header

سرآمد

home
list
archive
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

282052

تعداد نوشته ها :

880

تعداد نظرات :

55

ضرورت از سرگيرى واردات برخى لوازم خانگى

ضرورت از سرگيرى واردات برخى لوازم خانگى

 

رئيس اتحاديه فروشندگان لوازم خانگى گفت كه بايد واردات برخى از لوازم خانگى از سر گرفته شود. محمد طحان پور در گفت و گو با ايسنا اظهار كرد: در محصولاتى كه هنوز به دانش، علم و فن آورى توليد آنها دست نيافته ايم براى ايجاد رقابت و پيشرفت مجبور به واردات هستيم. وى تصريح كرد:در بازار برخى از يخچال ها، لباسشويى ها، ظرفشويى ها و كولر گازى ها احتياج به واردات داريم. محصولات ديگرى همچون تلويزيون در كشور وجود دارد كه علم و فن آورى توليد آن ها را نداريم اما ايرادى نيست اين محصولات به صورت مونتاژ در كشور توليدشوند.رئيس اتحاديه فروشندگان لوازم خانگى خاطرنشان كرد: كولر گازى كاملا وارداتى است و هيچ توليد و مونتاژى در كشور انجام نمى شود و كولر گازى هاى داخلى تنها يك برچسب برند ايرانى روى آنها نصب شده است. طحان پور ادامه داد: مونتاژ ايرادى ندارد چون بعد از گذشت چند سال مى توانيم با همين مونتاژ كارى علم و فن آورى اين محصولات را به كشور وارد كنيم. وى در پايان گفت: آبگرمكن و اجاق گازداخلى بسيار با كيفيت است. ثبت سفارش براى واردات لوازم خانگى به دليل قرار داشتن آنها در اولويت دهم از چندى پيش متوقف شده است. دليل اين كار حمايت از توليدات داخلى عنوان شده است.

(0) نظر

ايران باز هم شگفتي ساز شد

دكتر حميدرضا طيبي در گفت‌وگو با خبرنگار «فناوري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: موتورهاي دور متغير در صنايع بسياري مانند صنايع ريلي (به عنوان موتورهاي تركشن واگن‌هاي مترو و لوكوموتيو)، صنايع توليد سيمان، مس، فولاد، آلومينيوم و نفت، گاز ( به جاي توربين و به عنوان درايور پمپ و كمپرسور در ارسال نفت و گاز) كاربرد دارد كه بومي سازي و ساخت داخل آن مي‌تواند صرفه اقتصادي مناسبي براي كشور به همراه داشته باشد.

وي افزود: با توجه به حجم بسيار زياد استفاده از توربين در صنايع مختلف نفت و راندمان پايين توربين‌ها از حدود شش سال پيش تصميم به جايگزيني موتورهاي دور متغير با توربين‌هاي تا 10 مگاوات گرفته شد اما متاسفانه با وجود پيگيري‌هاي مستمر تاكنون موفق به انعقاد قرارداد با هيچ بخشي در كشور نشده‌ايم كه اميدواريم بتوانيم با تامين هزينه‌هاي لازم ساخت، اين موتورها را در كشور بومي‌سازي كنيم.
 
رييس جهاد دانشگاهي واحد علم و صنعت در خصوص ويژگي موتورهاي دور متغير به ايسنا گفت: ويژگي عمده اين موتورها اين است كه در جاهايي كه حركت يك سيال به وسيله نيروي محركه يك الكتروموتور با دور ثابت و يا توربين گازي، پمپ و كمپرسور صورت مي‌گيرد و در اين پروسه نياز به كاهش و افزايش حجم سيال است معمولا از دريچه مكانيكي براي كنترل عبور سيال استفاده مي‌شود، اين در حالي است كه استفاده از دريچه‌هاي مكانيكي در محل عبور سيالات باعث اتلاف زياد انرژي مي‌شود اما با استفاده از موتورهاي دور متغير با كاهش دور موتور، كاهش حجم سيال صورت گرفته و مصرف انرژي نيز به شدت كاهش پيدا مي‌كند.
 
طيبي در پايان با تاكيد بر توانايي طراحي و ساخت انواع اينورترها و كانورترها در جهاد دانشگاهي واحد علم و صنعت اظهار اميدواري كرد كه با انعقاد قرارداد و تامين هزينه‌هاي توليد از سوي كارفرماي داخلي بتوان مبدل‌هاي فركانسي اين موتورها را در كشور به توليد رساند.
(0) نظر

تصاوير پهباد رادار گريز محققان ايراني/ حمل بارهاي سبك و مقاصد نظامي

محققان كشور هواپيماي بدون سرنشين رادار گريزي را طراحي كردند كه قادر است با استفاده از دو موتور، با حمل 100 كيلوگرم بار به مدت 3 ساعت در آسمان پرواز كند.

مهندس عباس جم از محققان تيم تحقيقاتي پهباد "ليكو" در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به جزئيات اين پهباد، افزود: وزن اين پهباد كه با نام "ليكو" طراحي و ساخته شده است، حدود 53 كيلوگرم و قادر به حمل بار به ميزان 100 كيلوگرم است.

وي با بيان اينكه سوخت اين هواپيما بنزين معمولي است، اظهار داشت: ظرفيت سوخت گيري اين پهباد 30 ليتر است كه با اين ميزان بنزين توانايي 3 ساعت پرواز مداوم در سقف پروازي 16 هزار پايي را از سطح زمين دارد.

جم با بيان اينكه پهباد طراحي شده از راه دور كنترل مي شود، خاطر نشان كرد: همچنين برد كنترلي اين پرنده بدون سرنشين 100 كيلومتر است.

پهباد ليكو رادر گريز در مرحله ساخت

اين محقق با اشاره به ويژگيهاي سيستمهاي پيشرانش اين پهباد، ادامه داد: سيستم پيشرانش اين پرنده توسط 2 موتور با مجموع توان 35 اسب بخار تامين مي شود. اين 2موتور توانايي پرواز پهپاد در ارتفاع كمتر از 70 متر از سطح زمين را فراهم مي كند.

جم طول بال اين پهباد را 5.9 متر و طول بدنه آن را 4 متر ذكر كرد و يادآور شد: حداكثر سرعت اين پهباد 220 كيلومتر بر ساعت است و براي فرود نياز به باند پروازي به طول 200 فوت دارد.


 تست پروازي "ليكو" در باند پروازي كه از راه دور كنترل مي شود

وي تصويربرداري را از ماموريت هاي اين پهباد دانست و در اين باره توضيح داد: اين هواپيما به گونه اي طراحي شده كه قابليت نصب انواع سيستم هاي الكترونيكي و مخابراتي را دارد كه از آن جمله مي توان به نصب دوربين ها بر روي اين پهپاد اشاره كرد.
جم يادآور شد: تصاوير دريافتي از اين دوربين ها به ايستگاه ارسال و توسط سيستم ها با استفاده از هوش مصنوعي تصاوير ارسال شده پردازش مي شود.

مدير عامل شركت توسعه ارتباط سامانه رادار گريز بودن را از ديگر مزاياي پهباد ساخته شده عنوان كرد و افزود: اين هواپيماي بدون سرنشين مجهز به سيستم رادار گريز است. علاوه بر اين دو GPS بر روي آن نصب شده است

جم اضافه كرد: سيستم خلبان خودكار يكي ديگر از ويژگي هاي "ليكو" است، اين سيستم كمك مي كند تا اين هواپيما در مسافتهاي طولاني براساس برنامه مسير، حركت كرده و مجدادا به پايگاه باز گردد.

وي با اشاره به كاربردهاي پهباد طراحي شده، افزود: از اين هواپيما مي توان در مقاصد امداد و نجات، شناسايي، گشت زني در مواقع بحراني، حمل بارهاي سبك و مقاصد نظامي و فيلمبرداري استفاده كرد همچنين هزينه قطعات يدكي و تعمير و نگهداري اين هواپيما بسيار كم بوده و در صورت تجاري سازي صرفه جويي ارزي زيادي را براي كشور در پي خواهد داشت.

(0) نظر

شليك موفقيت آميز موشك «نصر»

به گزارش رهروان ولايت به نقل از خبرگزاري فارس، لحظاتي پيش و در چهارمين روز برگزاري رزمايش دريايي ولايت 91، موشك كروز كوتاه برد نصر با موفقيت شليك و به هدف از پيش تعيين شده اصابت كرد.

موشك نصر1 از نوع موشك كروز است كه قادر است شناورهاي 3 هزار تني را منهدم كند، اين موشك در كلاس موشك‌هاي كوتاه برد است كه در حال حاضر قابليت شليك از ساحل و انواع شناورها را دارد و در آينده نزديك امكان شليك از بالگرد و زيردريايي نيز به قابليت‌هاي تاكتيكي آن اضافه مي‌شود.

 

موشك هوشمند و كروز نصر با قرار گرفتن در لايه‌هاي دفاع ساحلي مي‌تواند مكمل خوبي براي پدافند ساحلي در كنار سامانه‌هاي توپخانه‌اي باشد كه قابليت انهدام شناورهاي نفوذكننده به آب‌هاي ساحلي جمهوري اسلامي را خواهد داشت.

 

با توليد انبوه اين موشك و تحويل آن به نيروي دريايي سپاه و ارتش، توان دفاع دريايي نيروي دريايي جمهوري اسلامي ايران به نحو چشمگيري افزايش يافته است.

 

همچنين صبح امروز نيروي دريايي ارتش موشك جديد «رعد» و اژدرهاي خود را شليك و هدف مورد نظر را منهدم كرد.

(0) نظر

مافياي واردات اجازه اجراي برنامه‌هاي چاي را به دولت نداد

رئيس اتحاديه چايكاران در گفت‌وگوي تفصيلي با فارس:
مافياي واردات اجازه اجراي برنامه‌هاي چاي را به دولت نداد

خبرگزاري فارس:رئيس اتحاديه چايكاران كشور گفت: وارد كنندگان گردن كلفتي كه سالانه ميلياردها تومان از محل واردات چاي مي‌بردند نگذاشتند دولت برنامه‌هاي چاي را عملي كند، ناله ما به گوش‌ها رسيد اما هرگز به دل دولت نرسيد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، كشاورزان چايكار كشور سال‌هاست با مشكل كم بودن قيمت خريد تضميني برگ سبز چاي، كاهش سطح زير كشت و كاهش درآمد مواجه‌اند و به همان نسبت صنعت چاي سال به سال كم رمق شده، واردات چاي روبه فزوني گذاشته و قيمت‌ها در داخل به شدت افزايش يافته است، مهمتر از همه عدم پرداخت طلب چايكاران نيز به سريال تكراري طي سال‌هاي گذشته تبديل شده و به گفته رئيس اتحاديه چايكاران تاكنون 28 ميليارد تومان از طلب چايكاران پرداخت نشده است.

(0) نظر

وزير امور خارجه هند: ايران و هند درباره خط لوله «صلح» گفت‌وگو خواهند كرد

وزير امور خارجه هند:
ايران و هند درباره خط لوله «صلح» گفت‌وگو خواهند كرد

خبرگزاري فارس: وزير امور خارجه هند از برگزاري نشستي مشترك بين ايران و كشورش در مورد احداث خط لوله «صلح» در ۳ماه نخست سال ۲۰۱۳ خبر داد

به گزارش گروه اقتصاد بين‌الملل فارس به نقل از تراست آو اينديا، سلمان خورشيد وزير امور خارجه هند گفت: ايران و هند در 3 ماهه نخست سال جاري ميلادي در مورد خط ‌لوله انتقال گاز ايران، پاكستان و هند در كميسيون مشتركي به گفت و گو خواهند پرداخت.

وي افزود: هنوز برخي مسائل در مورد هزينه‌ها بايد حل شود. ما در اوايل سال جاري، يك كميسيون مشترك خواهيم داشت و در مورد اين مسئله بحث خواهيم كرد.

هند در سال 2007، مذاكرات رسمي را در مورد احداث اين خط لوله به علت نگراني‌هاي امنيتي متوقف كرد. ايران و پاكستان پيشتر، قراردادهاي اجراي اين پروژه را به امضا رسانده‌اند.

دهلي‌نو خواستار تامين امنيت اين خط لوله 1،035 كيلومتري در پاكستان از سوي ايران است و اعلام كرده تنها پس از دريافت گاز انتقالي در مرز پاكستان و هند، هزينه آن را مي‌پردازد.

از سوي ديگر، ايران يك مكانيزم 3 جانبه را براي تامين امنيت گاز ارسالي به هند در بندهاي قرارداد ميان 3 كشور پيشنهاد كرده است. بر اساس اين مكانيزم، دهلي‌نو پول سهم گاز خود را حتي در صورت بروز اختلال در تامين گاز در پاكستان مي‌پردازد.

خورشيد افزود: احداث اين خط لوله يكي از نكاتي است كه بايد مطرح و حل شود.

او گفت: اين نشست احتمالا در 3 ماهه نخست سال جاري ميلادي برگزار خواهد شد.

(0) نظر

آماده باش براي حذف يارانه انرژي/سرزدن ارقام به ۴۱۶ هزار ميليارد تومان

يك اقتصاددان تحليل كرد
آماده باش براي حذف يارانه انرژي/سرزدن ارقام به ۴۱۶ هزار ميليارد تومان

خبرگزاري فارس: يك اقتصاددان از آماده باش دولت براي حذف يارانه انرژي و احتمال سقوط شديد نرخ ارز خبرداد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس،،محمد حسين اديب استاد دانشگاه اصفهان با خبر دادن از اعلام آماده باش در هيئت دولت براي حذف يارانه انرژي و تائيد ضمني آن به وسيله وزير صنعت و تجارت، به تشريح تأثير اين طرح بر نرخ ارز پرداخته و اجراي صحيح آن را ملازم با سقوط شديد نرخ ارز دانست.

وي بر اين باور است كه با پرداخت 377 هزار ميليارد تومان يارانه انرژي، اقتصاد ايران از ريل اصلي خود خارج شده است. او با وجود اصرار مسئولان به پرداخت يارانه نقدي بيشتر معتقد است كه برخي اتفاقات همچون كاهش مصرف گاز و عدم استفاده از گاز صرفي جويي شده در بخش صادراتي مي تواند محاسبات در بخش پرداخت يارانه نقدي بيشتر را بر هم بريزد. اين استاد دانشگاه اصرار دارد كه يارانه انرژي تا اطلاع ثانوي به بخش صنعت پرداخت شود. مشروح گفت وگو با اين اقتصاددان را در ادامه بخوانيد.

 

(0) نظر

پرداخت ۴۶۷۰ميليارد تومان تسهيلات از صندوق توسعه ملي و بانك كشاورزي

پرداخت ۴۶۷۰ميليارد تومان تسهيلات از صندوق توسعه ملي و بانك كشاورزي

خبرگزاري فارس: مديرعامل بانك كشاورزي گفت:علاوه بر 2 هزار و 570 ميليارد تومان اعتبار صندوق توسعه ملي ،بيش از 2 هزار و 100 ميليارد تومان بانك كشاورزي پرداخت مي‌كند.

محمد طالبي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در مورد آخرين اقدامات مربوط به طرح توسعه كشاورزي در بانك كشاورزي اظهار داشت: تا 23 آذر سال 91 بيش از 53 هزار و 600 طرح به مبلغ 26 هزار و 400 ميليارد ريال براي اجرا در سراسر كشور به تصويب بانك كشاورزي رسيده است.

مديرعامل بانك كشاورزي افزود: تعداد ۴۴ هزار مورد از اين طرح‌ها به ارزش بيش از 17 هزار و 139 ميليارد ريال به مرحله عقد قرارداد و پرداخت رسيده‌اند و بقيه هم در حال انجام مراحل اداري عقد قرارداد هستند.

(0) نظر

در نشست آژانس جايكا و صندوق بررسي شد

در نشست آژانس جايكا و صندوق بررسي شد
تسهيلات صندوق توسعه ملي به پروژه‌هاي صرفه‌جويي انرژي در ايران

خبرگزاري فارس: در نشست نمايندگان جايكا ژاپن و صندوق توسعه ملي امكان پرداخت تسهيلات صندوق توسعه ملي به طرحهاي صرف‌جويي انرژي بررسي شد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از صندوق توسعه ملي ، آژانس همكاري‌هاي بين‌المللي ژاپن ( jica جايكا) و صندوق توسعه ملي ايران، امروز در محل اين صندوق در تهران نحوه ارائه تسهيلات اين صندوق در زمينه پروژه‌هاي مميزي و صرفه‌جوي انرژي در ايران را بررسي كردند.

(0) نظر

214ميليون عدد نشاء مكانيزه در هرمزگان توليد شده است

214ميليون عدد نشاء مكانيزه در هرمزگان توليد شده است
توليد ايراني: مدير زراعت سازمان جهادكشاورزي هرمزگان گفت: در راستاي توسعه كشاورزي مكانيزه، امسال 214 ميليون عدد نشاء توليدي بين كشاورزان اين استان توزيع شد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني توليد ايراني به نقل از ايرنا كوروش صادقي ، نشاء ها را شامل بادمجان، گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي ذكر كرد.

وي اظهاركرد: 70 درصد از اين نشاء ها در شهرستانهاي حاجي آباد، رودان، كهورستان بندرخمير، بستك و پارسيان از توابع اين استان توليد شده است.

به گفته وي تعداد نشاء هاي توليد و توزيع شده امسال در اين استان نسبت به سال گذشته زراعي 14 ميليون عدد افزايش يافته است.

وسعت مزارع خارج از فصل بادمجان هرمزگان 11هزار هكتار، فلفل دلمه اي سه هزارو 600 هكتار و گوجه فرنگي نيز 14 هزار هكتار ذكر شده است.

اين مقام مسئول از جمله مزاياي استفاده ازنشاء مكانيزه به كاهش هزينه هاي توليد، كيفيت عالي محصول و بازارپسندي آن، سطح سبز يكنواخت، كاهش مصرف آب، افزايش راندمان آب و ديگر نهاده ها و صرفه جويي ارزي نام برد.

مدير زراعت سازمان جهادكشاورزي هرمزگان ميزان نياز اين استان به نشاء مكانيزه را 420ميليون عدد عنوان و ابرازداشت:

با توجه به برنامه ريزي هاي صورت گرفته اين مقدار تا قبل از پايان برنامه پنجم توسعه عملي مي شود.

صادقي خاطرنشان ساخت: در سال اول اجراي اين طرح ( 86و 87 خورشيدي) بابت توليد و تحويل هرعدد نشاء مكانيزه بين 100تا200 ريال يارانه با عنوان حمايت از ترويج و توسعه به توليد كنندگان پرداخت مي شد كه با پي بردن بهره برداران به مزاياي آن و افزايش توليد ديگر پرداخت نمي شود.

به گفته وي هم اكنون حدود 75 شغل مستقيم در بخش توليد نشاء مكانيزه اين استان ايجاد شده كه با توجه به توسعه طرح براي رسيدن به توليد سالانه 420 ميليون عدد نشاء، پيش بيني مي شود كه تعداد شغل هاي فراهم شده دراين بخش به بيش از 300 نفر برسد.

اين مقام مسئول در سازمان جهادكشاورزي هرمزگان از پرداخت تسهيلات بانكي ارزان قيمت بعنوان تنها حمايت دولت از توليد كنندگان نشاء مكانيزه نام برد و افزود: اين درحالي است كه براي دو برابر افراد شاغل دراين بخش به صورت غير مستقيم شغل ايجاد شده است.

تا قبل از اين، نشاء مورد نياز با استفاده از بذرهاي معمولي و غير استاندارد توسط خود بهره برداران به روش سنتي توليد و براي كشت به زمين اصلي انتقال داده مي شد.

در روش جديد ضمن انتخاب بهترين زمين و تهيه مرغوب ترين بذرهاي اصلاح شده (بامشاوره مهندسين كشاورزي ناظر) و استفاده از بهترين نوع خاك و بكارگيري گلدانهاي مشبك(شانه تخم مرغي) نشاء در فضاي گلخانه اي توليد و با استفاده از خودروهاي مخصوص به زمين اصلي حمل مي شود.

مدير زراعت سازمان جهادكشاورزي هرمزگان بيان داشت: اين استان با توليد سالانه افزون بر يك ميليون و400هزارتن محصول جاليزي خارج از فصل تاثير بسزايي در تنظيم بازار اين محصولات دارد.

وسعت زمينهاي كشاورزي اين استان 154هزار هكتار با توليد سالانه دو ميليون و 400 هزارتن محصول باغي و زراعي اعلام شده است.

(0) نظر
X