header

سرآمد

home
list
archive
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

263893

تعداد نوشته ها :

880

تعداد نظرات :

55

چگونه تهديدها را به فرصت تبديل كنيم

به گزارش گروه اينترنتي رهروان ولايت كاهش ارزش پول ملّي، حادثه ناگواري بود كه موجب تورّم و فشار بر اقشار مختلف مردم به‏ويژه محرومان جامعه گرديد؛ ولي روايتي از امام حسن عسكري نقل شده كه فرموده است: مَا مِنْ بَلِيَّةٍ إِلَّا وَ لِلَّهِ فِيهَا نِعْمَةٌ تُحِيطُ بِهَا؛  هيچ بلا و گرفتاري نيست مگر آنكه خداوند در درون آن نعمتي قرار داده است. اگر خوب و حساب‏شده با بلا و گرفتاري برخورد شود همان بلا براي انسان نعمت مي‏شود.


همين حادثه تلخ نيز مي‏تواند براي ملّت و كشور ما آثار مطلوبي به دنبال داشته باشد به شرط آنكه تدابير لازم انديشيده شود و اقدامات بايسته صورت گيرد.


اكنون به برخي از تدابير و اقدامات بايسته اشاره مي‏شود:

(0) نظر

تصاوير پهباد رادار گريز محققان ايراني/ حمل بارهاي سبك و مقاصد نظامي

محققان كشور هواپيماي بدون سرنشين رادار گريزي را طراحي كردند كه قادر است با استفاده از دو موتور، با حمل 100 كيلوگرم بار به مدت 3 ساعت در آسمان پرواز كند.

مهندس عباس جم از محققان تيم تحقيقاتي پهباد "ليكو" در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به جزئيات اين پهباد، افزود: وزن اين پهباد كه با نام "ليكو" طراحي و ساخته شده است، حدود 53 كيلوگرم و قادر به حمل بار به ميزان 100 كيلوگرم است.

وي با بيان اينكه سوخت اين هواپيما بنزين معمولي است، اظهار داشت: ظرفيت سوخت گيري اين پهباد 30 ليتر است كه با اين ميزان بنزين توانايي 3 ساعت پرواز مداوم در سقف پروازي 16 هزار پايي را از سطح زمين دارد.

جم با بيان اينكه پهباد طراحي شده از راه دور كنترل مي شود، خاطر نشان كرد: همچنين برد كنترلي اين پرنده بدون سرنشين 100 كيلومتر است.

پهباد ليكو رادر گريز در مرحله ساخت

اين محقق با اشاره به ويژگيهاي سيستمهاي پيشرانش اين پهباد، ادامه داد: سيستم پيشرانش اين پرنده توسط 2 موتور با مجموع توان 35 اسب بخار تامين مي شود. اين 2موتور توانايي پرواز پهپاد در ارتفاع كمتر از 70 متر از سطح زمين را فراهم مي كند.

جم طول بال اين پهباد را 5.9 متر و طول بدنه آن را 4 متر ذكر كرد و يادآور شد: حداكثر سرعت اين پهباد 220 كيلومتر بر ساعت است و براي فرود نياز به باند پروازي به طول 200 فوت دارد.


 تست پروازي "ليكو" در باند پروازي كه از راه دور كنترل مي شود

وي تصويربرداري را از ماموريت هاي اين پهباد دانست و در اين باره توضيح داد: اين هواپيما به گونه اي طراحي شده كه قابليت نصب انواع سيستم هاي الكترونيكي و مخابراتي را دارد كه از آن جمله مي توان به نصب دوربين ها بر روي اين پهپاد اشاره كرد.
جم يادآور شد: تصاوير دريافتي از اين دوربين ها به ايستگاه ارسال و توسط سيستم ها با استفاده از هوش مصنوعي تصاوير ارسال شده پردازش مي شود.

مدير عامل شركت توسعه ارتباط سامانه رادار گريز بودن را از ديگر مزاياي پهباد ساخته شده عنوان كرد و افزود: اين هواپيماي بدون سرنشين مجهز به سيستم رادار گريز است. علاوه بر اين دو GPS بر روي آن نصب شده است

جم اضافه كرد: سيستم خلبان خودكار يكي ديگر از ويژگي هاي "ليكو" است، اين سيستم كمك مي كند تا اين هواپيما در مسافتهاي طولاني براساس برنامه مسير، حركت كرده و مجدادا به پايگاه باز گردد.

وي با اشاره به كاربردهاي پهباد طراحي شده، افزود: از اين هواپيما مي توان در مقاصد امداد و نجات، شناسايي، گشت زني در مواقع بحراني، حمل بارهاي سبك و مقاصد نظامي و فيلمبرداري استفاده كرد همچنين هزينه قطعات يدكي و تعمير و نگهداري اين هواپيما بسيار كم بوده و در صورت تجاري سازي صرفه جويي ارزي زيادي را براي كشور در پي خواهد داشت.

(0) نظر

قدرت تصويربرداري ماهواره‌هاي ايراني ده برابر مي‌شود/ بومي سازي پرتاب

به گزارش گروه اينترنتي رهروان ولايت به نقل از مهر، عضو شوراي عالي فضايي كشور به پرتاب ماهواره نويد علم و صنعت در بهمن ماه سال 90 اشاره كرد و گفت: اين ماهواره صد در صد بومي بود و امروز در همان دانشگاه اقداماتي در حال انجام است تا قدرت تصويربرداري در اين ماهواره از 400 متر در ماهواره هاي جديد به ده برابر برسد.

حسين بلندي عضو شوراي عالي فضايي كشور پيش از خطبه هاي نماز جمعه امروز تهران با بيان اينكه در سايه انقلاب اسلامي كشور به خودباوري مجهز شده است، گفت: بعد از انقلاب اسلامي مردم به دنبال آرمان خواهي اسلامي بودند كه معنويت، ظلم ستيزي، كمك به محرومان و روحيه پرسشگري از ابعاد مختلف آن است.

وي با بيان اينكه يكي از مهمترين نكات در كشور اقتدار علمي است، گفت: اقتدار علمي بر محوريت مرجعيت علمي و خدامحور است.

عضو شوراي عالي فضايي كشور تاكيد كرد: اقتدار علمي بر حقانيت بيشتر نظام اسلامي و تحقق اهداف پافشاري مي كند و از سلطه گران بيزار است.

بلندي تاكيد كرد: اقتدار علمي به معناي بي نيازي و سلامت بودن كشور است و داراي اقتصادي مقاومتي است.

وي به سخنان مقام معظم رهبري و تاكيد بر نهضت نرم افزاري و جهاد علمي در كشور اشاره كرد و گفت: بايد دانشمندان كشور جهادگونه به ميدان بيايند چرا كه امروز بايد علم را از سيطره سرمايه داري كور و خودخواهان خارج كنيم.

عضو شوراي عالي فضايي كشور با بيان اينكه امروز رويكرد دشمنان در عرصه اقتصادي است و مي خواهند از اين طريق به ملت ايران فشار بياورند، گفت: اگر دستاويزمان علم باشد مي توانيم بر تحريم ها فائق بياييم و با نگاه جهادي مشكلات را حل كنيم.

بلندي با تاكيد بر اينكه كشوري كه داراي فناوري فضايي است داراي علم بازدارنده است، گفت: ورود به مسئله فضايي در كشور در دهه هفتاد به تدبير رهبر معظم انقلاب بود، اولين كار موفقيت آميز ما در سال 87 پرتاب ماهواره اميد بود كه در آن زمان به چهل و سومين كشور داراي ماهواره و نهمين كشور داراي تكنولوژي توانايي پرتاب ماهواره دست پيدا كرديم.

وي تاكيد كرد: همچنين در خردادماه سال90ماهواره رصد توسط دانشمندان ايراني به فضا پرتاب شد و ثابت شد كه دانش پرتاب ماهواره در ايران بومي شده است.

عضو شوراي عالي فضايي كشور همچنين به پرتاب ماهواره نويد علم و صنعت در بهمن ماه سال 90 اشاره كرد و گفت: اين ماهواره صد در صد بومي و در بسياري از كشورها امري بي نظير است، امروز در همان دانشگاه اقداماتي در حال انجام است تا اگر قدرت تصويربرداري اين ماهواره 400 متر بود در ماهواره هاي آينده قدرت تصويربرداري به ده برابر مي رسيد.

وي در پايان گفت: ان شاء الله به زودي ماهواره هايي با قدرت تصويربرداري و دقت بالا به فضا پرتاب خواهد شد چرا كه دانش پرتاب ماهواره در ايران بومي شده است.

(0) نظر

وزير امور خارجه هند: ايران و هند درباره خط لوله «صلح» گفت‌وگو خواهند كرد

وزير امور خارجه هند:
ايران و هند درباره خط لوله «صلح» گفت‌وگو خواهند كرد

خبرگزاري فارس: وزير امور خارجه هند از برگزاري نشستي مشترك بين ايران و كشورش در مورد احداث خط لوله «صلح» در ۳ماه نخست سال ۲۰۱۳ خبر داد

به گزارش گروه اقتصاد بين‌الملل فارس به نقل از تراست آو اينديا، سلمان خورشيد وزير امور خارجه هند گفت: ايران و هند در 3 ماهه نخست سال جاري ميلادي در مورد خط ‌لوله انتقال گاز ايران، پاكستان و هند در كميسيون مشتركي به گفت و گو خواهند پرداخت.

وي افزود: هنوز برخي مسائل در مورد هزينه‌ها بايد حل شود. ما در اوايل سال جاري، يك كميسيون مشترك خواهيم داشت و در مورد اين مسئله بحث خواهيم كرد.

هند در سال 2007، مذاكرات رسمي را در مورد احداث اين خط لوله به علت نگراني‌هاي امنيتي متوقف كرد. ايران و پاكستان پيشتر، قراردادهاي اجراي اين پروژه را به امضا رسانده‌اند.

دهلي‌نو خواستار تامين امنيت اين خط لوله 1،035 كيلومتري در پاكستان از سوي ايران است و اعلام كرده تنها پس از دريافت گاز انتقالي در مرز پاكستان و هند، هزينه آن را مي‌پردازد.

از سوي ديگر، ايران يك مكانيزم 3 جانبه را براي تامين امنيت گاز ارسالي به هند در بندهاي قرارداد ميان 3 كشور پيشنهاد كرده است. بر اساس اين مكانيزم، دهلي‌نو پول سهم گاز خود را حتي در صورت بروز اختلال در تامين گاز در پاكستان مي‌پردازد.

خورشيد افزود: احداث اين خط لوله يكي از نكاتي است كه بايد مطرح و حل شود.

او گفت: اين نشست احتمالا در 3 ماهه نخست سال جاري ميلادي برگزار خواهد شد.

(0) نظر

بررسي اجراي بيمه تكافل و تغيير مبناي نرخ ديه در شوراي فقهي بيمه

در گفت‌وگوي دبير شورا با فارس اعلام شد
بررسي اجراي بيمه تكافل و تغيير مبناي نرخ ديه در شوراي فقهي بيمه

خبرگزاري فارس: دبير شوراي فقهي صنعت بيمه با اشاره به بررسي بيمه تكافل و موضوعاتي نظير ديه در جلسات اين شورا گفت: بررسي امكان تغيير مبناي تعيين نرخ ديه نيز در دستور كار اين شورا قرار دارد

حجت‌الاسلام نصوري، عضو شوراي فقهي صنعت بيمه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» در مورد تشكيل شوراي فقهي در بيمه اظهار داشت: ايده تشكيل اين شورا كار جديدي بود كه در دوران اخير مديريت بيمه مركزي ارائه شد و با توجه به اينكه برخي نظرات شرعي و فقهي بايد در اين موضوع لحاظ مي‌شد، گرفتن نظرات علما در اين زمينه بسيار مفيد است.

(0) نظر

افت شديد توليدات بخش صنعت و خدمات منطقه يورو

افت شديد توليدات بخش صنعت و خدمات منطقه يورو

خبرگزاري فارس: توليدات بخش صنعت و خدمات اروپا طي دسامبر، بيش از پيش‌بيني‌هاي اوليه با كاهش همراه بود تا نشانه‌هاي گسترش ركود اقتصادي منطقه يورو در سال 2013 افزايش يابد.

به گزارش گروه اقتصاد بين‌الملل خبرگزاري فارس به نقل از بلومبرگ، موسسه ماركيت اكونوميكس اعلام كرد شاخص تركيبي كه در نتيجه بررسي و تحقيق از مديران خريد در هر دو بخش صنعت و خدمات بدست آمده‌است، به كمتر از 47.2 واحد رسيده است.

اين رقم در پيش بيني اوليه‌اي كه 14 دسامبر انجام شده بود 47.3 واحد اعلام شده بود.

اين شاخص در ماه نوامبر به 46.5 واحد رسيد.

كاهش اين شاخص به كمتر از 50 واحد نشانگر ركود است.

منطقه يورو براي خروج از دومين ركود اقتصادي‌اش طي چهار سال اخير، با چالش روبرو شده است.

دولتهاي اروپايي اجراي سياستهاي رياضتي را به عنوان راهكار مقابله با بحران بدهي برگزيده‌اند كه موجب كاهش هزينه هاي مصرفي در اقتصاد اروپا شده است.

كارشناسان اقتصادي بر اين باورند كه رشد اقتصادي منطقه يورو در سه ماه پاياني 2012 ميلادي بار ديگر كاهش يافته است. بانك مركزي اروپا نيز افت 0.3 درصدي رشد را براي اقتصاد منطقه يورو در سال 2013 پيش بيني مي‌كند.

كريس ويليامسون كارشناس ارشد اقتصادي موسسه ماركيت در اين باره گفت: بهبود وضعيت در ماه دسامبر نمي تواند اقتصاد منطقه يورو را از كاهش رشد اقتصادي در سه ماهه پاياني 2012 دور سازد.

(0) نظر

ساخت ۴۰ بندر چند منظوره با كاربرد پدافند غيرعامل در جنوب تا پايان ۹۱

معاون وزير راه در گفت‌وگو با فارس خبر داد
ساخت ۴۰ بندر چند منظوره با كاربرد پدافند غيرعامل در جنوب تا پايان ۹۱

خبرگزاري فارس: مديرعامل سازمان بنادر با بيان اينكه در سال جاري ۱۰۰ ميليارد تومان براي تكميل بنادر چند منظوره اختصاص يافته است، گفت: تا پايان سال جاري ۴۰ بندر از ۶۰ بندر برنامه‌ريزي شده، با نگاهي به پدافند غيرعامل، آماده مي‌شود.

سيد عطاءالله صدر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص ايجاد بنادر كوچك و خشك چند منظوره در كشور، اظهار داشت: سازمان بنادر و دريانوردي در راستاي توسعه سواحل جنوبي كشور، ساخت بنادر كوچك چندمنظوره را در دست اجرا دارد كه اين امر كمك بسزايي براي توسعه ساحلي كشور است.

مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي با بيان اينكه ايران با داشتن 5 هزار و 800 كيلومتر ساحل، كشوري دريايي محسوب مي شود، اضافه كرد: در تمام دنيا ساحل دريا و شهر‌هاي ساحلي زيباترين، پيشرفته‌ترين و توسعه‌يافته‌ترين مناطق هر كشور است؛ در ايران هم 30 درصد مرزهاي كشور، مرز آبي است كه بايد مورد توجه باشد.

وي توسعه ساحلي كشور را از اقدامات سازمان بنادر و دريانوردي برشمرد و تصريح كرد: در ايران نيز براي بازگشت رونق اقتصادي به سواحل و توسعه حاشيه دريا، طرحي را در دست اجرا داريم كه از دو سال پيش آغاز شده است بدين ترتيب كه بنادر كوچك چندمنظوره در سواحل جنوبي كشور ساخته مي‌شوند.

مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي تصريح كرد: مردم ساكن بنادر بايد از خدمات مطلوب‌تري برخوردار شوند و بويژه بايد براي صيادان و ملوانان بهترين و باكيفيت‌ترين نوع خدمات موجود را ارائه كنيم.

معاون وزير راه و شهرسازي اظهار داشت: در گام اول 300 نقطه را مدنظر قرار داد‌ه‌ايم تا در طول ساحل بندرسازي انجام شود، البته معمولاً جاهايي كه جمعيت در آنجا استقرار دارد و مردم زندگي مي‌كنند، جزو اولويت‌هاي اصلي براي اجراي اين پروژه است.

مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي با اشاره به مزاياي توسعه بنادر چند منظوره در جنوب كشور، اضافه كرد: حدود 60 بندر كوچك چندمنظوره توسط سازمان بنادر دريانوردي در سواحل جنوبي كشور در دست اجرا است كه تا پايان سال جاري 40 بندر مورد بهره‌برداري نهايي قرار مي‌گيرد؛ همگي از محل وجوه اداره شده سازمان بنادر و دريانوردي ساخته شده و گام ارزشمندي در روند توسعه جنوب كشور است.

معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينكه اين بنادر در استان‌هايي نظير بوشهر، هرمزگان، خوزستان و سيستان و بلوچستان به تناسب ايجاد مي‌شود، گفت: طبق برآورد اوليه، هزينه به صورت سطحي و اجمالي براي هر بندر حدود 2 ميليارد تومان در نظر گرفته شد اما پس از آنكه وارد عمليات اجرايي شديم، به اين موضوع پي برديم كه نمي‌توان تنها به موج‌شكن اكتفا كرد، زيرا وقتي موج‌شكن ساخته شد قطعاً به پهلوگير نيز نياز داريم، همچنين بايد لايروبي نيز انجام شود و به مقداري محوطه و پس‌كرانه نيز نياز داريم تا اگر كسي خواست در آن بندر ترمينالي بسازد، عمليات تعمير و نگهداري انجام دهد و يا پمپ‌بنزين بزند، به راحتي اين عمل انجام پذير باشد.

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه براي چندمنظوره‌شدن بندر بايد موقعيت مناسب باشد، اضافه كرد: موارد مذكور موجب شد ايجاد هر بندر به طور متوسط حدود 4 ميليارد تومان براي سازمان بنادر و دريانوردي بار مالي داشته باشد.

صدر درباره اعتبار اجراي اين پروژه تصريح كرد: طبق قانون رقمي كه سال گذشته به ‌اين پروژه اختصاص يافت، 80 ميليارد تومان بود و امسال مجموع بنادر كوچك و بنادر چندمنظوره و راه‌هاي منتهي به بنادر 100 ميليارد تومان اختصاص يافت.

مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي تصريح كرد: اين رقم يا از محل فروش اوراق مشاركت و يا از درآمدهاي خود سازمان (وجوه اداره شده) تأمين خواهد شد.

وي با تأكيد بر اينكه اين بنادر براي مردم ساخته مي‌شود، درباره احتمال كاربرد نظامي بنادر چند منظوره، گفت:‌ قطعاً اگر هر بندري مورد حمله دشمن قرار گيرد، كاربرد نظامي هم پيدا مي‌كند اما در كل سازمان بنادر و دريانوردي، براي مردمي كه در تمام ساحل به صورت غيرمتمركز زندگي مي‌كردند و جايگاهي نداشتند تا شناورهاي آنها كناره‌گيري كند، جايگاهي در نظر گرفت تا شناور‌هاي آنها آسيب نبيند و فعاليت آنها با مشكل مواجه نشود.

مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي اضافه كرد: در اين راستا سازمان بنادر و دريانوردي اين مناطق را شناسايي كرده است؛ البته قطعاً در تمامي مسائل توسعه‌اي، گزينه پدافند غيرعامل را حتماً مورد توجه قرار مي‌دهيم.

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه سازمان بنادر و دريانوردي براي توسعه زيرساخت‌هاي بندري 2 ميليارد دلار در قالب 165 پروژه سرمايه‌گذاري كرده است، گفت: بخش خصوص نيز مبلغي در همين حدود، براي توسعه پس كرانه‌ها سرمايه‌گذاري كرده است.

(0) نظر

توليد ملي از نگاه رهبر معظم انقلاب

توليد ملي از نگاه رهبر معظم انقلاب

 


 براي دانستن اينكه اهداف سال توليد ملي چگونه محقق مي شود نيازمند شناخت مفاهيم هستيم. به همين دليل به معرفي مفهوم توليد ملي در گفتمان رهبري انقلاب پرداخته ايم.

(0) نظر

اهميت توليد ملي از منظر قرآن كريم

اهميت توليد ملي از منظر قرآن كريم

منطق قرآن كريم اين است كه هيچ گاه در برابر ظلم و ستم كوتاه نياييد و قدرت خود را براي مقابله هرچه تمام تر با آنها بسيج كنيد: (وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ : و هر چه در توان داريد از نيرو بسيج كنيد.) (الأنفال: 60)


با پيروزي انقلاب اسلامي در بهمن سال 57 و كوتاه شدن دست قدرت هاي استكباري نظير آمريكا از منابع سرشار ايران و سرنگوني رژيم ستم شاهي در اين كشور، فصل جديدي در تاريخ ملت بزرگ ايران و همچنين دور جديدي از دشمني هاي مستكبران بر عليه انقلاب اسلامي آغاز شد كه در طول گذشت مدت قريب به سه دهه از عمر پرفراز و نشيب ايران اسلامي همواره شاهد انواع و اقسام اين دشمني ها بوده ايم.

روزي به همه هم پيمانان خود در مجامع بين الملي اعلام كردند كه هدف فقط سرنگوني اين انقلاب است و همه با هم بايد دست به دست هم دهيم تا به هدف خود برسيم و بار ديگر فرياد فرعون را فراعنه زمان اعلام كردند كه:

(فَأَجْمِعُوا كَيْدَكُمْ ثُمَّ ائْتُوا صَفًّا وَ قَدْ أَفْلَحَ الْيَوْمَ مَنِ اسْتَعْلى: پس نيرنگ خود را گرد آوريد و به صف پيش آييد. در حقيقت، امروز هر كه فايق آيد خوشبخت مى‏شود.)( طه : 64)

روزي ديگر بودجه ها و هزينه هاي كلان را براي سرنگوني انقلاب اسلامي تصويب كردند تا نگذارند انقلاب اسلامي لحظه اي به پيشرفت و پيروزي نزديك شود :

(إِنَّ الَّذينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبيلِ اللَّهِ: بى‏گمان، كسانى كه كفر ورزيدند، اموال خود را خرج مى‏كنند تا [مردم را] از راه خدا بازدارند.) ( الأنفال : 36)

روزي نيرنگ و حيله و فريب را وسيله اي براي رسيدن به اهداف شوم خود انتخاب كردند اما خداوند به همه كساني كه در راه او و براي او قدم بر مي دارند فرمود:

(وَ اصْبِرْ وَ ما صَبْرُكَ إِلاَّ بِاللَّهِ وَ لا تَحْزَنْ عَلَيْهِمْ وَ لا تَكُ في‏ ضَيْقٍ مِمَّا يَمْكُرُون: و صبر كن و صبر تو جز به [توفيق‏] خدا نيست و بر آنان اندوه مخور و از آنچه نيرنگ مى‏كنند دل تنگ مدار.)( النحل : 127)

به طور قطع و يقين از جمله عوامل مهم ناكامي بيگانگان در مقابله با انقلاب اسلامي نگاه نافذ و بصيرت بالاي رهبران نظام جمهوري اسلامي ايران در شناسايي دشمنان و روش هاي دشمني آنان با انقلاب اسلامي بوده است.

(0) نظر

نگاه-قرآن-به-توليد-ملي و-كاركردآن در-فضاي مجازي

سال 1391، هدف توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني را دنبال مي كند. در قرآن كريم بارها به مساله استقلال سياسي، اقتصادي و ...، همچنين به ضرورت و اهميت كار و تلاش اشاره شده است. بنابراين شعار سال 91 شعار 14 قرن اسلام است و به برخي از اهداف اسلامي تحقق مي بخشد. پر واضح است كه فرهنگ و تفكر زمينه ساز عملي شدن آرمان هاست.

فضاي مجازي در عصر حاضر يكي از مهم ترين عناصر تبادل آرا و افكار است؛ ضمن اينكه در فضاي مجازي فعاليت هاي علمي، اقتصادي و ... گسترده اي صورت مي پذيرد. در نتيجه يكي از بسترهايي كه در سال توليد ملي بايد مورد توجه قرار گيرد، توليد محتوا و عملكرد مناسب در راستاي تحقق هدف توليذ ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني است كه براي اين منظور لازم است راهكارهايي در عرصه هاي علمي، اقتصادي، سياسي، فرهنگي هنري پيش بيني شود.

مقدمه
در اين مقاله برخي از ريشه هاي قرآني شعار توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني بررسي مي شود و سپس به طور اجمالي، ابعاد توليد ملي در فضاي مجازي مورد بررسي قرار مي گيرد.

پشتوانه ي قرآني توليد ملي
منطق قرآني توليد ملي، داشتن استقلال سياسي، اقتصادي است كه سبب چيرگي بر ظلم و ستم و در نهايت تحقق جامعه توحيدي مي شود:

(0) نظر
X