header

سرآمد

home
list
archive
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

264786

تعداد نوشته ها :

880

تعداد نظرات :

55

طرح پارلمان براي ارزان كردن نرخ ارز روي ميز هيئت رئيسه

طرح پارلمان براي ارزان كردن نرخ ارز روي ميز هيئت رئيسه
توليد ايراني: رئيس كميسيون اقتصادي مجلس اعلام كرد: طرح 11 ماده‌اي ارزي با امضاي 120 نماينده به هيئت رئيسه تقديم شده است.

 به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني توليد ايراني به نقل از مهر، "ارسلان فتحي پور" درخصوص سرنوشت طرح 9 ماده‌اي خود براي ساماندهي وضعيت اقتصادي كشور، اظهار داشت: درحال حاضر تغييراتي در اين طرح انجام شده است به طوريكه علاوه بر 9 ماده مذكور 3 ماده ديگر به آن اضافه شده است.
 
وي اضافه كرد: طرح مذكور كه به منظور ساماندهي وضعيت اقتصادي كشور به ويژه ايجاد ثبات در بازار ارز تهيه شده است، هم اكنون با 120 امضا نمايندگان مجلس تقديم هيئت رئيسه مجلس شده است.

(0) نظر

زنجيره توليد فولاد نيازمند شفاف سازي قيمت‌هاست

وزير صنعت:
زنجيره توليد فولاد نيازمند شفاف سازي قيمت‌هاست
توليد ايراني: وزير صنعت‌، معدن و تجارت گفت: در زنجيره توليد فولاد نياز به شفاف سازي در قيمت‌ها داريم.

 

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني توليد ايراني به نقل از روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران،‌ مهدي غضنفري در مراسم افتتاحيه كارخانه 2 ميليون تني كنسانتره سنگ آهن زرند كرمان كه با حضور معاون اول رييس جمهوري برگزار شد، اظهار داشت: شفاف سازي در فرايندهاي اقتصادي يكي از ملزومات اصل 44 قانون اساسي است و اين موضوع بايد در زنجيره توليد فولاد نيز در نظر گرفته شود.

(0) نظر

كاهش قيمت موبايل در راه است/ اختصاص ارز مبادله‌اي به واردات تلفن همراه

كاهش قيمت موبايل در راه است/ اختصاص ارز مبادله‌اي به واردات تلفن همراه
توليد ايراني: رئيس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري گفت: با تصويب پرداخت ارز غير مرجع به اولويت كالائي 9 و 10 كه گوشي تلفن‌ همراه نيز در اولويت كالائي 9 قرار دارد، قيمت اين كالا در بازار كاهش مي‌يابد.

 به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني توليد ايراني به نقل از فارس، "ابراهيم درستي" اظهار داشت: با پيشنهادات و جلساتي كه داشتيم، 5 شنبه هفته گذشته وزير صنعت، معدن و تجارت دستور داد اولويت‌هاي كالائي 9 و 10 نيز مي‌توانند ارز مرجع بگيرند.

رئيس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري افزود: گوشي تلفن همراه، جزو اولويت 9 و 10 تخصيص ارز مرجع نبود اما هم‌اكنون جزو اولويت 9 شده است.

وي ادامه داد: در صورت عملي شدن اين گفته، قيمت‌ها كاهش مي‌يابد و وضعيت بسيار بهتر خواهد شد.

درستي تاكيد كرد: با توجه به اينكه بسياري از تجار دلار 1226 را دريافت نكرده‌اند، تثبيت قيمت دلار نقش مهمي در ثبات قيمت‌هاي اين كالا خواهد داشت.

رئيس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري خاطر نشان كرد: طي روزهاي اخير با كمي كاهش قيمت دلار، قيمت گوشي تلفن همراه نيز كاهش نسبي را تجربه كرد.

(0) نظر

صادركنندگان نقشي در تعيين نرخ ارز ندارند/ با واردكنندگان تعامل مي‌كنيم

توليد ايراني: رئيس كنفدراسيون صادرات گفت: دولت تعيين كننده نرخ ارز است نه صادر كننده، و با وارد‌كنندگان تعامل مي‌كنيم تا اگر ارزي مورد نيازشان باشد در اختيارشان قرار دهيم.

 به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني توليد ايراني به نقل از فارس،"سيد رضي ميري"در خصوص عرضه ارز صادركنندگان در مركز مبادلات ارزي گفت: اين موضوع بين ما و دولت در حال بحث و بررسي است و به هيچ وجه مورد قبول ما نيست.

وي افزود: استدلال دولت اين است كه صادركنندگان پولشان را برنمي گردانند. مگر مي‌شود صادركننده‌اي كه توليد كننده هم هست پولش را برنگرداند؟ پس با كدام پول مي‌خواهد به تجارت خود ادامه دهد.

رئيس كنفدراسيون صادرات گفت: با وارد‌كنندگان تعامل مي‌كنيم تا اگر ارزي مورد نيازشان باشد در اختيارشان قرار دهيم اما اين نمي‌شود كه ما ارز 3300 توماني بخريم اما دلار خود را 2500 تومان بفروشيم.

وي افزود: دولت تعيين كننده نرخ ارز است و اينكه مي‌گويند صادر كنندگان نرخ ارز را تعيين مي‌كنند يك توهم است.

ميري گفت: اگر دولت از طريق مركز مبادلات ارزي ارز مورد نياز واردكنندگان را تأمين كند قيمت ارز كاهش پيدا مي‌كند.

(0) نظر

آغاز حفاري سومين حلقه چاه توصيفي در فاز 14 ميدان گازي پارس جنوبي

آغاز حفاري سومين حلقه چاه توصيفي در فاز 14 ميدان گازي پارس جنوبي
توليدايراني: مدير پروژه حفاري فاز 14 طرح توسعه ميدان گازي پارس جنوبي در شركت ملي حفاري ايران گفت: با پايان يافتن عمليات حفاري دو حلقه چاه توصيفي دراين موقعيت، حفر سومين حلقه چاه كليد خورد.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني توليد ايراني به نقل از روابط عمومي شركت ملي حفاري ايران "حميدرضا شفيعي مكوند" با بيان اين مطلب افزود: در برنامه تعريف شده از سوي شركت نفت و گاز پارس به عنوان كارفرما، در اين فاز 4 حلقه چاه توصيفي (ارزيابي) حفاري مي شود كه هم اكنون يك حلقه به طور كامل حفاري و تكميل شده است، حفر چاه دوم به اتمام رسيده و تكميل آن به زودي انجام خواهد شد و حفاري سومين چاه در دست اجراست.

 وي  با اشاره به اين كه در فاز 14، دو دستگاه حفاري دريايي فعاليت دارد ، اظهار كرد: قرار است دستگاه حفاري شهيد رجايي در روزهاي آتي به يكي ديگر از فازهاي پارس جنوبي انتقال يابد و دستگاه حفاري ديگري جايگزين آن گردد.

(0) نظر

قيمت خودرو باز هم ترمز بريد!

قيمت خودرو باز هم ترمز بريد!
توليد ايراني: منحني قيمت‌ها در بازار خودرو كشور در حالي اين روزها پي در پي صعود مي‌كند كه نگاهي به اوضاع و احوال بازار در چنين روزهايي طي سال گذشته نشان مي‌دهد قيمت‌ها رشدي بيش از 100 درصد هم داشته‌اند.

 

 

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني توليد ايراني، دنياي اقتصاد نوشت: منحني قيمت‌ها در بازار خودرو كشور در حالي اين روزها پي در پي صعود مي‌كند كه نگاهي به اوضاع و احوال بازار در چنين روزهايي طي سال گذشته نشان مي‌دهد قيمت‌ها رشدي بيش از 100 درصد هم داشته‌اند.

اين به آن معنا است كه نرخ تورم در بازار خودرو كشور طي يك سال گذشته، در برخي موارد سه رقمي بوده است.

اگر نگاهي به قيمت انواع خودروهاي داخلي و خارجي در آبان ماه سال گذشته بيندازيم، با اين واقعيت تلخ روبه‌رو خواهيم شد كه تورم بازار خودرو بيش از 100 درصد نيز بوده است، يعني برخي قيمت‌ها در عرض يك سال، بيش از دو برابر شده‌اند.

(0) نظر

درباره ما

 

به نام خدا

دست به دست هم دهيم براي كشوري سرآمد /كز نورش زندگي شود بهتر


چند سالي است كه كشور ايران با گذر از بعضي مراحل سخت در مسير پيشرفت با سراشيبي زياد قرار گرفته ، بي شك اين پيشرفت بدون  داشتن راهنما و نقشه راه به سرانجام نميرسد و اگر هم برسد در اينده دچار شكست ميگردد

در طول اين سالها براي پيشرفت كشور د ر نهاد هاي مختلف برنامه ها و دستور العمل هاي زيادي تدوين شده ااست ودستورالعمل ها براساس نقشه راهي كه از سوي نهاد ها و اشخاص مهم ابلاغ ميشود جهت ميگيرند

در همين رابطه چند سال است كه رهبر جمهوري اسلامي ايران حضرت ايت ا.. خامنه اي سالها را با عناوين مختلف نام گذاري كرده اند كه اين نام گذاري بر حسب مقتضيات ونياز هاي كشور بوده است و باعث شده در طول سال مسئولان و اشخاص مهم جامعه و هم چنين طيف عظيمي از مردم ان سال را صرف اجراي برنامه هيشان به نحوي احسنت و در جهتي كه عنوان ان سال بيان ميكند پيش رود

اين پيشروي منوط به ان است كه جامعه درگير ان مسائل گردد و احاد جامعه به زواياي مختلف ان اشنايي پيدا كنند حال چه از طريق رسانه ها شنيداري و چه از طريق رسانه اي ديداري مثل بلاگ ها و سايت ها.

وبلاگ سرآمد هم كه در تاريخ 24 شهريور سال 91 كارش را شروع كرده ميخواهد با استفاده از امكاناتي كه دارد زمينه اي را برا ي استفاده ي احاد جامعه از توليدات سرمايه هاي ملي فراهم كند و با كمك شما كاربران بلاگ كاري كند كه گفت و گوي غالب مرد در باره ي هرچه بهر به ثمر نشاندن شعار امسال باشد
بخش هاي مختلفي در اين وبلاگ وجود داره و در اينده به تعداد انها اضافه ميگردد را در اين قسمت به شما معرفي ميكنم

بخش سخن بزرگان : كه شامل گفته هاي اشخاص مهم است و برايتان گرد اوري شده است

بخش گزارشات كه شامل گزارشاتي از روند هاي مختلف در كشور است

بخش تازه ها كه به عنوان بخش خبري و مهم بلاگ به حساب مياد

بخش راه كار ها كه شامل ترفند ها و ايدها ي مربوط به كسب و كار و بيزنس هاست

بخش اخبار اقتصادي كه مربوط به خبر هاي روز ايران در انواع حوزه هاي اقتصادي اعم از حمل و نقل پول و سرمايه و.......

كار حرفه اي ارائه دهنده راهكارهايي در جهت كار حرفه اي است

اسيب شناسي توليد ملي به  نكات مضر در راه توليد ملي تلنگر ميزند

بخش نقد و پيشنهادات به ارائه نقدهاي  سازنده ميپردازد كه توسط كارشناسان و صاحب نظران بيان ميگردد

توليد ملي  از نگاه قران و اسلام به مباحث توليد و تلاش  مطرح شده در اسلام ميپردازد

 اخبار گزيده ي روز  بخشي بسيار مفيد و با فيدبك مثبت است كه حاصل جمع اوري خبر هاي داغ خبر گزار هاي مختلف است


(0) نظر

مشكلي در سامانه بلاگ تبيان

درود بر شما كاربران 

در سه روز گذشته مشكلي رو در بخش صفحات سامانه بلاگ تبيان  مشاهده كردم

صفحات كه شما به عنوان صفحات ثابت در بلاگتون داريد ،نمايش داده نميشوند 

اين اتفاق تاثير بدي روي رتبه بلاگ ها در موتور هاي جستجو خواهد داشت 

موضوع رو هم با  ايميل سامانه و  هم از طريق بخش مشاوره اطلاع دادم 

دوستاني كه ميخوان صدمه نبينن تمامي صفحات ثابتشون رو به عنوان يك مطلب جديد در بلاگشون قرار بدن 

 

از مديران بخش فني تبيان خواهشمنديم فكري به حال اين بخش كنند

(0) نظر

اقتصاد مقاومتي به روايت برنامه‌ريزان رئيس جمهور

بسته اقتصاد مقاومت در معاونت برنامه‌ريزي رئيس جمهوري تدوين مي‌شود
اقتصاد مقاومتي به روايت برنامه‌ريزان رئيس جمهور
توليد ايراني: معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور در نظر دارد از ظرفيت كارشناسي همه دستگاه ها براي ارائه بسته اقتصاد مقاومتي در شرايط تحريم استفاده كند.

به گزارش  خبرنگار ايگاه اطلاع رساني توليد ايراني، داود منظور در همايش بزرگداشت روز ملي آمار و برنامه ريزي كه صبح امروز برگزار شد با بيان اينكه  در شرايط كنوني تدوين سياست‌هاي متفاوت ارزي و مالي در شرايط تحريم  از ضروريات است،از ارائه بسته اقتصاد مقاومتي خبر داد و گفت: برنامه ريزي فرصتي براي ارائه تصويري روشن از آينده كشور ارائه مي كند، برهمين اساس، برنامه ريزي توسعه بر مبناي الگوي وارداتي مي تواند در راستاي تامين منافع استعمار حركت نمايد.

(0) نظر

7 تدبير براي مهار تلاطم ارزي

ميثم هاشم‌خاني/ راهكارهايي براي حمايت مؤثر از توليد ملي (18)؛ 

7 تدبير براي مهار تلاطم ارزي

وضعيت پرتلاطم بازار ارز، در هفته‌هاي اخير، وضعيت نامناسبي است كه شوك شديدي به بخش عمده‌ي توليدكنندگان داخلي وارد كرده و در صورت استمرار يافتن، چه بسا خروج حجم بالايي از سرمايه‌گذاري‌ها، از بخش‌هاي توليدي را به دنبال داشته باشد. مطلب پيش رو، به بررسي راهكار‌هاي كلي براي مديريت مناسب اين تلاطم‌هاي ارزي مي‌پردازد...

 
 
؛ استمرار وضعيت متلاطم در بازار ارز كشور، بدون ترديد، امكان برنامه‌ريزي بلندمدت براي فعالان اقتصادي را سلب كرده است و با لطمه‌ي جدي به هرگونه سرمايه‌گذاري بلندمدت، بخش بزرگي از سرمايه‌گذاري‌هاي مولد و داراي اشتغال‌زايي بالا را با مشكل جدي مواجه مي‌سازد. در شرايطي كه نرخ دلار در يك هفته حدود 30 درصد افزايش و بعد در يك روز حدود 15 درصد كاهش يافته است، چگونه فعالان اقتصادي مي‌توانند يك فرآيند توليديِ مثلاً شش‌ماهه را طراحي و برنامه‌ريزي كنند؟
 
(0) نظر

بازخواني كلام حضرت امام خميني عليه الرحمه

بازخواني كلام حضرت امام خميني عليه الرحمه

در باب توليد ملي و خودكفايي اقتصادي

 

با توجه به نامگذاري سال1391بنام "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" و در آستانه سالگرد ارتحال ملكوتي بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي حضرت امام روح الله (اعلي الله مقامه الشريف) بر آن شديم تا انديشه ها و كلام آسماني آن پير حكيم را در باب اين شعار پرمغز و غني مورد بازخواني گذرا قرار دهيم كه خوانندگان عزيز را به مطالعه و انتشار آن توصيه مي نماييم.

****************

الف) صحيفه امام:

 

اعتماد به نفس و توجه به توليد داخلي

"آنها كه اين صنعت هاي بزرگ را درست كردند، آنها هم انسان‏هاي يك سر و دو گوشي هستند كه مثل ساير انسان‏هايند؛ منتها قبل از ما بيدار شدند و ما را خواب كردند، قبل از اينكه ما بيدار شويم آنها بيدار شدند و هم خوشان را صرف اين كردند كه با ايادي خودشان مستقيماً يا به طور غير مستقيم ما را غافل كنند، ما را خواب كنند و به ما تزريق كنند به اينكه شما نمي توانيد".                       

 

وابستگي اقتصادي:

"شما مي دانيد كه اگر يك مملكت در اقتصاد، خصوصا اين رشته اقتصاد كه نان مردم است؛ در اين، احتياج به خارج پيدا بكند و يك احتياج مبرمي كه نتواند خودش را اداره كند خودش را و بايد ديگران او را اداره كنند. اين وابستگي اقتصادي آن هم در اين رشته، موجب اين مي شود كه ملت ايران، مملكت ايران، تسليم بشود به ديگران".

 

قبح واردات:

"چقدر براي يك مملكت عيب است و سرشكستگي كه دستش را دراز كند طرف آمريكا كه گندم بده، كشكول گدائيش را باز كند پيش دشمنش و از او بخواهد كه رزقش را بدهد. چقدر براي ما سرشكستگي دارد، تا اين ملت بنايش را بر اين نگذارد كه كشاورزيش را تقويت كند و بسازد به آنكه خودش به دست مي آورد، نمي توانيم استقلال پيدا كنيم".

 

القائات دشمن:

"با القاي تفكرات و تحقيقات خودساخته به توده هاي محروم باورانده اند كه بايد تحت نفوذ ما زندگي كرده و الا راهي براي ادامه حيات پا برهنه ها جز تن دادن به فقر باقي نمانده است".

 

بركت محاصره اقتصادي:

"اين محاصره ي اقتصادي را كه خيلي از آن مي ترسند، من يك هديه مي دانم براي كشور خودمان؛ براي اينكه محاصره اقتصادي معنايش اين است كه مايحتاج ما را به ما نمي دهند.وقتي مايحتاج را به ما ندادند خودمان مي رويم دنبالش، مهم اين است كه ما بفهميم كه ديگران به ما چيزي نمي دهند، ما خودمان بايد تهيه كنيم".

(0) نظر
X