header

سرآمد

home
list
archive
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

264815

تعداد نوشته ها :

880

تعداد نظرات :

55

پيش نياز توسعه اقتصادى كشور همدلى مسئولين است

پيش نياز توسعه اقتصادى كشور همدلى مسئولين است
سرويس خبر- رييس هيات مديره انجمن مديران صنايع ايران و كارآفرين برتر كشور در حاشيه همايش ملى ابعاد اجرايى سياستهاى كلى اصل ۴۴ قانون اساسى گفت : پيش نياز توسعه اقتصادى كشور ،همدلى بين مسئولين است .به گزارش روابط عمومى سازمان سرمايه گذارى و كمكهاى اقتصادى وفنى ايران محسن خليلى در ادامه افزود : موفقيت در اقتصاد كشور فعاليتى تيمى و گروهى است و تفاوت اقتصاد اسلامى با ساير اقتصاد ها اين است كه بر اساس اين مكتب رفتار اقتصادى بايد عاشقانه ،دوستانه و توام با حسن خلق باشد. وى در عين حال خاطر نشان كرد :بر اساس تحقيقات علمى و تجربيات عملى كشورهاى توسعه يافته ثابت شده است كه ايجاد رفتار حسنه بين كارگزاران اقتصادى، موجب افزايش توليد ناخالص داخلى مى شود .اين پيشكسوت صنعتى كشور در ادامه به دولت توصيه كرد در حوزه هاى كشاورزى ،صنعت و خدمات استراتژى كلان تدوين نمايد و سپس باتلفيق اين استراتژيها، توسعه اقتصادى كشور دو چندان خواهد بود. سيده فاطمه مقيمى نايب رييس كميسيون حمل و نقل و ارتباطات اتاق بازرگانى و صنايع و معادن ايران نيز به عنوان كارآفرين برتر زن كه از سوى بانك توسعه اسلامى انتخاب شده بود نيز در سخنانى فرصتهاى اقتصادى بيشمارى را در بخش حمل و نقل براى كارآفرينان برشمرد و افزود : موقعيت استراتژيكى ايران و دسترسى به كريدورهاى ترانزيتى و زير ساختهاى لازم در كشور مزاياى انحصارى است كه با توجه بيشتر دولت به اين بخش مى توان اشتغال زايى و درآمد زايى كشور را شاهد بود و عملا مى تواند جايگزين درآمدهاى نفتى شود.

(0) نظر

تعرفه سيب و پرتقال صفر نمي‌شود/ 100 هزار تن ذخيره داريم

معاون وزير صنعت در گفت‌وگو با فارس:
تعرفه سيب و پرتقال صفر نمي‌شود/ 100 هزار تن ذخيره داريم

خبرگزاري فارس: معاون بازرگاني داخلي وزير صنعت گفت: به دليل ذخاير 100 هزار تني سيب و پرتقال امسال تعرفه سيب و پرتقال را صفر نمي‌كنيم

حسن رادمرد در گفت‌‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهار داشت: توليد داخلي محصولات كشاورزي در سال جاري پاسخگوي نياز كشور در خصوص ميوه شب عيد است و هيچ برنامه‌اي براي واردات و يا صفر كردن تعرفه واردات ميوه شب عيد به ويژه سيب و پرتقال نداريم.

وي افزود: تفاهم‌نامه‌هاي لازم در خصوص مباشران ذخيره‌سازي و توزيع منعقد شده است و هيچ مشكلي در اين خصوص وجود ندارد.

معاون بازرگاني داخلي وزير صنعت گفت: تا اسفند ماه امسال 100 هزار تن ذخيره سازي سيب و پرتقال انجام مي‌شود و تاكنون قسمت زيادي از آن انجام شده است.

(0) نظر

‌بومي‌سازي توليد تجهيزات فني هواشناسي/ ابررايانه‌هاي داخلي در راهند

معاون وزير راه در گفت‌وگو با فارس خبر داد
‌بومي‌سازي توليد تجهيزات فني هواشناسي/ ابررايانه‌هاي داخلي در راهند

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان هواشناسي با اشاره به جايگاه برتر سازمان هواشناسي ايران در آسيا و توسعه فناوري اطلاعات در اين بخش، به برنامه‌ريزي براي توليد ادوات تخصصي هواشناسي و ساخت ابررايانه‌هاي بيشتر در داخل اشاره كرد.

بهرام صناعي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا»، اظهار داشت: در بحث فناوري اطلاعات اقدامات مناسبي در سازمان هواشناسي انجام شده است كه از آن جمله مي‌تـوان به پيوستن ايران به عنوان هفتمين كشور به مركز تبادل اطلاعات بين كشورهاي مختلف در كنگره ژنو اشاره كرد.

(0) نظر

افزايش 800 درصدي صادرات طلاي تركيه

وزير اقتصاد تركيه خبر داد
افزايش 800 درصدي صادرات طلاي تركيه

خبرگزاري فارس: وزير اقتصاد تركيه گفت: صادرات طلاي تركيه در سال ۲۰۱۲، بر اثر افزايش صادرات به ايران، با رشدي 800 درصدي مواجه شده است.

به گزارش گروه اقتصاد بين‌الملل خبرگزاري فارس به نقل از رويترز، ظفر چاغلايان وزير اقتصاد تركيه گفت: به رغم تحريم‌هاي آمريكا عليه ايران، صادرات طلا از تركيه به تهران در سال گذشته ميلادي، ۱۲ درصد افزايش يافته است و اين تجارت ادامه خواهد يافت.

اين مقام ترك توضيح داد: صادرات طلاي تركيه در 11 ماه نخست سال 2012 به 12.7 ميليارد دلار رسيد كه در مقايسه با صادرات 1.47 ميليارد دلاري سال 2011، با افزايشي بيش از 11 ميليارد دلار همراه بوده‌است.

بر اساس اين گزارش، حدود نيمي از اين صادرات، برابر با 6.5 ميليارد دلار، مستقيما به ايران و 4.2 ميليارد دلار ديگر به امارات ارسال شده است. آنكارا در سال 2011 تنها 54 ميليون دلار طلا به ايران صادر كرده است.

در حال حاضر، انتقال محموله‌ها با كشتي به ايران، تحريم‌هاي كنوني غرب را نقض نمي‌كند.

چاغلايان تصريح كرد: ما به هر كشوري كه خواهان خريد طلا از ما باشد، اين فلز گران‌بها را مي‌فروشيم. من به تمام توافق‌هاي بين‌المللي كه امضا كرده‌ام، وفادار هستم اما نسبت به تحريم‌هاي ديگر كشورها ملزم به پايبندي نخواهم بود.

تركيه به عنوان بزرگ‌ترين خريدار گاز ايران، بيش از 90 درصد صادرات گاز اين كشور را، برابر با سالانه حدود 10 ميليارد مترمكعب، بر اساس يك قرارداد 25 ساله با تهران به خود اختصاص داده است، اما تحريم‌هاي غرب مانع پرداخت پول گاز به دلار و يورو شده است. آنكارا اين پول را به ليره پرداخت مي‌كند و تهران از آن براي خريد طلا از تركيه استفاده مي‌كند.

رويترز به نقل از منابع آگاه مدعي شد ميليون‌ها دلار شمش طلا از طريق پرواز هوايي از استانبول به دبي فرستاده و سپس از آنجا با كشتي به تهران ارسال مي‌شود.

(0) نظر

بررسي رأي ديوان محاسبات براي استرداد اضافه دريافت‌هاي برق

يك مقام مسئول وزارت نيرو به فارس خبر داد
بررسي رأي ديوان محاسبات براي استرداد اضافه دريافت‌هاي برق

خبرگزاري فارس: مسئولان ارشد بخش برق وزارت نيرو بررسي‌هاي خود براي استرداد اضافه دريافت اين وزارتخانه از مشتركان برق برخي شهرها و روستاها را آغاز كردند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، هفته گذشته ديوان محاسبات به استرداد اضافه دريافت وزارت نيرو از مشتركان برق برخي از شهرها و روستاها رأي داد.

اين گزارش مي‌افزايد: براساس رأي هيئت عمومي ديوان محاسبات، دولت موظف به تامين برق ارزان قيمت براي مردم روستاها و شهرهايي است كه گازرساني به آنها توجيه اقتصادي ندارد لذا وزارت نيرو بايد بخشي از بهاي برق مصرفي دريافتي از مردم اين مناطق را به عنوان اضافه دريافت به مشتركان مربوطه بازگرداند.

براساس اين گزارش، بعد از ابلاغ اين رأي از سوي ديوان محاسبات بخش برق و انرژي وزارت نيرو به تكاپو افتاده و وارد بررسي اين مصوبه شد.

يك مقام مسوول در وزارت نيرو نيز در پاسخ به خبرنگار فارس گفت: در حال پيگيري مصوبه ديوان محاسبات هستيم تا ببينيم رأي صادر شده چيست.

اين مقام مسوول ادامه داد: پس از ورود به اين رأي مطمئناً وزارت نيرو ميزان استرداد و شهرها و روستاهايي كه بايد مبالغ اضافه دريافت به آنها استرداد شود اعلام مي كند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس ، بر اساس راي هيات عمومي ديوان محاسبات طبق بند(129) قانون بودجه سال 90، دولت موظف به تامين برق ارزان قيمت براي مردم روستاها و شهرهايي است كه گازرساني به آنها توجيه اقتصادي ندارد؛ لذا وزارت نيرو بايد بخشي از بهاي برق مصرفي دريافتي از مردم اين مناطق را به عنوان اضافه دريافت به مشتركين مربوطه بازگرداند.

اين گزارش مي افزايد: هيات عمومي ديوان محاسبات كه عالي ترين مرجع حقوقي ديوان است، اين راي را در هفته گذشته و در جريان تصويب تفريغ بودجه سال 1390 كل كشور صادر كرده است.

اين گزارش مي افزايد: بنا به راي صادره، تاخير در اجراي بند(129) قانون بودجه، نافي حق قانوني اشخاص حقيقي و حقوقي در شهرها و روستاهاي واجد شرايط جهت استفاده از برق ارزان قيمت نبوده و وجوه اضافه پرداختي اشخاص ياد شده طبق دستورالعمل هاي مربوطه به عنوان طلب از شركتهاي توزيع برق استاني مي بايست در سال 1391 محاسبه و تسويه شود.

انتهاي پيام/

(0) نظر

۱۲ هزار خانوار زلزله زده سرگردانند/پرداخت گزينشي كمك يك ميليون توماني

نماينده مردم ورزقان و خاروانا در گفت‌وگو با فارس خبر داد
۱۲ هزار خانوار زلزله زده سرگردانند/پرداخت گزينشي كمك يك ميليون توماني

خبرگزاري فارس: نماينده ورزقان در مجلس با بيان اينكه ميراث فرهنگي در روستاها اجازه ساخت‌وساز منازل مخروبه را نمي‌دهد، گفت: پيشرفت فيزيكي ساخت‌وساز به ۱۵ درصد مي‌رسد.

الله‌وردي دهقاني در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، با اشاره به كندي روند ساخت‌وساز و نوسازي واحدهاي مسكوني مناطق زلزله‌زده آذربايجان شرقي اظهار داشت: سازمان گردشگري و ميراث فرهنگي به صاحبان املاك روستاهاي كاسين، حمام‌لو و قره بُلاغ اجازه ساخت و ساز و نوسازي نمي‌دهد، درحالي‌كه جاده‌ها و مراكز عمومي نوسازي نشده‌اند.

وي ادامه داد: بسياري از روستاهايي كه مورد هدف سازمان گردشگري هستند، تخريب شده‌اند و بسياري از ديوارهاي خانه‌هاي مناطق گردشگري ترك‌خورده هستند.

(0) نظر

افت شديد توليدات بخش صنعت و خدمات منطقه يورو

افت شديد توليدات بخش صنعت و خدمات منطقه يورو

خبرگزاري فارس: توليدات بخش صنعت و خدمات اروپا طي دسامبر، بيش از پيش‌بيني‌هاي اوليه با كاهش همراه بود تا نشانه‌هاي گسترش ركود اقتصادي منطقه يورو در سال 2013 افزايش يابد.

به گزارش گروه اقتصاد بين‌الملل خبرگزاري فارس به نقل از بلومبرگ، موسسه ماركيت اكونوميكس اعلام كرد شاخص تركيبي كه در نتيجه بررسي و تحقيق از مديران خريد در هر دو بخش صنعت و خدمات بدست آمده‌است، به كمتر از 47.2 واحد رسيده است.

اين رقم در پيش بيني اوليه‌اي كه 14 دسامبر انجام شده بود 47.3 واحد اعلام شده بود.

اين شاخص در ماه نوامبر به 46.5 واحد رسيد.

كاهش اين شاخص به كمتر از 50 واحد نشانگر ركود است.

منطقه يورو براي خروج از دومين ركود اقتصادي‌اش طي چهار سال اخير، با چالش روبرو شده است.

دولتهاي اروپايي اجراي سياستهاي رياضتي را به عنوان راهكار مقابله با بحران بدهي برگزيده‌اند كه موجب كاهش هزينه هاي مصرفي در اقتصاد اروپا شده است.

كارشناسان اقتصادي بر اين باورند كه رشد اقتصادي منطقه يورو در سه ماه پاياني 2012 ميلادي بار ديگر كاهش يافته است. بانك مركزي اروپا نيز افت 0.3 درصدي رشد را براي اقتصاد منطقه يورو در سال 2013 پيش بيني مي‌كند.

كريس ويليامسون كارشناس ارشد اقتصادي موسسه ماركيت در اين باره گفت: بهبود وضعيت در ماه دسامبر نمي تواند اقتصاد منطقه يورو را از كاهش رشد اقتصادي در سه ماهه پاياني 2012 دور سازد.

(0) نظر

افزايش قيمت 16.6 درصدي پودر دستي و 27 درصدي پودر ماشيني


دبير شوراي پودر شوينده در گفت‌وگو با فارس خبر داد
افزايش قيمت 16.6 درصدي پودر دستي و 27 درصدي پودر ماشيني

خبرگزاري فارس: دبير شوراي توليد‌كنندگان پودر شوينده از مصوبه‌ سازمان حمايت براي افزايش 16.6 درصدي قيمت پودر شوينده دستي و رشد 27 درصدي قيمت پودر شوينده ماشيني خبر داد

جمشيد فروزش در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اين افزايش قيمت از حدود 4 روز پيش اعمال شده و از توليد‌كنندگان تعهد گرفته شده كه تا شب عيد افزايش قيمت ديگري در مورد پودر شوينده انجام نشود.

وي با بيان اينكه توليد‌كنندگان ساير مواد شوينده نيز درخواست خود را براي افزايش قيمت به سازمان حمايت ارائه كرده‌اند، تصريح كرد: پيشنهاد اين توليد‌كنندگان افزايش 20 تا 25 درصدي قيمت‌ها است كه البته تاكنون مصوبه‌اي در اين مورد صادر نشده است.

فروزش، تغيير نرخ ارز را دليل اصلي تغيير قيمت مواد شوينده عنوان كرد.

(0) نظر

هدفمندي يك گام برداشت ۵ گام به عقب برگشت/۲۰۰هزارميليارد تومان يارانه انرژي


رئيس كميسيون انرژي مجلس در گفت‌وگوي تفصيلي با فارس:
هدفمندي يك گام برداشت ۵ گام به عقب برگشت/۲۰۰هزارميليارد تومان يارانه انرژي

خبرگزاري فارس: رئيس كميسيون انرژي مجلس مي‌گويد يك گام در اجراي هدفمندي يارانه ‌ها برداشتيم و ۵ گام به عقب برگشته‌ايم؛ اگر قرار است در گام دوم هم اينگونه باشد، بهتر است اساساً اجرا نشود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس سيدمسعود ميركاظمي كه در دولت محمود احمدي‌نژاد پست‌هايي چون وزير بازرگاني و وزير نفت تجربه كرده است بيش از هفت ماه است به عنوان رئيس كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي مشغول به فعاليت است. در ديداري كه اخيرا با وي داشتيم سعي كرديم فرصت را مغتنم شمرده و برخي از موضوعات روز اقتصاد را در گفت‌و‌گوي تفصيلي با وي به گفت‌و‌گو بنشينيم.

در گفت‌و‌گوي با فارس ميركاظمي به نكته‌هايي كليدي و جالب اشاره مي‌كند، از جمله اينكه اثرات اجراي مرحله اول هدفمندي يارانه‌ها در تلاطمات ارزي از بين رفته و اگر دولت مي‌خواهد هدفمندي يارانه‌ها را اجرا كند بايد از نقطه صفر شروع كند.

متن كامل گفت و گوي خبرنگار فارس با سيدمسعود ميركاظمي بدين شرح است:

(0) نظر

ساخت ۴۰ بندر چند منظوره با كاربرد پدافند غيرعامل در جنوب تا پايان ۹۱

معاون وزير راه در گفت‌وگو با فارس خبر داد
ساخت ۴۰ بندر چند منظوره با كاربرد پدافند غيرعامل در جنوب تا پايان ۹۱

خبرگزاري فارس: مديرعامل سازمان بنادر با بيان اينكه در سال جاري ۱۰۰ ميليارد تومان براي تكميل بنادر چند منظوره اختصاص يافته است، گفت: تا پايان سال جاري ۴۰ بندر از ۶۰ بندر برنامه‌ريزي شده، با نگاهي به پدافند غيرعامل، آماده مي‌شود.

سيد عطاءالله صدر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص ايجاد بنادر كوچك و خشك چند منظوره در كشور، اظهار داشت: سازمان بنادر و دريانوردي در راستاي توسعه سواحل جنوبي كشور، ساخت بنادر كوچك چندمنظوره را در دست اجرا دارد كه اين امر كمك بسزايي براي توسعه ساحلي كشور است.

مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي با بيان اينكه ايران با داشتن 5 هزار و 800 كيلومتر ساحل، كشوري دريايي محسوب مي شود، اضافه كرد: در تمام دنيا ساحل دريا و شهر‌هاي ساحلي زيباترين، پيشرفته‌ترين و توسعه‌يافته‌ترين مناطق هر كشور است؛ در ايران هم 30 درصد مرزهاي كشور، مرز آبي است كه بايد مورد توجه باشد.

وي توسعه ساحلي كشور را از اقدامات سازمان بنادر و دريانوردي برشمرد و تصريح كرد: در ايران نيز براي بازگشت رونق اقتصادي به سواحل و توسعه حاشيه دريا، طرحي را در دست اجرا داريم كه از دو سال پيش آغاز شده است بدين ترتيب كه بنادر كوچك چندمنظوره در سواحل جنوبي كشور ساخته مي‌شوند.

مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي تصريح كرد: مردم ساكن بنادر بايد از خدمات مطلوب‌تري برخوردار شوند و بويژه بايد براي صيادان و ملوانان بهترين و باكيفيت‌ترين نوع خدمات موجود را ارائه كنيم.

معاون وزير راه و شهرسازي اظهار داشت: در گام اول 300 نقطه را مدنظر قرار داد‌ه‌ايم تا در طول ساحل بندرسازي انجام شود، البته معمولاً جاهايي كه جمعيت در آنجا استقرار دارد و مردم زندگي مي‌كنند، جزو اولويت‌هاي اصلي براي اجراي اين پروژه است.

مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي با اشاره به مزاياي توسعه بنادر چند منظوره در جنوب كشور، اضافه كرد: حدود 60 بندر كوچك چندمنظوره توسط سازمان بنادر دريانوردي در سواحل جنوبي كشور در دست اجرا است كه تا پايان سال جاري 40 بندر مورد بهره‌برداري نهايي قرار مي‌گيرد؛ همگي از محل وجوه اداره شده سازمان بنادر و دريانوردي ساخته شده و گام ارزشمندي در روند توسعه جنوب كشور است.

معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينكه اين بنادر در استان‌هايي نظير بوشهر، هرمزگان، خوزستان و سيستان و بلوچستان به تناسب ايجاد مي‌شود، گفت: طبق برآورد اوليه، هزينه به صورت سطحي و اجمالي براي هر بندر حدود 2 ميليارد تومان در نظر گرفته شد اما پس از آنكه وارد عمليات اجرايي شديم، به اين موضوع پي برديم كه نمي‌توان تنها به موج‌شكن اكتفا كرد، زيرا وقتي موج‌شكن ساخته شد قطعاً به پهلوگير نيز نياز داريم، همچنين بايد لايروبي نيز انجام شود و به مقداري محوطه و پس‌كرانه نيز نياز داريم تا اگر كسي خواست در آن بندر ترمينالي بسازد، عمليات تعمير و نگهداري انجام دهد و يا پمپ‌بنزين بزند، به راحتي اين عمل انجام پذير باشد.

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه براي چندمنظوره‌شدن بندر بايد موقعيت مناسب باشد، اضافه كرد: موارد مذكور موجب شد ايجاد هر بندر به طور متوسط حدود 4 ميليارد تومان براي سازمان بنادر و دريانوردي بار مالي داشته باشد.

صدر درباره اعتبار اجراي اين پروژه تصريح كرد: طبق قانون رقمي كه سال گذشته به ‌اين پروژه اختصاص يافت، 80 ميليارد تومان بود و امسال مجموع بنادر كوچك و بنادر چندمنظوره و راه‌هاي منتهي به بنادر 100 ميليارد تومان اختصاص يافت.

مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي تصريح كرد: اين رقم يا از محل فروش اوراق مشاركت و يا از درآمدهاي خود سازمان (وجوه اداره شده) تأمين خواهد شد.

وي با تأكيد بر اينكه اين بنادر براي مردم ساخته مي‌شود، درباره احتمال كاربرد نظامي بنادر چند منظوره، گفت:‌ قطعاً اگر هر بندري مورد حمله دشمن قرار گيرد، كاربرد نظامي هم پيدا مي‌كند اما در كل سازمان بنادر و دريانوردي، براي مردمي كه در تمام ساحل به صورت غيرمتمركز زندگي مي‌كردند و جايگاهي نداشتند تا شناورهاي آنها كناره‌گيري كند، جايگاهي در نظر گرفت تا شناور‌هاي آنها آسيب نبيند و فعاليت آنها با مشكل مواجه نشود.

مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي اضافه كرد: در اين راستا سازمان بنادر و دريانوردي اين مناطق را شناسايي كرده است؛ البته قطعاً در تمامي مسائل توسعه‌اي، گزينه پدافند غيرعامل را حتماً مورد توجه قرار مي‌دهيم.

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه سازمان بنادر و دريانوردي براي توسعه زيرساخت‌هاي بندري 2 ميليارد دلار در قالب 165 پروژه سرمايه‌گذاري كرده است، گفت: بخش خصوص نيز مبلغي در همين حدود، براي توسعه پس كرانه‌ها سرمايه‌گذاري كرده است.

(0) نظر

حفظ استقلال سياسي كشور با تكيه بر توليد ملي

حفظ استقلال سياسي كشور با تكيه بر توليد ملي
توليد ايراني: رئيس كميسيون ويژه حمايت از توليد ملي با تأكيد بر حمايت از صنايع داخلي گفت: تكيه بر محصولات داخلي علاوه بر توسعه اقتصادي به حفظ استقلال سياسي كشور نيز منجر مي شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني توليد ايراني به نقل از باشگاه خبرنگاران حميدرضا فولادگر با بيان اين مطلب افزود: يكي از شاخصه هاي مهم در بحث اقتصاد مقاومتي، حمايت از توليد ملي، توسعه صنايع داخلي به شمار مي رود كه تكيه برآن لازمه حفظ استقلال سياسي كشور است.

وي ادامه داد: محصولات ملي با كيفيت، بهترين تبليغ براي معرفي فرهنگ كشور است و در مقابل محصول بي كيفيت، كشور را از لحاظ سياسي نيز با مشكل مواجه مي سازد.

فولادگر با تأكيد بر اينكه توليد ملي با اصل رقابت پذيري ارتقا مي يابد افزود: تحقق اين امر با كاهش قيمت تمام شده ارتقاي كيفي و توسعه خدمات پس از فروش امكان پذير مي شود.

(0) نظر
X