header

سرآمد

home
list
archive
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

264835

تعداد نوشته ها :

880

تعداد نظرات :

55

شانزدهمين نمايشگاه تجهيزات پزشكى ايران

ارديبهشت ۹۲ برگزار مى شود؛

شانزدهمين نمايشگاه تجهيزات پزشكى ايران

 

شانزدهمين نمايشگاه ايران هلث طى روزهاى ۲۸ تا ۳۱ ارديبهشت ۹۲ در محل دائمى نمايشگاه بين المللى تهران برگزار مى شود.به گزارش مهر، قاسم آب خضرارائه آخرين دستاوردها و نوآورى هاى حوزه تجهيزات پزشكى، دندانپزشكى، آزمايشگاهى و دارويى، ارتقاى سطح كمى و كيفى امر توليد، افزايش مشاركتهاى صنفى و تعامل گسترده ميان بخش صنعت،دانشگاه، مراكز تحقيقاتى و مراكز دانش بنيان، رقابت بخشى بين مجموعه هاى صنعت و نمايش توانمنديهاى توليدكنندگان ايرانى به سرمايه  گذاران خارجى از جمله اهداف اين دوره از برگزارى نمايشگاه ايران هلث هستند.رئيس انجمن توليدكنندگان تجهيزات دندانپزشكى، پزشكى و آزمايشگاهى با تاكيد بر اينكه «ايران هلث» فرصت مغتنمى براى همه دست اندركاران امر صنعت و سلامت است تصريح كرد: مسئولان با حضور در اين گردهمايى بزرگ، شناختى بسيطى نسبت به توانمندى توليدكنندگان داخلى پيدا كرده و اين رهگذر مى تواند موجبات گسترش رقابت ها با توليدكنندگان خارج از كشور را فراهم كند.
وى در ادامه با بيان اينكه براى برگزارى اين نمايشگاه دانشگاهيان سراسر كشور را به طور ويژه مورد توجه قرار داده و از آنها خواسته ايم حضور پررنگى در نمايشگاه داشته باشند، گفت: خوشبختانه تعامل با دانشگاه در سطح خوبى ايجاد شده است تا اين بخش هم بتواند در حيطه علم و صنعت مراجعه نمايند.رئيس ستاد برگزارى شانزدهمين نمايشگاه ايران هلث همچنين با اشاره به اينكه در پى برقرارى تعامل مثبت با كمپانى هاى خارجى، كشورهاى مختلفى براى حضور در نمايشگاه راغب شده اند، اظهار كرد: اكثر قريب به اتفاق شركتهاى توليدى  ما نيز با تمام توان در ايران هلث حضور پيدا خواهند كرد.آب خضر همچنين بر ايجاد وفاق و همدلى ميان مجموعه هاى مختلف صنعت، اتحاديه ها، انجمنها و گروههاى مختلف توليد كننده به پرچمدارى صنعت در نمايشگاه پيش رو، گفت: در همين راستا شركت «صنعت سلامت» با پشتوانه وزارت بهداشت، اتحاديه توليدكنندگان، صادركنندگان، واردكنندگان و... تاسيس شده است.

(0) نظر

جشنواره زمستانى سرعين به گردشگران تا ۷۰ درصد تخفيف مى دهد

جشنواره  زمستانى سرعين به گردشگران تا ۷۰ درصد تخفيف مى دهد

 

جشنواره  زمستانى سرعين، دهم بهمن ماه جارى افتتاح مى شود. يحيى نقى زاده - مديركل جديد سازمان ميراث فرهنگى و گردشگرى استان اردبيل- با اعلام اين خبر به ايسنا، گفت: اين جشنواره با شعار «لذت زمستان در شهر چشمه هاى بهشتى» به مدت ۴۵ روز يعنى تا روز ۱۵ اسفند ماه برپا خواهد بود. به گفته  او، در اين مدت، علاوه بر ورزش هاى زمستانى، برنامه هاى
فرهنگى - هنرى نيز با حضور هنرمندان اجرا مى شود. نقى زاده اضافه كرد: براى برگزارى اين جشنواره اصناف مختلفى كه در شهر سرعين در حوزه  گردشگرى فعال هستند اعلام مشاركت كرده اند و قرار است هر كدام از آن ها مانند جوامع اقامتى، تخفيف هايى را براى گردشگران در نظر بگيرند. او گفت: در اين راستا گردشگران براى اقامت از تخفيف ۵۰ تا ۷۰ درصدى و براى استفاده از مراكز آب درمانى نيز از تخفيف ۵۰ درصدى برخوردار خواهند بود.
نقى زاده كه پيش از اين معاون گردشگرى استان اردبيل بود و بعد به عنوان مديركل ميراث فرهنگى و گردشگرى استان زنجان فعاليت مى كرد، اكنون دوباره به استان اردبيل بازگشته و در نظر دارد آموزش صنايع دستى، توليد كالاهاى نفيس و قابل رقابت با محصولات مشابه داخلى و خارجى را هدفمند كند.

(0) نظر

كاهش ۵ درصدى فروش كامپيوترهاى شخصى

كاهش ۵ درصدى فروش كامپيوترهاى شخصى

 

بازار كامپيوترهاى شخصى در جهان ۵ درصد كاهش خواهد يافت.به گزارش ايسنا، شركت سامسونگ الكترونيك به عنوان برترين توليدكننده تراشه هاى كامپيوترى در جهان پيش بينى كرده است كه در سال جارى ميلادى بازار كامپيوتر هاى شخصى در جهان روند نزولى خواهد داشت و انتظار مى رود با كاهش ۵درصدى مواه باشد.سامسونگ الكترونيك دليل اين امر را تمايل بيشتر مردم سراسر جهان به دستگاه هاى سيار همچون كامپيوترهاى تبلت اعلام كرد.
رويترز اعلام كرد كه پيش بينى سامسونگ الكترونيك در حالى صورت مى گيرد كه بر اساس اعلام موسسه مطالعاتى IHS iSuppli بازار كامپيوترهاى شخصى جهان براى اولين بار طى۱۱ سال گذشته با روند نزولى مواجه شده است.

(0) نظر

اسب هاى مينياتورى، جاذبه جديد گردشگرى اسكاتلند

اسب هاى مينياتورى، جاذبه جديد گردشگرى اسكاتلند
اسب هاى مينياتورى در ماه هاى اخير به جاذبه جديد گردشگرى اسكاتلند تبديل شده اند.به گزارش ايسنا، در ماه هاى اخيربا افزايش چشمگيرگردشگران اسكاتلند، اسب هاى مينياتورى به جاذبه هاى جديدگردشگرى اين كشورشده اند. بر اساس اين گزارش،اسكاتلند يكى از كشورهايى است كه پرورش اسب هاى مينياتورى يا اسب هاى كوچك در آن رواج داشته و هر ساله مسابقاتى نيز براى تعيين زيباترين اسب برگزار مى شود. در اين شرايط مزارع پرورش اين نوع از اسب ها و دو اسب زيبا كه مالك شان لباس هاى بافتنى به تن آن ها كرده، به جاذبه هاى جديد گردشگرى اسكاتلند تبديل شود. دولت اسكاتلند از سال ها قبل با معرفى جهانى مزارع باد، احداث زمين هاى متعدد گلف، معرفى مناطقى از اين كشور كه بخش هايى از سرى فيلم هاى «هرى پاتر» در آنها فيلمبردارى شده، تور تماشاى دلفين و جشنواره هاى سالانه غذا، گردشگران را از سراسر دنيا جذب اسكاتلند مى كند.بخش بزرگى از بلندى هاى بريتانيا در اسكاتلند واقع شده و ناحيه اى سرسبز و پوشيده از چمنزار است كه قسمت عمده جنگل هاى كشور را در برگرفته و در سال هاى اخير ميزبان طبيعت گردان زيادى بوده اند.

(0) نظر

معاون كل سازمان توسعه تجارت ايران:

معاون كل سازمان توسعه تجارت ايران:

بيمه مهم ترين حلقه از زنجيره تجارت موفق است

 

سرويس تشكل ها- بيمه هيچ تجارت موفقى در سطح بين الملل مقدور نخواهد بود زيرا در دنياى ما رابطه نزديكى بين بيمه و تجارت بين الملل وجود داردبه گزارش روابط عمومى سازمان توسعه تجارت، كيومرث فتح اله كرمانشاهى، معاون كل سازمان توسعه تجارت ايران در همايش بيمه وصادرات كه با حضور تشكل هاى صادراتى، صادركنندگان نمونه، مديران صندوق ضمانت صادرات، شركت هاى بيمه تجارى برگزار گرديد گفت در دنياى ما رابطه نزديكى بين بيمه و تجارت بين الملل وجود دارد و بدون بيمه هيچ تجارت موفقى در سطح بين الملل مقدور نخواهد بود.وى افزود: مؤسسات بيمه اى و صندوق ضمانت صادرت ايران وظيفه دارند ريسك سياسى تجارى اعتبار دهندگان، صادر كنندگان و سرمايه گذاران را كاهش دهند و زيان هاى احتمالى آنان را جبران نمايند.وى در ادامه عنوان كرد بيمه در سير تكاملى خود تبديل به يك برند تجارى وحقوقى معتبر شده كه بدون آن هيچگونه تجارتى در سطح بين المللى متصورنمى باشدو درواقع بيمه مهمترين حلقه از زنجيره يك تجارت موفق مى باشد.معاون كل سازمان توسعه تجارت اهداف برگزارى همايش مذكور را اطلاع رسانى پوشش هاى بيمه اى مورد نياز صادركنندگان در حوزه بيمه هاى اعتبارى و باربرى و افزايش ضريب نفوذ بيمه در بين صادركنندگان جهت كنترل ريسك در صادرات اعلام نمود وافزود تحولات اخير در بازار سرمايه كشور كه عمدتا ناشى از نوسانات قيمت ارز بوده است در كنار محدوديت هاى ناعادلانه بين المللى عليه نظام اقتصادى ، بانكى و تجارت خارجى كشور، ايجاب مى نمايد بيش از پيش به ابزارهاى تثبيت اقتصادى در كاهش ريسك هاى تجارى پرداخته كه در اين ميان صنعت بيمه از ضروريات روز جامعه مى باشد تا به جاى پذيرش ريسك و يا تحمل زيان آن را به بيمه گران منتقل نماييم.

(0) نظر

پايه اى از مديريت ارزى كشور بر محدوديت واردات قرار دارد

پايه اى از مديريت ارزى كشور بر محدوديت واردات قرار دارد

 

به گفته نايب رئيس اتاق ايران، لايحه مبارزه با قاچاق نيز در شرايطى وارد مجلس شد كه اتاق در اوايل كار دوره جديد بود و نتوانست مشاركت مطلوبى در فرايند اين لايحه داشته باشد. وى تاكيد كرد كه اكنون فرصتى در حد موارد اعاده شده از شوراى نگهبان فراهم شده است كه اتاق مى تواند نظرات خود را ارائه كند به گزارش ايلنا، پدرام سلطانى، نايب رئيس اتاق ايران در جمع اعضاى كميسيون واردات تصريح كرد: شرايط امروز اقتصاد كشور در همه حوزه ها مشكلاتى را به وجود آورده است و بخش واردات نيز از تبعات اين وضعيت مصون نيست. به گفته وى پايه اى از مديريت ارزى كشوربرمحدوديت واردات قرار دارد و سياستگذاران مقرراتى را وضع كرده و سياست هايى را دنبال مى كنند كه در كل لطمات آن به اقتصاد كشور بيشتر از بهره اى است كه براى آن متصور هستند. وى افزود: مدت زيادى تلاش شده بود كه قاچاق در كشور كاهش پيدا كند و اگر در كنترل قاچاق وارداتى با توجه به پايين بودن نرخ ارز و بالا بودن تعرفه ها، خيلى موفق نبوديم و لى در قاچاق صادراتى و سوخت توفيقاتى حاصل شده بود كه متاسفانه با تغييراتى كه در نرخ ارز و سياست هايى كه براى كنترل شرايط فعلى وضع شد اين دستاورد نيز دچار خدشه شد.سلطانى در بحث مديريت واردات خاطرنشان كرد: پيگيرى هاى اتاق اثراتى نيز در اصلاح موضوع ممنوعيت هاى وارداتى داشته است و دربخشنامه هاى كه اخيرا صادر شد حضور مستمر اتاق در جلسات اعم از كارگروه توسعه صادارت نفتى و جلسات سازمان توسعه تجارت و نيز مصاحبه هاى اعضاى اتاق با رسانه ها موجب سوق پيدا كردن تصميمات به سمت اصلاح شد. وى با اشاره به تصميم دولت براى اخذ ماليات على الحساب ۴ درصد از واردات گفت: بر اساس ماده ۱۴۶ ساز و كارى به دولت داده شده كه بخشى از ماليات خود را بتواند على الحساب دريافت كند كه اين موضوع در جلساتى با گمرك موردبحث قرار گرفت و توسط اتاق پيگيرى شد كه فعلا به سال آينده موكول شده است. وى گفت: در شرايط كنونى اين بحث كه كشور را بايد با ماليات اداره كرد درست به نظر نمى رسد. چنين تصورى در شرايط عادى و طبيعى معنا دارد نه در شرايط پيچيده و متفاوت با هر دوران ديگرى پس از جنگ. وى در ادامه به جرايم سنگينى كه در لايحه اصلاح قانون مالياتهاى مستقيم تعريف شده اشاره كرد و گفت: در اين لايحه مسؤوليت و وظايف سنگينى بر عهده سازمان امور مالياتى قرارداده شده است كه با توجه به منابع اين سازمان امكان انجام آنها ميسر نيست. وى گفت: ميزان اظهارنامه هاى مالياتى كه بر اساس اين لايحه بايد به اين سازمان بايد داده شود ۱۰ برابر مى شود. وى گفت: امسال اين رقم به ۴ و نيم ميليون اظهارنامه رسيده بود كه با اين اصلاحيه اين رقم به بالاى ۴۰ ميليون اظهارنامه خواهد رسيد. به گفته نايب رئيس اتاق ايران، لايحه مبارزه با قاچاق نيز در شرايطى وارد مجلس شد كه اتاق در اوايل كار دوره جديد بود و نتوانست مشاركت مطلوبى در فرايند اين لايحه داشته باشد. وى تاكيد كرد كه اكنون فرصتى در حد موارد اعاده شده از شوراى نگهبان فراهم شده است كه اتاق مى تواند نظرات خود را ارائه كند

(0) نظر

ميوهاى ترك جاى ايران را در بازار اروپا گرفتند

ميوهاى ترك جاى ايران را در بازار اروپا گرفتند

 

رئيس اتحاديه بارفروشان ميدان تره  بار بزرگ با بيان اين كه صادرات ميوه در سال جارى نسبت به سال گذشته نصف شده است افزود: ميوه هاى صادراتى براى فروش به بازار داده شده اند.مصطفى دارايى نژاد در گفت وگو با ايسنا، اظهار كرد: ذخيره سازى پرتقال و سيب بيش از نياز شب عيد انجام شده است. توليد سيب و پرتقال بسيار زياد است كه به دنبال بازار هاى هدف هستيم تا مازاد نياز خود را صادر كنيم. در كنار ميوه توليدات مركبات امسال بسيار باكيفيت و بيش از نياز بازار بوده است.وى افزود: سال جارى به اصطلاح سال آور ميوه و مركبات بود و محصولات باكيفيت به ميزان زياد توليد داشته است. به طور مثال مى توان به توليد سيب و پرتقال اشاره كرد كه بالغ بر ۴‎/۵ ميليون تن توليد كل كشور بوده است.
ذخيره سازى ميوه براى شب عيد
وى در مورد ذخيره سازى تصريح كرد: با جلسات مختلفى كه با نهاد رياست جمهورى داشته ايم ذخيره سازى خوبى براى شب عيد صورت گرفته است. پرتقال هايى كه در حال ذخيره سازى هستند وزنى بين ۱۸۰ گرم تا ۲۵۰ گرم دارند كه بسيار متناسب براى ذخيره سازى هستند. وزن بيش از ۲۵۰ گرم را نيز در بازار براى مصرف فعلى به فروش مى رسانيم، چون آنچنان قابليت ذخيره سازى ندارد.به گفته وى بيش از ۱۰۰ هزار تن سيب و پرتقال براى شب عيد ذخيره سازى شده است.رئيس اتحاديه بارفروشان ميدان تره  بار بزرگ در مورد مصرف داخلى و صادرات توضيح داد: بايد براى مصرف داخلى و صادرات برنامه اى داشته باشيم تا به طور اصولى، علمى و بنا بر نياز توليد داشته باشيم. براى نمونه مى توان به توليد گوجه فرنگى اشاره كرد كه در سال جارى توليد آنچنان زياد بوده كه هزينه  بذر و جابه جايى براى فروشنده از محل فروش آن بازگردانده نمى شود كه اين موضوع كاملا عكس سال گذشته است.
دارايى نژاد همچنين بيان كرد: برنامه ريزى بايد در تمامى مراحل كشت،برداشت، مصرف و صادرات باشد. بايد بدانيم مقدار نياز بازار داخل براى يك سال چه مقدار است تا براى صادرات برنامه ريزى كنيم، به ميزان نياز داخلى برداشت كنيم و مابقى توليد را با بسته بندى شكيل به بازار هاى هدف صادر كنيم.وى براى نمونه تركيه را مثال زد و گفت: تركيه ۷۰ درصد توليد خود را به اروپا صادر مى كند. اين در حالى است كه اين كشورتا سال گذشته وارد  كننده ميوه و مركبات ايران بود، اما در حال حاضر با برنامه ريزى درست و علمى جاى ايران را در بازار هاى اروپا گرفته است.رئيس اتحاديه بارفروشان ميدان تره  بار بزرگ ادامه داد: براى دستيابى به توليد علمى بايد بذر، كود و سم استاندارد در اختيار توليد كنندگان قرار گيرد. متاسفانه در حال حاضر توليد كننده يك كيسه كود را با قيمت ۴۰ هزار تومان خريدارى مى كند.دارايى نژاد تصريح كرد: محصول بايد سر زمين درجه بندى و بسته بندى شوند تا زمانى كه به بازار و ميدان مى آيد خريدار بداند چه محصولى را بنا به نياز انتخاب و خريدارى كند.
امسال به جز موز واردات ميوه نداشتيم
وى در پاسخ به سوالى مبنى بر واردات پرتقال گفت: هيچ وارداتى تا به اين لحظه با مجوز و از مبادى قانونى صورت نگرفته است و بازار تماما از محصولات داخلى به جز موز استفاده مى كند.وى با بيان اين كه بايد بعد از برداشت محصول كشت شده داخلى بنابر نياز بازار واردات داشته باشيم گفت: در حال حاضر تنها شايد براى ميوه شب عيد به واردات نارنگى نياز داشته باشيم كه در زمان نياز دولت اجازه واردات نارنگى را مانند سال هاى گذشته صادر خواهد كرد.دارايى نژاد بيان كرد: اين احساس نياز به دليل تمام شدن نارنگى سارى و عدم دوام زياد براى ذخيره سازى است و در كنار آن نارنگى بم كه درحال حاضر در ميادين به فروش مى رسد نيز حجم توليد بالايى ندارد كه در ذخيره سازى بتوانيم برنامه ريزى براى آن داشته باشيم.
نبود نظارت روى ميوه فروشان دوره  گرد
وى گفت: فروشندگان دوره گرد كه بار خود را پشت خودروهاى نيسان به فروش مى رسانند، در ميادين مى گردند و محصول كف بازار را پيدا مى كنند و با سود ۲۰ درصدى به فروش مى رسانند كه هيچ نظارتى روى اين افراد نيست.رئيس اتحاديه بارفروشان ميدان تره  بار بزرگ بيان كرد: در قانون آمده است كه سود مغازه دار ۳۵ درصد است، اما به دليل اجاره هاى سنگين و هزينه  بالاى كارگر سود بيشترى را بر روى ميوه مى كشند.

(0) نظر

كاهش ۱۵ درصدى سهم واردات در مصرف كفش

كاهش ۱۵ درصدى سهم واردات در مصرف كفش

 

رئيس جامعه مديران و متخصصان صنعت كفش با اشاره به توقف ثبت سفارش واردات كفش از چند ماه پيش تاكنون گفت:  در اين مدت سهم واردات از مصرف كفش كشور از ۲۵ به ۱۰ درصد كاهش يافته است. على لشگرى در گفت وگو با ايسنا، با بيان اين كه سهم صادرات از توليد كفش كشور كه قبلا حدود ۱۵ درصد بود به ۳۰ درصد رسيده است، افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد مصرف كشور از محل ۷۰ درصد توليد داخلى تامين مى شود كه پنج سال پيش ۷۵ درصد مصرف كفش كشور از محل ۸۵ درصد توليد تامين مى شد.وى با اشاره به اين كه نوسان نرخ ارز و افزايش قيمت دلار قاچاق و واردات كفش به كشور را به شدت كاهش داده است، گفت: آمار و اطلاعات نشان مى دهد كه ميل به توليد كفش در واحدهاى داخلى بيشتر شده است و مصرف كنندگان هم تمايل بيشترى به خريد كفش توليد داخل پيدا كرده اند.رئيس جامعه مديران ومتخصصان صنعت كفش در عين حال با اشاره به تامين مواد اوليه توليدكنندگان كفش اظهار كرد: تقويت تعاونى هاى توزيع مواد اوليه در شرايط كنونى بايد در اولويت اصلى دولت قرار بگيرد، به ويژه بايد مواد اوليه واحدهاى كوچك تامين شود كه به شدت با كمبود سرمايه در گردش مواجه اند.
لشگرى با اشاره به افزايش قيمت مواد اوليه وارداتى و توليد داخل عنوان كرد: در ۹ ماهه نخست امسال بالغ بر ۹۴‎/۵ ميليون دلار انواع كفش از كشور صادر شد كه نسبت به مدت مشابه در سال قبل كاهش ۶‎/۹ درصدى را نشان مى دهد. اين در حالى است كه در ۹ ماهه سال قبل صادرات كفش ۲۵ درصد افزايش يافته بود.وى در عين حال با اشاره به اين كه كاهش ۱۵ درصدى متوسط قيمت هر كيلو صادرات كفش در ۹ ماهه امسال گفت: عراق و افغانستان دو بازار اصلى صادرات كفش ايران در سال جارى بودند كه در ۹ ماهه امسال سهم عراق در صادرات كفش كشور به ۵۶ درصد رسيد.رئيس جامعه مديران و متخصصان صنعت كفش با اشاره به كاهش ۱۴ درصدى صادرات كفش عراق در سال جارى گفت: دليل اصلى كاهش صادرات كفش كشور در سال جارى افت صادرات به عراق بوده است كه يكى از دلايل اصلى آن ايجاد محدوديت براى صادركنندگان جهت بازگشت به ارز صادراتى شان بوده است. بيشتر صادرات به عراق صادرات ريالى بوده كه برگشت ارز به صورت دلارى ندارد اما در محدوديت هاى ايجاد شده براى صادركنندگان به اين موضوع اشاره اى نشده است.وى با اشاره به اين كه در صورت ادامه مشكلات كنونى توليدكنندگان تركيه و چين جاى ايران را در بازار كفش عراق خواهند گرفت، افزود: در شرايطى كه اقبال مردم به خريد كفش هاى توليد داخل بيشتر شده است، بايد تلاش كرد با ساماندهى تامين مواد اوليه و حل مشكل صادركنندگان زمينه افزايش سهم ايران در بازارهاى صادراتى كفش را فراهم كرد.به گفته رئيس جامعه مديران و متخصصان صنعت كفش، همزمان با تشكيل كارگروه تنظيم بازار محصولات پتروشيمى قيمت مواد اوليه صنعت كفش مانند PVC در بازار آزاد و بورس كالا تقريبا به هم نزديك شده است.

(0) نظر

مديركل بازرسى ويژه سازمان حمايت اعلام كرد:

مديركل بازرسى ويژه سازمان حمايت اعلام كرد:

مصوبه كارگروه كنترل بازار براى قيمت گذارى محصولات پتروشيمى

 

مديركل بازرسى ويژه سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان با اشاره به مصوبه جديد كارگروه كنترل بازار براى قيمت گذارى محصولات پتروشيمى، گفت: بر اساس اين دستورالعمل، قيمت گذارى از طريق بورس انجام شده و عرضه خارج از شبكه نيز تخلف به شمار مى رود.مجتبى قاسمى در گفتگو با مهر با اشاره به مصوبه جديد كارگروه كنترل بازار براى قيمت گذارى محصولات پتروشيمى گفت: بر اساس مصوبه جديد كارگروه كنترل بازار در تاريخ هفتم آذرماه سال جارى، مشخص شده است كه واحدهاى پتروشيمى بايد محصولات توليدى خود را با چه مكانيزمى قيمت گذارى كرده و با چه قيمتى به فروش رسانند. علاوه بر آن نيز محصولات توليدى حتما بايد در بورس عرضه شود.مديركل بازرسى ويژه سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان افزود: اين مصوبه شيوه جديد قيمت گذارى محصولات پتروشيمى را در بورس كالا مشخص و بر اين اساس، بورس كالا مكانيزم قيمت گذارى را پياده سازى مى كند. از سوى ديگر نيز تمامى واحدهاى متقاضى محصولات پتروشيمى بايد كالاى مورد نياز خود را از بورس كالا خريدارى كنند. وى با بيان اينكه سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليد كنندگان بدون هيچگونه مماشاتى نسبت به متخلفان تمامى رسته هاى كالايى اقدام قانونى انجام خواهد داد، تصريح كرد: بعد از ابلاغ اين مصوبه، سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان به شركت بورس كالا ورود پيدا كرده و واحدهاى پتروشيمى را كه كالاى خود را در اين شبكه عرضه مى كنند، مورد پايش قرار داده است. به گفته قاسمى، در بازرسى كه از ۳۲ شركت پتروشيمى انجام شده است، واحدهاى پتروشيمى كه محصولات خود را خارج از بورس كالا عرضه كرده اند، مورد پيگيرى واقع شده اند و براى آن دسته از واحدهايى كه محصولات توليدى خود را خارج از بورس و به قيمتى بالاتر از آن عرضه كرده اند، پرونده تخلف تشكيل شده است. وى اظهار داشت: تشكيل اين پرونده ها بر اساس مستندات و ميزان عرضه خارج از شبكه آنها بوده است. قاسمى ارزش پرونده هاى تخلف در بخش پتروشيمى را ۷ هزار و ۴۱۹ ميليارد ريال عنوان و خاطرنشان كرد: پرونده ها براى بررسى به سازمان تعزيرات حكومتى ارسال شده است. مديركل بازرسى ويژه سازمان حمايت مصرف  كنندگان و توليدكنندگان افزود: بررسى هاى سازمان حمايت براى يافتن واحدهاى پتروشيمى متخلف همچنان ادامه دارد و بر اين اساس، تنها در ماه جارى ۱۶ واحد پتروشيمى ديگر نسبت به استمرار عرضه خارج از بورس اصرار ورزيده اند كه با محاسبات صورت گرفته، ارزش پرونده هاى آنها ۱۲۶ ميليارد و ۶۵۵ ميليون ريال است. وى ادامه داد: پرونده ها براى واحدهاى متخلف مذكور در دست تنظيم است كه بعد از تنظيم، به سازمان تعزيرات حكومتى ارسال خواهد شد. قاسمى گفت: موضوع بازرسى از واحدهاى پتروشيمى همچنان در دستور كار است و با متخلفانى كه نسبت به عرضه خارج از شبكه و يا گرانفروشى اقدام كنند، به شدت برخورد قاطع صورت مى گيرد.

(0) نظر

در نمايشگاه دموتكس آلمان،نپال،هندوتركيه جاى ايران را گرفتند

در نمايشگاه دموتكس آلمان،نپال،هندوتركيه جاى ايران را گرفتند

 

فرش دستباف فارس جايزه نوآورى نمايشگاه دموتكس آلمان را در بين ۲۵ كشور از آن خود كرد.محمد على ديده روشن- نائب رئيس اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان فرش دستباف فارس در گفتگو با مهر با بيان اين مطلب گفت: هر ساله در نمايشگاه تخصصى فرش دموتكس برترين ها در شش رشته نوآورى، فرش كلاسيك، مدرن كلاسيك، مدرن، قديمى ترين فرش و بهترين كلكسيون فرش معرفى مى شوند.وى اظهار داشت: امسال ۲۰۰ طرح از ۲۵ كشور براى شركت در برترينهاى دموتكس آلمان به رقابت پرداختند كه در هر رشته سه فرش به فينال اين رقابت رسيدند و دستبافته اى از استان فارس متعلق به شركت فرش ذوالانوارى توانست عنوان برترين نوآورى را از آن خود كند.وى اضافه كرد: گرچه در سالهاى گذشته ايران جوايز بيشترى را به خود اختصاص مى داد اما امسال شركت كنندگانى از كشورهاى نپال، هند و تركيه جاى ايران را گرفتند و عنوان برترينها را به خود اختصاص دادند.نائب رئيس اتحاديه توليد كنندگان و صادركنندگان فرش دستباف فارس دليل اين امر را حضور كمرنگ ايرانيان در نمايشگاه امسال دموتكس عنوان كرد.ديده روشن گفت: اگر دولت خواهان استمرار كسب مقام فرش ايرانى در رقابتهاى جهانى و ارتقاى جايگاه فرش ايران در بازارهاى جهانى است بايد از توليدكنندگان و صادركنندگان اين كالا حمايت كند.مراسم انتخاب برترينها در نمايشگاه دموتكس ۱۳ ژانويه (۲۴ دى ماه جارى) در محل اين نمايشگاه واقع در شهر هانوفر آلمان برگزار شده است.شركت فرش ذوالانوارى يكى از شركت هاى فعال توليد كننده و صادركننده فرش دستباف و دستبافته هاى عشايرى در استان فارس است و سال گذشته نيز برنده جايزه برترين فرش مدرن كلاسيك از اين نمايشگاه شد.

(0) نظر

جزئيات برگزارى نمايشگاه هاى بهاره پايتخت و تخفيف ۳۰ درصدى قيمت ها

جزئيات برگزارى نمايشگاه هاى بهاره پايتخت و تخفيف ۳۰ درصدى قيمت ها

 

معاون برنامه ريزى استاندار تهران با تشريح جزئيات برگزارى نمايشگاه هاى بهاره استان كه هر ساله در آستانه سال جديد برگزار مى شود، گفت: مقرر شده نمايشگاه هاى عرضه مستقيم كالا حداقل ۳۰ درصد تخفيف لحاظ و كالاهاى با كيفيت را ارائه كنند.نعمت اله تركى در گفت وگو با ايسنا، گفت: با آغاز سال جديد طبق روال سال هاى گذشته در۵ نقطه از شهر تهران و در هر يك از شهرستان هاى شهر تهران يك نمايشگاه بهاره داير خواهد شد. وى افزود: در شهر تهران پارك هاى ارم، ولايت، مصلى تهران، حكيميه و خاوران محل برگزارى نمايشگاه هاى بهاره شهر تهران خواهند بود و هر شهرستان نيز زير نظر فرماندارى در يك نقطه از شهر، نمايشگاه بهاره را برپا خواهد كرد. تركى با بيان اينكه اين نمايشگاه ها از ۱۰ تا ۲۰ اسفندماه به مدت ۱۰روزدايرخواهند بود، عنوان كرد: مديريت و تهيه و توزيع كالاها در نمايشگاه هاى بهاره توسط امور صنفى استان تهران انجام خواهد شد.وى از ارائه تخفيف حداقل ۳۰ درصدى كالاها نسبت به قيمت بازار در اين نمايشگاه ها خبر داد و گفت: به همه صنوفى كه مقرر شده در نمايشگاه هاى بهاره و همچنين در فروشگاه هاى زنجيره اى و ميادين اصلى شهر تهران اقدام به توزيع اقلام مصرفى كنند، اعلام شده تا كيفيت كالاها را از نوع مرغوب و مطلوب انتخاب و با قيمت مناسب عرضه كنند. به گفته معاون برنامه ريزى استاندار تهران، در اين نمايشگاه ها كالاهاى پرمصرف اعم از پوشاك، انواع البسه، كفش، خشكبار، شيرينى جات و حبوبات عرضه خواهد شد . همچنين فروشگاه هاى زنجيره اى همانند شهروند، اتكا و رفاه نيز در برگزارى نمايشگاه هاى بهاره همكارى خواهند داشت.تركى با بيان اينكه در فروشگاه هاى زنجيره اى و همچنين در ميادين اصلى ميوه و تره بار نيز تخفيف ۳۰ درصدى براى فروش اقلام مورد نياز در نظر گرفته خواهد شد، عنوان كرد: مواد غذايى پرمصرف از جمله انواع گوشت سفيد، و قرمز، برنج، روغن و ساير مايحتاج شهروندان در سطح شهر به ميزان نياز بازار توزيع خواهد شد تا تجمعى در نقاط مختلف شهر ايجاد نشود. وى با بيان اينكه استان تهران هيچگونه مشكلى از لحاظ ذخيره مايحتاج شب عيد ندارد، گفت: همه تدابير لازم براى تنظيم بازار شب عيد در بخش پوشاك، مواد غذايى، اقلام پرمصرف و ميوه در نظر گرفته شده است. استقرار بازرسان دائم در ۲۲ منطقه تهران از اول بهمن ماه معاون برنامه ريزى استاندار تهران همچنين گفت:  امسال در حوزه نظارت و بازرسى نيز ساختار جديدى تعريف شده و با بازنگرى كه صورت گرفته، مقرر شده در مناطق ۲۲ گانه تهران يك بازرسى دائم مستقر شود كه براى هر منطقه يك سر بازرس و يك تيم بازرسى انتخاب مى شود كه وظيفه اين بازرسان نظارت روزانه و دائم بر امور بازار است.به گفته تركى اين بازرسان از اول بهمن ماه فعاليت رسمى خود را در مناطق ۲۲ گانه تهران آغاز خواهند كرد.

(0) نظر
X