header

سرآمد

home
list
archive
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

263825

تعداد نوشته ها :

880

تعداد نظرات :

55

براي حمايت از توليد ملي بايد جهاد كرد

براي حمايت از توليد ملي بايد جهاد كرد

خبرگزاري فارس: عضو جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در اجتماع عظيم مردم بجنورد درباره شرايط اقتصادي كشور گفت: براي خروج از شرايط اقتصادي فعلي و حمايت از توليد ملي بايد جهاد كرد.

 

عشرت شايق عضو جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاري فارس، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در اجتماع عظيم مردم بجنورد درباره شرايط اقتصادي كشور گفت: شاهد بوديم كه مقام معظم رهبري بار ديگر در بيانات خود بهترين راه براي خروج از شرايط اقتصادي فعلي حمايت از توليد ملي، سرمايه و كار ايراني دانستند و از اين رو انتظار مي‌رود كه در اين زمينه امري جهادي صورت گيرد.

وي افزود: مقام معظم رهبري طي ساليان گذشته همواره بر مقوله اقتصاد و حمايت از توليد ملي تأكيد كردند لذا تك تك افراد جامعه و دولت بايد در اين خصوص نقش‌آفرين باشند.

(0) نظر

بررسي طرح حمايت از سرمايه‌گذاري‌هاي عمراني و توليد ملي در صحن پارلمان

بررسي طرح حمايت از سرمايه‌گذاري‌هاي عمراني و توليد ملي در صحن پارلمان

نمايندگان مجلس هفته آينده گزارش كميسيون برنامه و بودجه در زمينه طرح دوفوريتي حمايت از سرمايه‌گذاري‌هاي عمراني و توليد ملي و اصلاح قانون بودجه سال 1391 كل كشور را بررسي مي‌كنند.

 

 

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي روزهاي يكشنبه و چهارشنبه هفته آينده تشكيل جلسه علني مي‌دهند و در اين جلسات قرار است رسيدگي به گزارش كميسيون برنامه و بودجه درباره طرح دوفوريتي اصلاح جزء يك بند 22 قانون بودجه سال 1391 كل كشور را ادامه دهند.

ادامه بررسي گزارش كميسيون برنامه و بودجه در زمينه طرح دوفوريتي حمايت از سرمايه‌گذاري‌هاي عمراني و توليد ملي و اصلاح قانون بودجه سال 1391 كل كشور، بررسي گزارش كميسيون اقتصادي در مورد طرح معافيت مدارس خيرين مدرسه‌ساز از پرداخت عوارض شهرداري و انشعابات، رسيدگي به گزارش كميسيون اجتماعي درباره طرح تعيين تكليف قراردادهاي تأمين نيروي انساني در دستگاه‌هاي اجرايي و نيز بررسي گزارش كميسيون بهداشت و درمان در خصوص طرح رفع موانع اجرايي قانون بيمه‌هاي اجتماعي كارگران ساختماني و نحوه مجازات متخلفان در دستور جلسات هفته آتي مجلس قرار دارد.

(1) نظر

«توليد ملي»؛نقشه راه عبور ازمشكلات اقتصادي/دولت فرصت سوزي نكند

«توليد ملي»؛نقشه راه عبور ازمشكلات اقتصادي/دولت فرصت سوزي نكند

بازگشت مسئولان اجرايي كشور به «رويه گذشته» يعني برنامه‌ريزي دقيق اقتصادي، اتحاد و همدلي و مسئوليت شناسي، به همراه توجه ويژه به «توليد ملي» كه خواست اصولي رهبر انقلاب و همه مردم است، راه علاج مشكلات اقتصادي است.

(0) نظر

نبايد به خام فروشي‌ها افتخار كرد / حمايت از توليد ملي نيازمند كنار گذاشتن خود تحريمي‌هاست

نبايد به خام فروشي‌ها افتخار كرد / حمايت از توليد ملي نيازمند كنار گذاشتن خود تحريمي‌هاست

خبرگزاري فارس: رئيس كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي گفت: 60 تا 80 ميليارد دلار واردات كالا به كشور صورت مي‌گيرد اين در حالي است كه صاردات غيرنفتي ما 21 ميليارد دلار است و ما نبايد به اين خام فروشي‌هاي خود افتخار كنيم.

 

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، ارسلان فتحي‌پور ظهر امروز در هجدهمين همايش ملي توسعه صادرات غيرنفتي كشور اظهار كرد: توليد ملي شاخصه اصلي اقتصاد يك ملت است و نماد حيات كشور به حساب مي‌آيد.

(2) نظر

چه اقداماتي به توليد ملي لطمه مي‌زند؟

چه اقداماتي به توليد ملي لطمه مي‌زند؟

مرزهاي عمل‌كرد دولت و بخش خصوصي در اقتصاد چيست؟ چه اقداماتي لازم است تا دولت هنگام حمايت از محصولات داخلي دچار سر درگمي نشود و منابعي را كه اين روزها و با توجه به شرايط تحريمي به سختي بدست مي‌آورد، نا‌درست و نا‌به‌جا تخصيص ندهد؟ چه اتفاقاتي به توليد ملي لطمه مي‌زند؟ اقدامات اجرايي دولت چه بايد باشد؟

 
 

 در نوشتارهاي قبلي بيش از هر چيز بر ضرورت نگاه سيستمي به موضوع حمايت از توليد داخلي تأكيد شد و چنين نگاهي به عنوان شرط لازم براي درك درست موضوع معرفي گرديد. در ادامه نقش مهم دولت در اين زمينه به خصوص نقش سلبي آن يعني آنچه كه دولت نبايد انجام دهد، مورد بررسي قرار گرفت و دو خطاي «غفلت» و «مداخله» به عنوان مهم‌ترين خطاهايي كه دولت بايد از آن‌ها اجتناب كند، مطرح گرديد. اكنون و در اين نوشتار لازم به نظر مي‌رسد كه به معرفي بازيگر اصلي عرصه‌ي توليد داخلي يعني بخش خصوصي پرداخته و الزامات عملكرد موفق آن را مورد كنكاش قرار دهيم.

(0) نظر

تذكراتي پيرامون حمايت از توليد ملي

تذكراتي پيرامون حمايت از توليد ملي

توليد داخلي با عواملي دست و پنجه نرم مي‌كند كه دولت نمي‌تواند در مقابل آن‌ها بدون حمايت‌هاي درست پيروز گردد. اين عوامل هم داخلي و هم خارجي هستند؛ از جمله عوامل داخلي كه عمر چندين ساله دارد، عدم نقدينگي كافي، وابستگي، ناكارآمدي و بهره‌وري پايين بخش‌هاي توليدي است...

 
 

گروه اقتصادي برهان/ محمد شهاب؛ توليد داخلي با عواملي دست و پنجه نرم مي‌كند كه دولت نمي‌تواند در مقابل آن‌ها بدون حمايت‌هاي درست پيروز گردد. اين عوامل هم داخلي و هم خارجي هستند كه در اين نوشتار با تشريح آن‌ها، راهكارهاي لازم براي تقويت و رونق بخش توليد، بيان خواهد شد. از جمله عوامل داخلي كه عمر چندين ساله دارد، عدم نقدينگي كافي، وابستگي، ناكارآمدي و بهره‌وري پايين بخش‌هاي توليدي است. عواملي كه باعث گرديده به توليد داخلي از درون، ضربه وارد شده و انگيزه‌هاي سرمايه‌گذاري در امر توليد كاهش پيدا كند.

(0) نظر

چرا 91، سال حمايت از توليد ملي شد؟

 چرا 91، سال حمايت از توليد ملي شد؟

يكي از وظايف رهبري در نظام جمهوري اسلامي ايران، تعيين سياست‌هاي كلي نظام مي‌باشد؛ به نظر مي‌رسد آن‌چه باعث نام‌گذاري خاصي براي يك سال توسط رهبري مي‌گردد، ضرورت‌هاي ملي، بين‌المللي، فرهنگي، اقتصادي و ... مي‌باشد.

 
 
گروه اقتصادي برهان/ حسين عربي؛ نام‌گذاري سال‌ها در ايران «توسط رهبري» موجبات تفسيرها و تأويل‌‌هاي متفاوتي را از سال در پيش رو فراهم مي‌سازد. بسياري از مردم و مسؤولين در دقايق اوليه‌ي تحويل سال نو خورشيدي منتظر اعلام نام‌گذاري براي سال جديد هستند تا به نوعي نقشه‌ي راه خود را در سال پيش رو بدانند. مطابق اصل 110 قانون اساسي «يكي از وظايفي كه براي رهبري در نظام جمهوري اسلامي ايران»  تعريف شده است، «تعيين سياست‌هاي كلي نظام» مي‌باشد. شايد بتوان اعلام يك شعار براي هر سال را در راستاي اين وظيفه دانست.
 
تا سال 1378 كه نقطه‌ي عطفي در نام‌گذاري سال‌ها از طرف رهبري بوده است، نام‌گذاري سال‌هاي قبل از آن بيشتر با موضوعات اخلاقي در ارتباط بوده است. موضوعاتي همچون پرهيز از اسراف، وجدان كاري، پايداري در مواضع اسلامي انقلابي و موضوعاتي از اين دست. اما از سال 1378 كه مصادف بود با يك صدمين سالروز تولد امام خميني (ره)، نام‌گذاري سال‌ها در ايران با جنب و جوش خاصي به خصوص در ميان مسؤولان ادارات، نهادها، ارگان‌ها و ...برقرار گرديد.
 
با اين وجود براي نام‌گذاري يك سال مي‌توان به موارد مختلفي اشاره داشت. به نظر مي‌رسد آنچه باعث نام‌گذاري خاصي براي يك سال توسط رهبري مي‌گردد، ضرورت‌هاي ملي، بين‌المللي، فرهنگي، اقتصادي و ... مي‌باشد.
(1) نظر

افزايش توليد ملي در گرو حمايت از توليدكنندگان است

كارشناس مسايل صنعتي:
افزايش توليد ملي در گرو حمايت از توليدكنندگان است

خبرگزاري فارس: كارشناس مسايل توسعه صنعتي گفت: حمايت از توليد ملي، كار و سرمايه ايراني محوري‌ترين اصل افزايش توليد است كه با حمايت ويژه مسئولان نظام از توليدكنندگان اين هدف محقق مي‌شود.

 

به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، حميد عزيزمحمدلو در همايش جمعي از نيروهاي انتظامي و صنعتگران استان قزوين اظهار كرد: بخش توليد لازمه حمايت از كار و سرمايه ايراني است كه مسئولان نظام بايد در اين راستا حمايت ويژه‌اي از صنعت‌گران و توليدكنندگان كنند.

اين مسئول ابراز كرد: حمايت از صنعتگران و توليدكنندگان در توسعه اقتصاد كشورها از اهميت والايي برخوردار است از اين رو بايد با توجه بيشتر به اين موضوع، بسترها و امكانات لازم را براي آن فراهم كرد.

(1) نظر

«اقتصاد مقاومتي» در ايستگاه كميسيون حمايت از توليد ملي

«اقتصاد مقاومتي» در ايستگاه كميسيون حمايت از توليد ملي

خبرگزاري فارس: كميسيون ويژه حمايت از توليد ملي و نظارت بر اجراي سياست‌هاي كلي اصل 44 قانون اساسي اين هفته در جلساتي پيرامون «اقتصاد مقاومتي» و رسيدگي به پيشنهادات اعضاي كميسيون با حضور مسئولان ذي‌ربط بحث و تبادل‌نظر مي‌كند.

 

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، اعضاي كميسيون حقوقي و قضايي مجلس شوراي اسلامي روزهاي يكشنبه و سه‌شنبه هفته جاري در جلساتي، لايحه انتقال موردي محكومان به حبس و طرح دائمي شدن قانون اصلاح موادي از قانون تشكيل سازمان بازرسي كل كشور را مورد بحث و بررسي قرار مي‌دهند.

سيد مرتضي بختياري وزير دادگستري نيز صبح روز دوشنبه براي پاسخگويي به پرسش الياس نادران نماينده تهران در كميسيون مذكور حاضر مي‌شود.

رسيدگي به لايحه انتقال موردي محكومان به حبس نيز از ديگر دستور كارهاي كميسيون حقوقي و قضايي پارلمان است.

(0) نظر

كميسيون حمايت از توليد ملي جلسه فوق‌العاده تشكيل داد

كميسيون حمايت از توليد ملي جلسه فوق‌العاده تشكيل داد

خبرگزاري فارس: عضو كميسيون حمايت از توليد ملي گفت: اين كميسيون در جلسه فوق‌العاده خود موضوع راهكارها و مؤلفه‌هاي اقتصاد مقاومتي را مورد بحث قرار داد كه در جلسه صبح امروز چارچوب‌هاي آن مورد بحث قرار گرفته است.

 

 

(1) نظر
X