گزارش (272)
اخبار اقتصادي (254)
راه كارها (195)
راه هاي حمايت از توليد ملي (193)
اسيب شناسي توليد ملي (192)
نقد و پيشنهادات (187)
اخبار و تازه ها (181)
كار حرفه اي (171)
بازاريابي (104)
بيانات بزرگان (90)
اقتصاد انرژي و اقتصاد كلان (84)
عمران و صنعت و معدن (66)
بانك و بيمه (50)
خودرو و بورس (49)
توليد ملي از نگاه قران و اسلام (48)
معرفي كالاي ايراني (27)
معرفي توليد كنندگان ايراني (6)
اخبار وبلاگ (5)
گزيده ي اخبار روز (4)
صفحات ثابت (1)
نوا و نما (0)
گاهنامه (0)
بدون موضوع (3)
ازتاریخ 1391/11/1 تا تاریخ 1391/11/7
ازتاریخ 1391/10/22 تا تاریخ 1391/10/28
ازتاریخ 1391/10/15 تا تاریخ 1391/10/21
ازتاریخ 1391/10/8 تا تاریخ 1391/10/14
ازتاریخ 1391/10/1 تا تاریخ 1391/10/7
ازتاریخ 1391/09/22 تا تاریخ 1391/09/28
ازتاریخ 1391/09/15 تا تاریخ 1391/09/21
ازتاریخ 1391/08/1 تا تاریخ 1391/08/7
ازتاریخ 1391/07/22 تا تاریخ 1391/07/28
ازتاریخ 1391/07/15 تا تاریخ 1391/07/21
ازتاریخ 1391/07/8 تا تاریخ 1391/07/14
ازتاریخ 1391/07/1 تا تاریخ 1391/07/7
ازتاریخ 1391/06/22 تا تاریخ 1391/06/28
ازتاریخ 1391/06/15 تا تاریخ 1391/06/21
استخدام شوم يا استارت ـ آپ راه بياندازم!؟
۶ روش براي پر كردن هر روز باك بنزين بدنتان!
۸ نكته براي انگيزش خود در كار و زندگي
اجازه ندهيد انتظاراتتان شما را فريب دهند
كاري را كه عاشقاش هستيد، انجام ندهيد
بانك توسعه صادراتمدل كسب و كار خود را تغيير ميدهد
شش چراغ قرمز در مسير خلاقيت
بهترين اطلاعات از پرسشهاي كوتاه بهدست ميآيند
تعداد بازدیدها :
تعداد نوشته ها :
تعداد نظرات :
توليد 550 نرمافزار تلفن همراه در زمينه حج
به گزارش گروه اينترنتي رهروان ولايت به نقل از خبرگزاري فارس از قم، حجتالاسلام محمدباقر خوانساري پيش از ظهر امروز در نشست خبري با اشاره به مجموعه نرمافزارهاي مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي اظهار كرد: اين مركز در زمينه توليد نرمافزارهاي علوم اسلامي به تمام دستگاههاي تابع مانند دفتر مقام معظم رهبري و شخصيتهاي حقيقي و حقوقي كه قصد توليد نرمافزار در موضوعات اسلامي دارند خدماتدهي ميكند.
وي كتابخانه جامع حج را به عنوان بزرگترين و مهمترين اثر مركز تحقيقات علوم اسلامي ذكر كرد و افزود: اين نرمافزار شامل 700 جلد كتاب و مجله از آثار منتشر شده حوزه نمايندگي ولي فقيه در امور حج و زيارت است.
معاون بازرگاني و خدمات فرهنگي مركز نور ادامه داد: كتابهاي اين نرمافزار داراي موضوعات احكام و مناسك حج، اسرار معارف حج، اعتقاد و پاسخ به شبهات، تاريخ مكه و مدينه، سفرنامه و خاطرات حج، مباحث اجتماعي و سياسي حج، عتبات عاليات و سوريه، ادعيه حديث است.
فراهمكردن بسترهاي توليد ملي و حمايت از سرمايههاي كلانشهري
از اين منظر نقش كلانشهر تهران در عرصه ملي و منطقهاي به جهت تسهيلكنندگي، پيشبرندگي و هدايت سرمايهها و منابع مالي انكارناپذير است.با توجه به جايگاه كلانشهر تهران در تحركبخشي به سرمايه و حمايت از سرمايه و توليد ملي بايستي مكانيسمها و سياستهاي تشويقي و حمايتي در گستره كلانشهر ايجاد شده و فعالان و سرمايهگذاران را براي پويايي و تقويت اقتصاد كلانشهري و توليد ملي همگام و همراه كرد.
اگرچه مسئوليت اصلي توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني در وهله اول بر دوش دولت و نهادهاي وابسته بدان است اما بدونشك موفقيت و حركت در مسير صحيح نيازمند همكاري و تعامل تمامي بخشها و سطوح مديريتي است. براين اساس مديريت كلانشهر تهران و بهويژه مديريت اقتصادي و مالي كلانشهرها در چارچوب نامگذاري سال91 به «سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» وظايف و مسئوليتهايي را در چارچوب حوزه اختيارات برعهده داشته و درصدد جامه عمل پوشاندن به اين شعار است.
با نگاهي به عملكردها و اقدامات شهرداري در حوزههاي مختلف ميتوان چارچوبهاي اجرايي شدن اهداف سال91 را در چند حوزه مهم كلانشهري عملياتي كرد. بخش اول در حمايت از سرمايه و تحرك بخشي بدان در فضاي كلانشهري است. از اين منظر مسئوليت شورايشهر و شهرداري در اصلاح قوانين و تهيه و تصويب قوانين مناسب و درخور براي فعالان اقتصادي در زمينه تحركبخشي در اقتصاد كلانشهري حائز اهميت است.
حوزه ديگري كه ميتواند به مثابه توليد ملي و حمايت از سرمايه كلانشهري محسوب شود، حملونقل عمومي است. امروز نقش حملونقل عمومي كلانشهر در بهبود اقتصاد خانوار و اقتصاد كلانشهري بر هيچكس پوشيده نيست و سرمايهگذاري و گسترش اين زيرساخت حياتي ميتواند به صرفهجوييهاي بسياري در زمينه اقتصاد كلانشهري و سرمايهاي بينجامد. همچنين اجراي پروژههاي درخور و باكيفيت ميتواند نقش مؤثري در زيربخشهاي اقتصادي و توليدي در مقياسكلانشهري داشته باشد و به ايجاد كاربريهايشهري و زيرساختهاي عمراني و پروژهاي اثربخش بينجامد.
حمايت از توليد ملي بايد در دستور كار باشد
در روزهاي آغازين فعاليت مجلس نهم اين موضوع را با مهرداد لاهوتي، نماينده مردم لنگرود به بررسي نشستيم.
- مهمترين برنامه مجلس نهم در جهت تحقق مطالبات رهبري چه ميتواند باشد؟
بهنظر بنده نخستين و مهمترين موضوعي كه مجلس بايد در راستاي تحقق مطالبات رهبري در دستور كار قرار دهد، پيام نوروزي ايشان است كه در آن به حمايت از توليد ملي تاكيد شده بود. اين مهمترين مطالبهاي است كه ايشان در سالجاري مطرح فرمودند و از سوي ديگر مهمترين مشكلات فعلي كشور نيز موضوع بيكاري و مشكلات اقتصادي است كه اينها با توليد ملي در ارتباط كامل هستند و مجلس بايد حل اين مشكلات را مورد توجه قرار دهد. ما در مجلس هشتم براي حمايت از سال جهاد اقتصادي كميسيون ويژهاي را تشكيل داديم كه آن كميسيون ويژه خيلي نتوانست به اهداف ترسيم شده نزديك شود.
- اشاره داشتيد به تشكيل كميسيون ويژه جهاد اقتصادي در مجلس هشتم. برخي تشكيل اين كميسيون را اقدامي شعاري ارزيابي كردند. آيا فكر نميكنيد همين برخوردها مانع از تحقق اهداف مورد نظر شده است؟
البته بنده معتقد نيستم كه تشكيل كميسيون ويژه سال جهاد اقتصادي اقدامي شعاري بوده باشد و مجلس هشتم در اين زمينه اقدامات موثري هم داشت، مانند قانون هدفمندسازي يارانهها كه اقدام بسيار موثري در اين زمينه محسوب ميشود.
- اما تصويب قانون هدفمندي يارانهها مربوط به سال 89 ميشود.
بنده اقدامات كلي مجلس در زمينه حمايت از جهاد اقتصادي را عرض كردم. به هر حال اين نكته را نيز نميتوان انكار كرد كه اين اقدام، چندان اقدام مناسبي نبود و نتيجه ملموسي را نيز در پي نداشت. به اعتقاد بنده اگر اين موضوع در قالب همان 13 كميسيون تخصصي مجلس پيگيري ميشد ميتوانست منجر به حصول نتايج بهتري شود؛ ضمن اينكه تشكيل اين كميسيون ويژه عملا موجب اين شده كه كميسيونهاي تخصصي مجلس نيز وظايف ذاتي خود در اين زمينه را انجام ندهند و خود را از فعاليت در اين زمينه بينياز ببينند.
- در پيام رهبري براي افتتاحيه مجلس نهم بر فصل الخطاب قرار داشتن قانون تأكيد شده است. عملكرد مجلس هشتم را در اين زمينه چگونه ارزيابي ميكنيد؟
همانطور كه رهبري در اين پيام تاكيد فرمودند همه بايد قانون را فصل الخطاب بدانند و به قانون تمكين كنند. متاسفانه در مجلس هشتم مواردي ديده شد كه دولت اعلام كرد قانون را اجرا نميكند و مجلس نيز نتوانست دولت را ملزم به اجراي قوانين كند و از اين منظر عملكرد مناسبي نداشت.
- مجلس نهم چگونه ميتواند اين ضعف را برطرف نمايد؟
ببينيد، اگر مجلس قوانين شفاف و كارآمد و قابل اجرايي را به تصويب برساند دولت هم خود را ملزم به اجراي اين قوانين بداند، اين مشكل تا حد بسيار زيادي مرتفع خواهد شد. ما ابتداي مجلس هشتم روند بسيار مناسبي را در اين زمينه در پيش گرفته بوديم؛ به اين شكل كه بهطور مرتب و مستمر جلساتي را با دولت برگزار ميكرديم و در اين جلسات، قوانين مد نظر دولت و مجلس پيش از طرح در صحن علني مورد بررسي قرار ميگرفت و در همانجا ملاحظات دولت و نمايندگان مورد بحث و بررسي قرار ميگرفت و در قوانين لحاظ ميشد. اين موضوع سبب ميشد كه دولت نيز بهانهاي براي عدماجراي قوانين نداشته باشد.
- پس چرا اين جلسات متوقف شد؟
اين موضوع را بايد هيات رئيسه مجلس و دولت پاسخ دهند.
توليد ناخالص ملي ايران به 482 ميليارد دلار رسيده است
فارس نوشت: سيدشمسالدين حسيني وزير اقتصاد و امور دارايي صبح امروز سهشنبه در صحن علني مجلس شوراي اسلامياظهار داشت: بيشك يكي از مهمترين حوزههاي اجتماعي و عملياتي در عرصههاي مختلف حوزه اقتصاد است.
وزير اقتصاد با تاكيد بر اينكه هميشه اقتصاد داراي حساسيت بوده است، تصريح كرد: بنا به دلايلي حساسيتهاي جديدي در عرصه اقتصادي پديد آمده كه اعتماد متقابل و حمايت بيشتري نمايندگان را ميطلبد.
راهاندازي بازارچههاي محلي براي حمايت از توليد ملي
رئيس شورايعالي استانها با اشاره به مصوبه شورايعالي استانها در حمايت از توليد ملي، اظهار كرد: بايد پس از 2 ماه از تصويب اين مصوبه روند اجراي آن از مراكز استانها و شهرهاي بزرگ پيگيري شود چرا كه اين مصوبه مورد اعتراض مجلس شوراي اسلامي و وزارت كشور قرار نگرفته و لازمالاجراست و نه تنها شوراي شهر و شهرداري بلكه همه سازمانها بايد آنرا اجرا كنند.
سرنوشت تلفن همراه توليد داخلي به كجا رسيد؟
به گزارش ايسنا، به گفته غلامرضا خاكسار براساس مصوبه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، تمامي تجهيزات ارتباطي، مخابراتي و فناوري اطلاعات كه در داخل كشور توليد شده يا از طريق مبادي ورودي و گمركات وارد كشور ميشوند بايد از رگولاتوري گواهي تائيد نمونه دريافت كنند.
براين اساس و در راستاي حمايت از توليد داخلي متناسب با استانداردهاي بينالمللي و با توجه به آزمايشهاي انجام شده در آزمايشگاههاي مورد تائيد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي گوشي تلفن همراه GLX مدل G1 براي توليد انبوه در داخل كشور گواهي تائيد نمونه دريافت كرد.
صدور گواهي تائيد نمونه از سوي رگولاتوري براي تجهيزات ارتباطي و فناوري اطلاعات به منزله دارا بودن همه استانداردهاي بينالمللي از جمله استانداردهاي راديوئي، تطابق الكترومغناطيسي (EMC) ميزان نرخ جذب تشعشع (SAR) و استانداردهاي عملكردي و ايمني است.
موضوع ديگر ايجاد امنيت ساخت و توليد نرمافزارهاي تلفنهاي همراه و تامين نياز مشتركان بحثي است كه در اين باره اظهار نظر جديدي ارائه نشده و اكنون مدتهاست كه خبر جديدي از آخرين وضعيت توليد گوشيهاي داخلي به صورت رسمي منتشر نشده است.
در هر حال همچنان بحث بر سر توليد و كيفيت تلفنهاي همراه داخلي همواره وجود داشته و اين مورد هم گفته ميشد كه با وجود محدوديت واردات قطعات اصلي به كشور، تلفنهاي توليد ايران چگونه ميتوانند نياز مشتركان را برطرف كنند ؟ همچنين اين موضوع مطرح ميشود كه آيا سازمان تنظيم مقررات ارتباطات در اين باره تصميمي گرفته است.
اقدامات شهرداري براي حمايت از توليد ملي؛ سرانجام كالاهاي خارجي
به گزارش همشهري آنلاين، مقام معظم رهبري سال 1391 را سال "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" ناميدند و فرمودند: "ما بايد بتوانيم از كارِ كارگر ايرانى حمايت كنيم؛ از سرمايه سرمايه دار ايرانى حمايت كنيم؛ و اين فقط با تقويت توليد ملى امكان پذير خواهد شد. سهم دولت در اين كار، پشتيبانى از توليدات داخلىِ صنعتى و كشاورزى است. سهم سرمايهداران و كارگران، تقويت چرخه توليد و اتقان در كار توليد است. و سهم مردم - كه به نظر من از همه اينها مهمتر است - مصرف توليدات داخلى است."
هستي توليد ملي به روابطعمومي وابسته است
به گزارش دبيرخانه روابطعمومي، صنعت، توليد ملي استاد جامعهشناسي و ارتباطات دانشگاه تهران در نشستي گفت: روابطعمومي نقش هستيشناختي داشته و ميتواند متضمن بقاء و دوام سازمان باشد.
وي با بيان اينكه برگزاري كنفرانس «روابطعمومي، صنعت، توليد ملي» بر بعد هستيشناختي و رسالت اصلي روابطعمومي تكيه دارد و به همين دليل اقدامي ارزشمند است، تصريح كرد: يك مجموعه توليدي و صنعتي موفق تمام اطلاعات مورد نياز بازار خود را از روابطعمومي كسب ميكند و مقبوليت ملي بودن يك توليد رابطه مستقيم با فعاليتهاي روابطعمومي آن مجموعه توليدي دارد.
توليد ملي براي توسعه نياز به تقويت بنيه ارتباطي خود با جامعه دارد
توليد ملي براي توسعه نياز به تقويت بنيه ارتباطي خود با جامعه دارد
دكتر احمد روستا معتقد است روابطعمومي به عنوان بلندگوي جامعه نقش متفاوتي نسبت به گذشته ايفا ميكند.
پدر علم بازاريابي ايران در نشستي با دبير و دبير اجرايي كنفرانس «روابطعمومي، صنعت، توليد ملي»، با بيان اين مطلب گفت: با بهرهگيري روابطعموميها از ابزارهاي نوين اطلاعاتي و ارتباطاتي، تأكيد صنايع، سازمانها و شركتها ازمديريت ارتباط با مشتري (CRM) به TRM يعني مديريت ارتباط فراگير تبديل شده است.
برنامهريزي حرفهاي روابطعمومي منجر به توسعه توليد ملي ميشود
پروفسور يحيي كماليپور رئيس بخش ارتباطات دانشگاه پوردو كليومت آمريكا به مناسبت در پيش بودن كنفرانس روابطعمومي، صنعت و توليد ملي به بيان نقطهنظرات خويش در مورد اهميت روابطعمومي در بخش صنعت پرداخت.
وي در ابتداي اظهار نظر خود گفت: برگزاري كنفرانس روابطعمومي، صنعت و توليد ملي را به روابط عموميهاي كشور تبريك ميگويم و اين اقدام را گامي مفيد در جهت نهادينه شدن اين حرفه مهم ميدانم. وي با تأكيد بر اينكه نقش روابطعموميهاي واحدهاي صنعتي در ترغيب مردم به استفاده از توليدات ملي، فوقالعاده مهم و اساساً يكي از كاركردها يا وظايف اين روابط عموميهاست كه به مرور، وجهه كارخانههاي توليدي را تقويت و مشتريمداري را به يكي از اولويتهاي اصلي اين شركتها تبديل خواهد كرد افزود: از طرف ديگر، اين روابط عموميها قادرند ارتباطات دروني و بروني واحدهاي صنعتي را با كارمندان و مشتريان به امري مطلوب، مستمر، و سازنده تبديل كنند.