header

سرآمد

home
list
archive
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

280707

تعداد نوشته ها :

880

تعداد نظرات :

55

گاو علف مي‌خورد، نه دلار كه هر روز ماست گران مي‌شود !!!

به گزارش گروه اينترنتي رهروان ولايت به نقل از  خانه ملت، محمد حسن نژاد با اشاره به گراني محصولات لبني اظهار داشت: گاوها علف مي خورند نه دلار كه هر روز قيمت ماست گران مي شود.
نماينده مردم مرند و جلفا درمجلس شوراي اسلامي درباره توزيع كوپن افزود: بحث كوپن به معناي برگشت به زمان جنگ و توزيع كوپن با آن ديدگاه نيست.
وي به بحث هاي صورت گرفته پيرامون انتشارو توزيع كوپن گفت: بحث اين است كه تمام كالاها با يك نرخ متعادل و واقعي كالا وارد و يا توليد ورشد قيمت ناشي ازافزايش قيمت دلار را دولت به مردم و يا توليدكنندگان و واردكنندگان پرداخت كند.

حسن نژاد علت اصلي اين بحث را رانت خواري برخي از واردكنندگان از ارز دولتي عنوان كرد و افزود: گاهي اوقات واردكنندگان كالاي وارداتي با ارز مرجع را به كشور ديگر صادر مي كنند تا سود بيشتري كسب كنند.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس درادامه اظهارداشت: نابساماني بازار كالا، نوسانات ارز و مشكل توليد دليل گراني ها نيست بلكه مشكل عدم نظارت بر بازار و گران فروشي است چرا كه ۹۹ درصد كالاهاي وارداتي با ارز مرجع وارد كشور شده و دليلي بر گراني آنها نيست.


نماينده مردم مرند و جلفا درمجلس گفت: تعزيرات حكومتي بايد وارد عمل شده و بر قيمت‌ها و نوسانات بي موردآن نظارت كند چرا كه درشرايط كنوني با تورم مواجه نيستيم بلكه مشكل گرانفروشي است.
وي ادامه داد: اقتصاد ما قوي تر از آن است كه لحن كوپن را استفاده كنيم و كلمه كوپن بار منفي دارد و اين طور القا مي كند كه وضعيت اقتصادي خيلي نامناسب است.


اين عضو كميسيون اقتصادي مجلس گفت : ما با سياست حذف رانت ارزي و پرداخت پول از طريق شارژ كارت اعتباري مردم و توليدكنندگان موافقيم به شرطي كه كلمه كوپن از آن حذف شود.

(0) نظر

ايران باز هم شگفتي ساز شد

دكتر حميدرضا طيبي در گفت‌وگو با خبرنگار «فناوري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: موتورهاي دور متغير در صنايع بسياري مانند صنايع ريلي (به عنوان موتورهاي تركشن واگن‌هاي مترو و لوكوموتيو)، صنايع توليد سيمان، مس، فولاد، آلومينيوم و نفت، گاز ( به جاي توربين و به عنوان درايور پمپ و كمپرسور در ارسال نفت و گاز) كاربرد دارد كه بومي سازي و ساخت داخل آن مي‌تواند صرفه اقتصادي مناسبي براي كشور به همراه داشته باشد.

وي افزود: با توجه به حجم بسيار زياد استفاده از توربين در صنايع مختلف نفت و راندمان پايين توربين‌ها از حدود شش سال پيش تصميم به جايگزيني موتورهاي دور متغير با توربين‌هاي تا 10 مگاوات گرفته شد اما متاسفانه با وجود پيگيري‌هاي مستمر تاكنون موفق به انعقاد قرارداد با هيچ بخشي در كشور نشده‌ايم كه اميدواريم بتوانيم با تامين هزينه‌هاي لازم ساخت، اين موتورها را در كشور بومي‌سازي كنيم.
 
رييس جهاد دانشگاهي واحد علم و صنعت در خصوص ويژگي موتورهاي دور متغير به ايسنا گفت: ويژگي عمده اين موتورها اين است كه در جاهايي كه حركت يك سيال به وسيله نيروي محركه يك الكتروموتور با دور ثابت و يا توربين گازي، پمپ و كمپرسور صورت مي‌گيرد و در اين پروسه نياز به كاهش و افزايش حجم سيال است معمولا از دريچه مكانيكي براي كنترل عبور سيال استفاده مي‌شود، اين در حالي است كه استفاده از دريچه‌هاي مكانيكي در محل عبور سيالات باعث اتلاف زياد انرژي مي‌شود اما با استفاده از موتورهاي دور متغير با كاهش دور موتور، كاهش حجم سيال صورت گرفته و مصرف انرژي نيز به شدت كاهش پيدا مي‌كند.
 
طيبي در پايان با تاكيد بر توانايي طراحي و ساخت انواع اينورترها و كانورترها در جهاد دانشگاهي واحد علم و صنعت اظهار اميدواري كرد كه با انعقاد قرارداد و تامين هزينه‌هاي توليد از سوي كارفرماي داخلي بتوان مبدل‌هاي فركانسي اين موتورها را در كشور به توليد رساند.
(0) نظر

رشد ۱۴ درصدى حجم و ارزش معاملات مواد پليمرى در بورس كالا

رشد ۱۴ درصدى حجم و ارزش معاملات مواد پليمرى در بورس كالا
بيش از ۴۸ هزار تن انواع مواد پليمرى به ارزش بيش از ۱۶۹۳ ميليارد ريال در بورس كالاى ايران در دومين هفته زمستان در حالى مورد معامله قرارگرفت كه حدود ۱۴ درصد از نظر حجم و ارزش نسبت به مدت مشابه هفته قبل افزايش داشت.به گزارش (ايسنا)، در هفته منتهى به ۱۴ دى ماه، بيش از ۴۶۶ هزار تن انواع كالا در تالارهاى محصولات صنعتى و معدنى و فرآورده هاى نفت و پتروشيمى بورس كالاى ايران با ارزشى افزون بر ۸۴۰۰ ميليارد ريال مورد معامله قرار گرفت. در تالار فرآورده هاى نفت و پتروشيمى علاوه بر مواد پليمرى، در گروه مواد شيميايى بيش از ۲۱ هزار تن انواع كالا با ارزشى افزون بر ۲۵۶ ميليارد ريال مورد معامله قرار گرفت. تالار فرآورده هاى نفت و پتروشيمى همچنين در اين هفته شاهد معامله ۵۹۰۱ تن قير با ارزشى افزون بر ۷۱ ميليارد ريال بود.از ديگر كالاهاى داد و ستد شده در اين تالار در طول هفته گذشته مى توان به معامله ۱۶۰ تن انواع گازها و خوراكها با ارزشى افزون بر ۱۶۰۰ ميليارد ريال اشاره كرد.بر اساس اين گزارش در طول هفته قبل در تالار محصولات صنعتى و معدنى افزون بر ۳۸۲ هزار تن انواع محصولات فولادى به ارزش بيش از ۵۵۰۰ ميليارد ريال داد و ستد شد كه در مقايسه با هفته قبل از نظر حجم با ۳ درصد افزايش روبرو شد. در اين تالار همچنين ۲۸۴۶ تن انواع مس۳۴۰۰، تن كك۱۱۲۰، تن انواع آلومينيوم۲۰۰، تن كنسانتره موليبدن، ۱۲ تن كنسانتره فلزات گرانبها و ۲۰۰ تن شمش روى مورد معامله قرار گرفت. در اين تالار حجم و ارزش معاملات كنسانتره فلزات گرانبها نسبت به مدت مشابه هفته قبل با افزايش ۱۰۰ و ۴.۱۶۱ درصدى روبرو شد.

(0) نظر

تمام كالاهاى ثبت سفارش شده ارز مبادله اى مى گيرند

به شايعات توجه نكنيد؛
تمام كالاهاى ثبت سفارش شده ارز مبادله اى مى گيرند
به همه ثبت سفارشاتى كه از مهرماه در مركز مبادلات يا قبل از آن صورت گرفته ارز مبادلاتى داده مى شود و اين شايعه كه گفته مى شود كلاهايى كه با ارز مرجع كه ثبت سفارش شده اند اگر تا پايان ارديبهشت سال ۱۳۹۲ وارد نشوند بايد با ارز مبادلاتى وارد شوند صحت ندارد.حميد صافدل - رييس سازمان توسعه تجارت - در گفت وگو با ايسنا، اظهار كرد: ثبت سفارش كالاهاى ده گانه مانند گذشته است. كالاهاى اولويت يك تا ۹ در حال حاضر ثبت سفارش مى شوند و تنها كالاهايى اولويت ۱ و ۲ هستند كه جزو نياز اصلى مردم بوده و در اولويت هاى بالاتر قرار گرفته اند.به گفته او كالاهاى اولويت هاى ۳ تا ۹ جزو اولويت هاى بعدى زندگى مردم است و هيچ تفاوتى بين اين اولويت ها نيست. اولويت هاى ۳ تا ۹ مانند يكديگر هستند و تنها در شكل ظاهرى آن ها كه قطعه خام، ماده اوليه يا محصول ساخته شده است تفاوت وجود دارد و بر همين اساس دسته بندى شده اند.

(0) نظر

اسناد ومبانى حقوقى مجوز استخدام هاى جديد در دولت منتشر شد

اسناد ومبانى حقوقى مجوز استخدام هاى جديد در دولت منتشر شد
پايگاه اطلاع رسانى دولت انتشار طرح «بى ضابطه و عجيب بودن و همچنين تصويب نشدن طرح «مهر كارآفرين» در هيات دولت» را ادعاها خواند و اسناد ومبانى حقوقى و مصوبه مجوز استخدام هاى جديد دولت را منتشر كرد.به گزارش ايسنا ، مصوبه و اسناد ومبانى حقوقى طرح مهرآفرين بدين شرح است: مصوبه جامع هيات وزيران در رابطه با تفويض اختيارات ادارى واستخدامى با عنوان« طرح مهرآفرين» به استانداران و دستگاه هاى ملى ابلاغ شد. هيات وزيران در جلسه مورخ ۲۹ /۹/ ۱۳۹۱ بنا به پيشنهاد و تاييد رئيس جمهور، وزراء ومعاونين رئيس جمهور به استناد اصول ۱۲۶ و۱۲۷ و۱۳۸ قانون اساسى و به استناد مواد ۱۸۱ و۱۸۶ وبند ه ماده ۲۲۴ قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه و بند ۱۱۲ قانون بودجه سال ۱۳۹۱ كل كشور «طرح مهر آفرين» را تصويب كرد. بر اساس اين مصوبه بالاترين مقام دستگاه اجرايى و استانداران و معاونين توسعه مديريت ومنابع انسانى آنان و يا عناوين مشابه علاوه بر دارا بودن اختيارات و مسئوليتهاى اصل ۱۲۶ قانون اساسى به عنوان نماينده ويژه رئيس جمهور موضوع اصل ۱۲۷ قانون اساسى براى اعمال اختيارات رئيس جمهور و هيئت وزيران در امور ادارى واستخدامى ونيز امور برنامه وبودجه مربوط به امور ادارى و استخدامى دستگاه مربوط موضوع قوانين و مقررات تعيين شدند. همچنين دستگاه هاى اجرايى و استاندارى ها موظفند با رعايت و به شرح پيوست كه به مهر دفتر هيات دولت تاييد شده است و جزء لاينفك اين تصويب نامه است و راسا و بدون نياز به هيچ امر ديگرى از سوى هر مرجع يا مقامى از قبيل موافقت، پيشنهاد، تاييد، صدور مجوز صدور واعطاى شماره مستخدم يا ابلاغ و بدون الزام به رعايت ابلاغيه هاى صادره قبلى از سوى مقامات نسبت به همه موارد از جمله نسبت به تبديل وضعيت استخدامى و بكار گيرى و جذب و استخدام افراد اقدام وشماره مستخدم را نيز اختصاص دهند.

(0) نظر

اقدام دولت كودتاى ادارى است

ايرادهاى قانونى مصوبات دولت براى استخدام ؛
اقدام دولت كودتاى ادارى است
عضو هيات تطبيق مصوبات دولت با قوانين ضمن برشمردن مغايرت هاى مصوبات دولت مبنى بر مجوز استخدام بى قيد و شرط به معاون اجرايى رئيس جمهور و استاندارى ها، گفت؛ قصد دولت اين است كه مردم را در مقابل مجلس قرار دهد.محمدرضا خباز در گفتگو با مهر، مصوبه اخير دولت در اعطاى مجوز استخدام بى قيد و شرط به معاون اجرايى رئيس جمهور كه در ۱۷ بند پنجم دى ماه از سوى معاون اول رئيس جمهور براى اجرا ابلاغ شده است را نماد كودتاى ادارى خواند.وى در تشريح مغايرت هاى قانونى اين مصوبه با بيان اينكه اين مصوبه يكپارچه مغاير قانون است، ادامه داد: تنها بند ۹ اين مصوبه خلاف قانون تشخيص داده نمى شود كه در آن دولت يك آئين نامه داخلى خود را لغو كرده كه اصلا نمى دانيم چه بوده است

(0) نظر

اهميت گفتار در تحول جوامع بشرى

اهميت گفتار در تحول جوامع بشرى
مجتبى خلفى،عبدالله خلفى
همگان مى دانند كه در برقرارى ارتباط ، گفتار و ارتباط كلامى از مهمترين موضوعاتى است كه همواره مطرح بوده و است و همگى از موثر بودن ارتباط كلامى در برقرارى ارتباط و استحكام آن سخن گفته اند به همين دليل است كه به رغم تمام پيشرفت هاى فراوان در ابزارهاى نوين الكترونيكى ارتباط كلامى نقش خود را بيشتر و مهم تر بازيافته و اثرگذارى آن در ارتباطات انسانى بيش از پيش اهميت پيدا كرده است. ارتباط به عنوان فرايندى كه به واسطه آن واقعيت به وجود مى آيد، حفظ مى شود و تغيير شكل مى دهد و چنين ارتباطى هيچ ماهيت و كيفيت جهانگرايانه ندارد و ممكن نيست در طبيعت نمايانده شود. ارتباء صرفا مجموعه اى از اعمال متنوع تاريخى و بازتاب هاى آنها را شكل مى دهد. اين اعمال ادراك ها و مقاصد بشر را با شيوه هاى فنى در روابط رسوبى اجتماعى گردهم مى آورد. بالاتر از همه، واقعيت منبعى كمياب است و مانند هر منبع نادر ديگر بايد به خاطرش مبارزه شود، به اهداف و طرح هايى گوناگون اختصاص داده شود، به آن معانى و امكانات بالقوه بخشيده شود، صرف و ذخيره شود، به شكل منطقى در حالت گفتار درآيد و توزيع شود. شكل بنيادى قدرت، قدرت براى تعريف كردن، اختصاص دادن و نمايش اين منبع است. همين كه بوم سفيد جهان نقاشى و به نمايش گذاشته مى شود، حق تقدم مى يابد و منحصر مى گردد. بنابراين، جايگاهى كه در آن هنرمندان نقاشى مى كنند، نويسندگان مى نويسند، گويندگان سخن مى گويند، فيلمسازان فيلم مى سازند و سازمان هاى راديو و تلويزيونى صدا و تصوير پخش مى كنند، همزمان جايگاهى براى تضاد اجتماعى بر سر واقعيت و مشاركت همزمان افكار و فن و روابط اجتماعى است. 

(0) نظر

‌بومي‌سازي توليد تجهيزات فني هواشناسي/ ابررايانه‌هاي داخلي در راهند

معاون وزير راه در گفت‌وگو با فارس خبر داد
‌بومي‌سازي توليد تجهيزات فني هواشناسي/ ابررايانه‌هاي داخلي در راهند

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان هواشناسي با اشاره به جايگاه برتر سازمان هواشناسي ايران در آسيا و توسعه فناوري اطلاعات در اين بخش، به برنامه‌ريزي براي توليد ادوات تخصصي هواشناسي و ساخت ابررايانه‌هاي بيشتر در داخل اشاره كرد.

بهرام صناعي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا»، اظهار داشت: در بحث فناوري اطلاعات اقدامات مناسبي در سازمان هواشناسي انجام شده است كه از آن جمله مي‌تـوان به پيوستن ايران به عنوان هفتمين كشور به مركز تبادل اطلاعات بين كشورهاي مختلف در كنگره ژنو اشاره كرد.

(0) نظر

درخواست ارز مرجع براي اتحاديه مرزنشينان/ ساماندهي مشاغل خانگي

مديركل تعاوني‌ توزيعي وزارت تعاون، كار و رفاه در گفت‌وگو با فارس خبر داد
درخواست ارز مرجع براي اتحاديه مرزنشينان/ ساماندهي مشاغل خانگي

خبرگزاري فارس: مديركل تعاوني‌هاي توزيعي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت:‌ درخواست ارز مرجع براي اتحاديه مرزنشينان ارائه شده و به زودي جواب آن داده خواهد شد.

احمد بيگدلي شاملو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص مشكلات اتحاديه مرزنشينان اظهار داشت: اين اتحاديه مشكل ارزي ندارد و خواسته مسئولان اتحاديه اين است كه با نرخ ارز مرجع كالا وارد كشور كنند.

(0) نظر

دسترنج يك سال كشاورز در جيب دلالان/ افزايش ۴ برابري قيمت از باغ تا مغازه

فارس گزارش مي‌دهد
دسترنج يك سال كشاورز در جيب دلالان/ افزايش ۴ برابري قيمت از باغ تا مغازه

خبرگزاري فارس: دلالاني كه سال‌ها در كشاورزي ريشه دوانيده‌اند، دسترنج چندين ساله باغدار را به ثمن بخس مي‌خرند و در مغازه‌ها به ۴ برابر قيمت مي‌فروشند، كشاورز به نان شب محتاج مي‌ماند و دلال، مدل ماشين‌هاي لوكسش را بالا مي‌برد

به گزارش فارس از آنجايي كه بخش زيادي از كشاورزي در كشور به روش سنتي انجام مي‌شود درآمد كشاورزان تنها انگيزه‌ براي ادامه فعاليت كار سخت كشاورزي است كه متأسفانه طي سال‌هاي گذشته ورود دلالان و واسطه‌ها به اين بخش دسترنج آنان را به جيب مي‌زنند و مقايسه اينكه روز به روز دلالان ميوه به مدل ماشين‌هاي لوكسشان اضافه كنند و آنها نيز به نان شب محتاجند براي آنها غير قابل تحمل شده و انگيزه توليد را كمتر كرده است.

(0) نظر
X