گزارش (272)
اخبار اقتصادي (254)
راه كارها (195)
راه هاي حمايت از توليد ملي (193)
اسيب شناسي توليد ملي (192)
نقد و پيشنهادات (187)
اخبار و تازه ها (181)
كار حرفه اي (171)
بازاريابي (104)
بيانات بزرگان (90)
اقتصاد انرژي و اقتصاد كلان (84)
عمران و صنعت و معدن (66)
بانك و بيمه (50)
خودرو و بورس (49)
توليد ملي از نگاه قران و اسلام (48)
معرفي كالاي ايراني (27)
معرفي توليد كنندگان ايراني (6)
اخبار وبلاگ (5)
گزيده ي اخبار روز (4)
صفحات ثابت (1)
نوا و نما (0)
گاهنامه (0)
بدون موضوع (3)
ازتاریخ 1391/11/1 تا تاریخ 1391/11/7
ازتاریخ 1391/10/22 تا تاریخ 1391/10/28
ازتاریخ 1391/10/15 تا تاریخ 1391/10/21
ازتاریخ 1391/10/8 تا تاریخ 1391/10/14
ازتاریخ 1391/10/1 تا تاریخ 1391/10/7
ازتاریخ 1391/09/22 تا تاریخ 1391/09/28
ازتاریخ 1391/09/15 تا تاریخ 1391/09/21
ازتاریخ 1391/08/1 تا تاریخ 1391/08/7
ازتاریخ 1391/07/22 تا تاریخ 1391/07/28
ازتاریخ 1391/07/15 تا تاریخ 1391/07/21
ازتاریخ 1391/07/8 تا تاریخ 1391/07/14
ازتاریخ 1391/07/1 تا تاریخ 1391/07/7
ازتاریخ 1391/06/22 تا تاریخ 1391/06/28
ازتاریخ 1391/06/15 تا تاریخ 1391/06/21
استخدام شوم يا استارت ـ آپ راه بياندازم!؟
۶ روش براي پر كردن هر روز باك بنزين بدنتان!
۸ نكته براي انگيزش خود در كار و زندگي
اجازه ندهيد انتظاراتتان شما را فريب دهند
كاري را كه عاشقاش هستيد، انجام ندهيد
بانك توسعه صادراتمدل كسب و كار خود را تغيير ميدهد
شش چراغ قرمز در مسير خلاقيت
بهترين اطلاعات از پرسشهاي كوتاه بهدست ميآيند
تعداد بازدیدها :
تعداد نوشته ها :
تعداد نظرات :
ميانمار در جذب گردشگر ركورد زد
ميانمار در جذب گردشگر ركورد زد
ميانمار در سال ۲۰۱۲ در جذب گردشگر ركورد زد.به گزارش ايسنا، در شرايطى كه در ماه هاى اخير گردشگرى ميانمار كه به تازگى به يك مقصد جهانى گردشگرى تبديل شده، رشد چشمگيرى داشته، يكى از مسوولان صنعت گردشگرى اين كشور از ثبت ركوردى در جذب گردشگر در سال ۲۰۱۲ خبر داد. در سال ۲۰۱۲ تنها گردشگرانى كه از طريق مرز هوايى وارد ميانمار شده اند، حدود ۵۴ درصد رشد داشته و از ۳۵۹ هزار نفر در سال ۲۰۱۱ به ۵۵۵ هزار نفر در سال ۲۰۱۲ رسيده است.ميانمار در سال ۲۰۱۲ ميزبان بيش از يك ميليون نفر گردشگر بود كه از رشد ۲۰۰ هزار نفرى نبست به سال ۲۰۱۱ حكايت دارد. ميانمار در شرايطى در جذب گردشگر ركورد زد كه مدتى قبل اعلام شد كه در راستاى اصلاحاتى كه در سال هاى اخير توسط نظاميان حاكم بر اين كشور در راستاى رشد اقتصادى و باز شدن فضاى سياسى در حال انجام است، قوانين ميانمار در زمينه جذب سرمايه گذارى خارجى تغيير مى كند. همچنين در آينده نزديك، با توسعه زيرساخت هاى فناورى اطلاعات، امكانات ويژه اى براى تبديل ارز با استفاده از دستگاه هاى خود پرداز بين المللى يا همان ATM فراهم خواهد شد.
سازمان هاى مشترى مدار
سازمان هاى مشترى مدار
يك سازمان داراى طبقه بندى هاى ادارى ، چارت هاى سازمانى، قسمتهاى مختلف و اهداف و خطى مشى ها، دستورالعمل ها و بسيارى موارد ديگر است. كه مسلما براى مشتريان وبزرگى سازمان وقسمت هاى مختلف آن اهميت ندارد بلكه مى خواهند كسى مشكلاتشان را حل نمايد .سازمان مشترى مدار سازمانى است كه هدف آن پيش گرفتن درخواست هاى مشتريان در مسائلى كه بيشترين ارزش را براى آنها داراست مى باشد و رضايت مشترى را سرمايه خود و ضامن برگشت سرمايه سازمان مى دانند .ارائه خدمات به مشترى همواره سرلوحه تفكرات و برنامه ريزى ها مى باشد و در زندگى و مشكلات موجود براى كسانيكه مسئول راضى نگه داشتن مشترى هستند تغيير و بهبود حاصل مى نمايند . و سازمانى كه نتايج عملكرد آن براساس انتظارات و خواست هاى مشتريان سنجيده مى شود .ملاك واقعى ارزش يك شركت از نظر جامعه و صاحبان آن رضايت مشترى است و بدون اين هيچ كسب و كارى نمى تواند ادامه حيات داده و ايجاد شغل نموده و يا زندگى كسانى را كه در آن كار كرده و به مردم خدمت ارائه مى دهند تأمين نمايد.يك سازمان مشترى مدار بدون ايجاد ارتباط مناسب با مشتريان خود نمى تواند موفقيتى حاصل كند و در دنياى امروز كه دنياى كيفيت محور مشترى مدار است ، مشترى هدف كار و مشترى گرايى زيربناى كليه فعاليت هاى تجارى و اقتصادى خواهد بود. در اين راستا جذب كاركنان مشترى مدار كه ويژگى هاى بارز ارتباطات انسانى را در رفتار خود لحاظ كرده باشند ضرورى است .
ويژگى هاى سازمان هاى مشترى مدار:
هرعضوى از آن مفهوم مشترى مدارى و رضايت مشترى را بخوبى درك كرده باشد .
به طور صحيح عمل نمايد
مفهوم خدمات را به طور جامع درك كرده باشد
شكايت و اشكالات وارده را بطور دقيق و در اسرع وقت رفع كند
آموزش و فراگيرى مستمر موجب رشد مى شود و كاركنان را تبديل به منابع رقابتى مى كند. ارتقاء و ايجاد توانمندى اگر با ابتكار و ابداع همراه شود سرمايه لايتناهى در سازمان به وجود مى آورد كه در صورت تغييرات سريع سازمان دچار بحران نخواهد شد .
انعطاف پذيرى براى هرگونه تغيير در واقع نوعى تخصصى شدن فعاليت ها است كه موجب بقاى سازمان و رضايت مشترى مى شود.
مدير مشترى مدار
ارتباطات موثر بين كاركنان ضامن كيفيت مطلوب است ، عموما براى اجراى يك پروژه تقسيم وظايف مقدم بر ايجاد ارتباطات موثر بين افراد قرار مى گيرد در نتيجه روابط بطور نامطلوب گسترش يافته ، اشتباهات بروز و نهايتا اهداف اصلى گم خواهند شد. بنابراين بايد قبل از شروع هر پروژه كاركنان را نسبت به اهميت روابط متقابل در انجام وظايف و مسئوليت محوله ، براى حصول نتيجه مورد انتظار آگاه ساخت .
بدين ترتيب است كه هركسى متوجه نقش و تأثير فعاليت هاى خود بر كار سايرين شده و مى توان با تغيير كانون توجه افراد از عملكرد انفرادى به كار گروهى توقعات كارفرما را ارضاء و همه افراد را برنده تلقى نمود. آگاه سازى كاركنان از وظايف يك مدير مشترى مدار مى باشد .
پيش ازاين خصوصيات يك سازمان مشترى مدار مورد بررسى قرار گرفته است . بطور كلى يك مدير كه به اصول يك سازمان مشترى مدار معتقد باشد و داراى صبر فراوان ، تواضع، انتقادپذيرى ، آراستگى ، راستگويى و صداقت ، مطلع از خدمات سازمان و شنونده و پاسخ دهنده خوب جهت مشكلات مشتريان و را مى توان يك مدير مشترى مدار محسوب كرد .
مديران هر سازمان از هسته هاى اصلى آن محسوب شده و بايد خصوصيات و ويژگى هاى مشترى مدارى را در خود تقويت نمايند .
ويژگى هاى مديران مشترى مدار
مشترى را مى شناسند .
در سازمان جهت مشترى ايجاد اهميت مى كنند .
به مشترى خدمت مى كنند .
براى مردم احترام قائلند .
در مردم احساس برنده شدن ايجاد مى كنند .
در مورد مردم مانع اظهارات مخرب مى شوند .
ظرفيت انتقادپذيرى سازمان را افزايش مى دهند .
مردم را از ارائه انتقاد سازنده منع نمى كنند .
به انتقاد سازنده مردم به موقع پاسخ مى دهند .
تمايل به قبول اشتباه دارند .
كاركنان مشترى مدار
مديران مشترى مدار بدون كاركنان مشترى مدار موفق نخواهند بود وكاركنانى كه ويژگى هاى ذيل را داشته باشند در زمره كاركنان مشترى مدار قرار دارند :
- مردم دارند ومردم را دوست دارند .
- هميشه جانب مشترى را مى گيرند .
- به سوالات مشترى پاسخ مناسب مى دهند .
- به حرف هاى مشترى خوب گوش مى دهند .
- شيك پوش وخوش صحبت هستند .
- ظاهروباطنى آراسته و وارسته دارند .
- خود را به جاى مشترى قرار مى دهند .
- بيشتر به فكر ارايه خدمات هستند تا سود شخصى .
- هميشه بيشتر از حد انتظار مشترى برايشان كار مى كنند.
- با مشترى همانند ميهمان خود رفتار مى نمايند .
- رفتار آنها نشانگر اين است كه مردم ومشتريان را در اولويت قرارمى دهند .
با چنين ديدگاهى كاركنان مشترى مدار، مديران مشترى مدار و سازمان مشترى مدارى پيوستارى از خدمت به مشترى هستند به طورى كه اگرهر كدام وظيفه و مسوليت خود را نسبت به مشترى به درستى انجام ندهند فرآيند خدمتلطمه مى خورد و به كاهش رضايت مشتريان مى انجامد.
مبنع: tablighcity.co
فهرست ممنوعيت واردات خودروهاي بالاي ۲۵۰۰ سيسي مربوط به دو ماه پيش است
يك كارشناس واردات خودرو در گفتوگو با فارس:
فهرست ممنوعيت واردات خودروهاي بالاي ۲۵۰۰ سيسي مربوط به دو ماه پيش است
خبرگزاري فارس: يك كارشناس واردات خودرو گفت: فهرست ممنوعيت واردات خودروهاي با حجم موتور بالاي ۲۵۰۰ سيسي، اخيراً صادر نشده و ليست مربوط به اين مسأله متعلق به دو ماه پيش است.
فربد زاوه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: فهرست ممنوعيت واردات خودروهاي با حجم موتور بالاي 2500 سيسي متعلق به دو ماه پيش است و جديداً تغييري در اين مورد صورت نگرفته است.
وي تصريح كرد: در اين ليست، خودروهاي كُرهاي وجود ندارند كه ممكن است دليل آن عدم ارائه تمديديه از سوي نمايندگيهاي واردات اين نوع خودروها باشد.
وي ادامه داد: نمايندگي شركتهاي خارجي خودروساز بايد تمديديه مصرف سوخت يا آلايندگي محصولات خود را به دستگاههاي مربوطه ارائه دهند كه احتمالاً نمايندگيهاي شركتهاي كُرهاي اين كار را انجام ندادهاند.
زاوه با بيان اينكه قبلاً امكان واردات 140 مدل خودرو به كشور فراهم بود، گفت: در حال حاضر اين تعداد محدود شده و به 28 مورد رسيده است.
به گزارش فارس، در فهرست 29 خودروي وارداتي مجاز كه بر روي سايت ثبتارش نيز قرار دارد تاريخ اعتبار واردات خودروهاي موجود در اين ليست از 20 ديماه تا آخر اسفند امسال ذكر شده است
ضرورت از سرگيرى واردات برخى لوازم خانگى
ضرورت از سرگيرى واردات برخى لوازم خانگى
رئيس اتحاديه فروشندگان لوازم خانگى گفت كه بايد واردات برخى از لوازم خانگى از سر گرفته شود. محمد طحان پور در گفت و گو با ايسنا اظهار كرد: در محصولاتى كه هنوز به دانش، علم و فن آورى توليد آنها دست نيافته ايم براى ايجاد رقابت و پيشرفت مجبور به واردات هستيم. وى تصريح كرد:در بازار برخى از يخچال ها، لباسشويى ها، ظرفشويى ها و كولر گازى ها احتياج به واردات داريم. محصولات ديگرى همچون تلويزيون در كشور وجود دارد كه علم و فن آورى توليد آن ها را نداريم اما ايرادى نيست اين محصولات به صورت مونتاژ در كشور توليدشوند.رئيس اتحاديه فروشندگان لوازم خانگى خاطرنشان كرد: كولر گازى كاملا وارداتى است و هيچ توليد و مونتاژى در كشور انجام نمى شود و كولر گازى هاى داخلى تنها يك برچسب برند ايرانى روى آنها نصب شده است. طحان پور ادامه داد: مونتاژ ايرادى ندارد چون بعد از گذشت چند سال مى توانيم با همين مونتاژ كارى علم و فن آورى اين محصولات را به كشور وارد كنيم. وى در پايان گفت: آبگرمكن و اجاق گازداخلى بسيار با كيفيت است. ثبت سفارش براى واردات لوازم خانگى به دليل قرار داشتن آنها در اولويت دهم از چندى پيش متوقف شده است. دليل اين كار حمايت از توليدات داخلى عنوان شده است.
برق بورس را هم گرفت
برق بورس را هم گرفت
درنخستين جلسه هيات پذيرش بورس انرژى با درخواست پذيرش نيروگاه توليد برق پرند و نيروگاه سيكل تركيبى خوى در بازار فيزيكى و اوراق سلف برق دربازار مشتقه موافقت شد و بر همين اساس برق نيز وارد بورس شد.
به گزارش ايرنا از شركت بورس انرژى ، اولين جلسه هيات پذيرش بورس انرژى با حضور على صالح آبادى رييس سازمان بورس و اوراق بهادار در محل اين سازمان برگزار شد.در اين جلسه علاوه بر موضوع پذيرش سلف نفت، پذيرش اوراق سلف برق و دو نيروگاه هم مورد بررسى قرار گرفت و تصويب شد.در بازار فيزيكى و در تابلو برق، در خواست پذيرش نيروگاه توليد برق پرند از سوى شركت مديريت پروژه هاى نيروگاهى ايران (مپنا) طرح شد و مورد موافقت قرار گرفت.به اين ترتيب برق نيروگاه پرند با ظرفيت توليد ۹۵۴ مگاوات به عنوان نخستين محصول در بورس انرژى پذيرفته شده و آماده عرضه حداقل ۳۰ و حداكثر ۱۰۰ درصد برق توليدى به متقاضيان از طريق مكانيزم بورس انرژى خواهد بود.همچنين شركت توليد نيروى شمس تابان درخواست پذيرش نيروگاه سيكل تركيبى خوى را به هيات پذيرش ارائه كرد كه عرضه برق اين نيروگاه هم مورد موافقت قرار گرفت.در اين جلسه براى اولين بار بحث سلف برق مطرح و در بازار مشتقه مورد پذيرش قرار گرفت.
ايران باز هم شگفتي ساز شد
دكتر حميدرضا طيبي در گفتوگو با خبرنگار «فناوري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: موتورهاي دور متغير در صنايع بسياري مانند صنايع ريلي (به عنوان موتورهاي تركشن واگنهاي مترو و لوكوموتيو)، صنايع توليد سيمان، مس، فولاد، آلومينيوم و نفت، گاز ( به جاي توربين و به عنوان درايور پمپ و كمپرسور در ارسال نفت و گاز) كاربرد دارد كه بومي سازي و ساخت داخل آن ميتواند صرفه اقتصادي مناسبي براي كشور به همراه داشته باشد.
تصاوير پهباد رادار گريز محققان ايراني/ حمل بارهاي سبك و مقاصد نظامي
محققان كشور هواپيماي بدون سرنشين رادار گريزي را طراحي كردند كه قادر است با استفاده از دو موتور، با حمل 100 كيلوگرم بار به مدت 3 ساعت در آسمان پرواز كند.
مهندس عباس جم از محققان تيم تحقيقاتي پهباد "ليكو" در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به جزئيات اين پهباد، افزود: وزن اين پهباد كه با نام "ليكو" طراحي و ساخته شده است، حدود 53 كيلوگرم و قادر به حمل بار به ميزان 100 كيلوگرم است.
وي با بيان اينكه سوخت اين هواپيما بنزين معمولي است، اظهار داشت: ظرفيت سوخت گيري اين پهباد 30 ليتر است كه با اين ميزان بنزين توانايي 3 ساعت پرواز مداوم در سقف پروازي 16 هزار پايي را از سطح زمين دارد.
جم با بيان اينكه پهباد طراحي شده از راه دور كنترل مي شود، خاطر نشان كرد: همچنين برد كنترلي اين پرنده بدون سرنشين 100 كيلومتر است.
پهباد ليكو رادر گريز در مرحله ساخت
اين محقق با اشاره به ويژگيهاي سيستمهاي پيشرانش اين پهباد، ادامه داد: سيستم پيشرانش اين پرنده توسط 2 موتور با مجموع توان 35 اسب بخار تامين مي شود. اين 2موتور توانايي پرواز پهپاد در ارتفاع كمتر از 70 متر از سطح زمين را فراهم مي كند.
جم طول بال اين پهباد را 5.9 متر و طول بدنه آن را 4 متر ذكر كرد و يادآور شد: حداكثر سرعت اين پهباد 220 كيلومتر بر ساعت است و براي فرود نياز به باند پروازي به طول 200 فوت دارد.
تست پروازي "ليكو" در باند پروازي كه از راه دور كنترل مي شود
وي تصويربرداري را از ماموريت هاي اين پهباد دانست و در اين باره توضيح داد: اين هواپيما به گونه اي طراحي شده كه قابليت نصب انواع سيستم هاي الكترونيكي و مخابراتي را دارد كه از آن جمله مي توان به نصب دوربين ها بر روي اين پهپاد اشاره كرد.
جم يادآور شد: تصاوير دريافتي از اين دوربين ها به ايستگاه ارسال و توسط سيستم ها با استفاده از هوش مصنوعي تصاوير ارسال شده پردازش مي شود.
مدير عامل شركت توسعه ارتباط سامانه رادار گريز بودن را از ديگر مزاياي پهباد ساخته شده عنوان كرد و افزود: اين هواپيماي بدون سرنشين مجهز به سيستم رادار گريز است. علاوه بر اين دو GPS بر روي آن نصب شده است
جم اضافه كرد: سيستم خلبان خودكار يكي ديگر از ويژگي هاي "ليكو" است، اين سيستم كمك مي كند تا اين هواپيما در مسافتهاي طولاني براساس برنامه مسير، حركت كرده و مجدادا به پايگاه باز گردد.
وي با اشاره به كاربردهاي پهباد طراحي شده، افزود: از اين هواپيما مي توان در مقاصد امداد و نجات، شناسايي، گشت زني در مواقع بحراني، حمل بارهاي سبك و مقاصد نظامي و فيلمبرداري استفاده كرد همچنين هزينه قطعات يدكي و تعمير و نگهداري اين هواپيما بسيار كم بوده و در صورت تجاري سازي صرفه جويي ارزي زيادي را براي كشور در پي خواهد داشت.
تمام كالاهاى ثبت سفارش شده ارز مبادله اى مى گيرند
به شايعات توجه نكنيد؛
تمام كالاهاى ثبت سفارش شده ارز مبادله اى مى گيرند
به همه ثبت سفارشاتى كه از مهرماه در مركز مبادلات يا قبل از آن صورت گرفته ارز مبادلاتى داده مى شود و اين شايعه كه گفته مى شود كلاهايى كه با ارز مرجع كه ثبت سفارش شده اند اگر تا پايان ارديبهشت سال ۱۳۹۲ وارد نشوند بايد با ارز مبادلاتى وارد شوند صحت ندارد.حميد صافدل - رييس سازمان توسعه تجارت - در گفت وگو با ايسنا، اظهار كرد: ثبت سفارش كالاهاى ده گانه مانند گذشته است. كالاهاى اولويت يك تا ۹ در حال حاضر ثبت سفارش مى شوند و تنها كالاهايى اولويت ۱ و ۲ هستند كه جزو نياز اصلى مردم بوده و در اولويت هاى بالاتر قرار گرفته اند.به گفته او كالاهاى اولويت هاى ۳ تا ۹ جزو اولويت هاى بعدى زندگى مردم است و هيچ تفاوتى بين اين اولويت ها نيست. اولويت هاى ۳ تا ۹ مانند يكديگر هستند و تنها در شكل ظاهرى آن ها كه قطعه خام، ماده اوليه يا محصول ساخته شده است تفاوت وجود دارد و بر همين اساس دسته بندى شده اند.
الزام ۱۰ گروه اقتصادى براى نصب سامانه صندوق فروش از سال ۹۲
الزام ۱۰ گروه اقتصادى براى نصب سامانه صندوق فروش از سال ۹۲
رئيس كل سازمان امور مالياتى كشور از اجراى طرح نصب سامانه صندوق فروش در ۱۰ گروه مانند صرافى ها، طلافروشان و فروشندگان لوازم خانگى از ابتداى سال آينده به منظور شفافيت در مبادلات اقتصادى، تشخيص درآمدهاى موديان و ماليات بر ارزش افزوده خبر داد.على عسكرى در گفتگو با مهر از آخرين اقدامات صورت گرفته براى نصب صندوق فروش توسط برخى بخشها مانند فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر و نقره، فروشندگان لوازم خانگى و داروخانه ها، گفت: اين برنامه از ابتداى سال آينده اجرا خواهد شد.رئيس كل سازمان امور مالياتى كشور با تاكيد بر اينكه از ابتداى سال آينده گروه هايى موظف هستند كه طبق قانون صندوق فروش داشته باشند، اظهار داشت: در اين زمينه ۱۰ اولويت تعيين شده و به آنها نيز اعلام شده كه از سال آينده بايد از سامانه صندوق فروش استفاده كنند.عسكرى با اشاره به اينكه براى اين موضوع كار مطابق ماده ۱۲۱ قانون برنامه جلو مى رود، ادامه داد: همچنين طبق اولويت هايى كه سازمان مالياتى درباره آنها به تشخيص مى رسد، موارد را آگهى مى كند و به اطلاع واحدها و متوليان ذيربط مى رساند.وى عمده ترين گروه ها را شامل صرافى ها، طلا فروشان، لوزام خانگى، داروخانه ها و گروه هاى ديگر اعلام كرد و بيان داشت: اين گروه ها بايد نسبت به استفاده ازسامانه صندوق فروش يا رايانه داراى سيستم نرم افزار فروشگاهى و صدورالكترونيكى صورتحساب فروش؛ اقدام نمايند.از ابتداى سال آينده ۱۰ گروه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر و نقره، فروشندگان آهن آلات و ساير فلزات رنگى (فولاد، مس، روى، برنج، سرب و آلومينيوم)، فروشندگان لوازم صوتى و تصويرى، فروشندگان انواع رايانه و قطعات سخت افزارى، فروشندگان ماشين هاى ادارى و لوازم و قطعات و تجهيزات مربوط به آنها، فروشندگان لوازم خانگى، فروشندگان لوازم آرايشى و بهداشتى، داروخانه ها، چلوكبابى ها، رستوران ها، تهيه كنندگان غذاهاى آماده، اغذيه فروشى ها، كبابى ها، تالارهاى پذيرايى، ارائه دهندگان خدمات پذيرايى، هتل ها، متل ها، مهمانپذيرها، مسافرخانه ها و پانسيون ها؛ ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش هستند.اين اقدام مطابق ماده ۱۲۱ قانون برنامه پنجم توسعه است كه طى آن، آمده است: به منظور شفافيت در مبادلات اقتصادى و تشخيص درآمدهاى موديان مالياتى و ماليات بر ارزش افزوده، وزارت صنعت، معدن و تجارت مكلف است با هماهنگى سازمان امور مالياتى و شوراى اصناف تا پايان سال دوم برنامه؛ صاحبان مشاغل را بر اساس اولويت ملزم به استفاده از سامانه هاى صندوق فروش كند.
كمتر از يك درصد واگذارى ها از طريق مذاكره
نهادهاى شبه دولتى نداريم،
كمتر از يك درصد واگذارى ها از طريق مذاكره
رئيس سازمان خصوصى سازى با اعلام اينكه بيش از ۷۵ درصد واگذارى ها از طريق بازار سرمايه بوده است، گفت: در واگذارى ها هم مالكيت و هم مديريت واگذار شده است، ضمن اينكه نهادهاى شبه دولتى نداريم.به گزارش مهر، محمدرحيم احمدوند افزود: از سال ۸۰ تا ابتداى دى سال ۹۱ معادل ۱۱۲ هزار ميليارد تومان در قالب سياست هاى اصل ۴۴ قانون اساسى واگذارى انجام شده است.وى گفت: از اين ميزان ۵۰ هزار ميليارد تومان به پيمانكاران، مشاوران و بخش خصوصى، ۳۴ هزار ميليارد تومان در قالب سهام عدالت و ۲۷ هزار ميليارد تومان به نهادهاى بخش عمومى واگذار شده است.احمدوند با بيان اينكه واگذارى ها در بازار سرمايه موجب شفاف شدن نقل و انتقالات بوده است، تاكيد كرد: نهادهاى شبه دولتى نداريم، ضمن اينكه در واگذارى ها همه مى توانستند شركت كنند و زمانى كه سهمى در بازار سرمايه واگذار مى شود، نمى توانيم براى گروهى اولويت قرار دهيم.رئيس سازمان خصوصى سازى با تاكيد بر اينكه ما مجرى قانون هستيم و قانون نحوه واگذارى ها را تعيين كرده است، اظهارداشت: كمتر از يك درصد واگذارى ها نيز از طريق مذاكره بوده است. در همين حال، در واگذارى ها هم مالكيت و هم مديريت واگذار شده است.
در كيفيت واگذارى ها حرف داريم
حميدرضا فولادگر،رئيس كميسيون ويژه پيگيرى و نظارت بر سياست هاى اصل ۴۴ مجلس شوراى اسلامى نيز گفت: دولت در بخش ساختارسازى، اجراى آئين نامه ها، ايجاد ساختارها و حجم سرعت واگذارى ها موفق بوده است اما در كيفيت واگذارى ها حرف داريم.وى افزود: در بخشهاى غيرواگذارى اصل ۴۴ قانون اساسى و بهبود فضاى كسب و كار و رفع موانع حضور مردم و بخش خصوصى و تعاونى ها موفقيت كمتر بوده است.وى درباره آنچه كه واگذارى شركتهاى دولتى به شركتهاى شبه دولتى خواند، گفت: بيش از ۸ هزار ميليارد تومان سهام شركت مخابرات از طريق بورس به مجموعه اى شامل بنياد تعاون سپاه و ستاد اجرايى فرمان امام واگذار شد.فولادگر افزود: سهام فولاد مباركه نيز به صندوق بسيجيان، شركت شستا وابسته به سازمان تامين اجتماعى و بخشى به عنوان سهام عدالت واگذار شد. وى گفت: اختيار سهام عدالت هنوز در اختيار مردم نيست و ما نمى توانيم آن را سهم بخش خصوصى بدانيم.
فولادگر عنوان كرد: شركت شستا بزرگترين شركت سرمايه گذارى سازمان تامين اجتماعى است و مديريت آن را دولت تعيين مى كند. وى با بيان اينكه در واگذارى ها بايد اولويت رعايت شود، اظهارداشت: در سال گذشته ۸۳ درصد واگذارى ها رد ديون بود كه نشان مى دهد اولويت رعايت نشده است.
فولادگر افزود: براساس سياست هاى اصل ۴۴ سهم دولت بايد در هزينه هاى عمومى كم مى شد اما امسال بودجه عمومى افزايش يافته است.