گزارش (272)
اخبار اقتصادي (254)
راه كارها (195)
راه هاي حمايت از توليد ملي (193)
اسيب شناسي توليد ملي (192)
نقد و پيشنهادات (187)
اخبار و تازه ها (181)
كار حرفه اي (171)
بازاريابي (104)
بيانات بزرگان (90)
اقتصاد انرژي و اقتصاد كلان (84)
عمران و صنعت و معدن (66)
بانك و بيمه (50)
خودرو و بورس (49)
توليد ملي از نگاه قران و اسلام (48)
معرفي كالاي ايراني (27)
معرفي توليد كنندگان ايراني (6)
اخبار وبلاگ (5)
گزيده ي اخبار روز (4)
صفحات ثابت (1)
نوا و نما (0)
گاهنامه (0)
بدون موضوع (3)
ازتاریخ 1391/11/1 تا تاریخ 1391/11/7
ازتاریخ 1391/10/22 تا تاریخ 1391/10/28
ازتاریخ 1391/10/15 تا تاریخ 1391/10/21
ازتاریخ 1391/10/8 تا تاریخ 1391/10/14
ازتاریخ 1391/10/1 تا تاریخ 1391/10/7
ازتاریخ 1391/09/22 تا تاریخ 1391/09/28
ازتاریخ 1391/09/15 تا تاریخ 1391/09/21
ازتاریخ 1391/08/1 تا تاریخ 1391/08/7
ازتاریخ 1391/07/22 تا تاریخ 1391/07/28
ازتاریخ 1391/07/15 تا تاریخ 1391/07/21
ازتاریخ 1391/07/8 تا تاریخ 1391/07/14
ازتاریخ 1391/07/1 تا تاریخ 1391/07/7
ازتاریخ 1391/06/22 تا تاریخ 1391/06/28
ازتاریخ 1391/06/15 تا تاریخ 1391/06/21
استخدام شوم يا استارت ـ آپ راه بياندازم!؟
۶ روش براي پر كردن هر روز باك بنزين بدنتان!
۸ نكته براي انگيزش خود در كار و زندگي
اجازه ندهيد انتظاراتتان شما را فريب دهند
كاري را كه عاشقاش هستيد، انجام ندهيد
بانك توسعه صادراتمدل كسب و كار خود را تغيير ميدهد
شش چراغ قرمز در مسير خلاقيت
بهترين اطلاعات از پرسشهاي كوتاه بهدست ميآيند
تعداد بازدیدها :
تعداد نوشته ها :
تعداد نظرات :
دسترنج يك سال كشاورز در جيب دلالان/ افزايش ۴ برابري قيمت از باغ تا مغازه
فارس گزارش ميدهد
دسترنج يك سال كشاورز در جيب دلالان/ افزايش ۴ برابري قيمت از باغ تا مغازه
خبرگزاري فارس: دلالاني كه سالها در كشاورزي ريشه دوانيدهاند، دسترنج چندين ساله باغدار را به ثمن بخس ميخرند و در مغازهها به ۴ برابر قيمت ميفروشند، كشاورز به نان شب محتاج ميماند و دلال، مدل ماشينهاي لوكسش را بالا ميبرد
به گزارش فارس از آنجايي كه بخش زيادي از كشاورزي در كشور به روش سنتي انجام ميشود درآمد كشاورزان تنها انگيزه براي ادامه فعاليت كار سخت كشاورزي است كه متأسفانه طي سالهاي گذشته ورود دلالان و واسطهها به اين بخش دسترنج آنان را به جيب ميزنند و مقايسه اينكه روز به روز دلالان ميوه به مدل ماشينهاي لوكسشان اضافه كنند و آنها نيز به نان شب محتاجند براي آنها غير قابل تحمل شده و انگيزه توليد را كمتر كرده است.
نماينده اصفهان در مجلس در گفتوگو با فارس اعلام كرد خطر جدي حذف دامداريها با تصميمات نادرست دولتي
نماينده اصفهان در مجلس در گفتوگو با فارس اعلام كرد
خطر جدي حذف دامداريها با تصميمات نادرست دولتي
خبرگزاري فارس: نماينده اصفهان در مجلس با بيان اينكه در توزيع نهادههاي دامي، سوءمديريت مشاهده ميشود، گفت: تصميمات دولتي، گاوداريهاي صنعتي و كوچك را در خطر جدي حذف از گردونه توليد قرار داده است.
عباس مقتدايي نماينده اصفهان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس با اشاره به مشكلات پيش آمده براي دامداران اصفهان افزود: تصميمات وزارتخانههاي ذيربط و نهادهاي دولتي سبب شده، تا دامداران كشور با مشكلات جدي مواجه شوند، بيتوجهي به مشكلات دامداران، نابودي اين بخش توليدي را سبب شده است.
۱۲ هزار خانوار زلزله زده سرگردانند/پرداخت گزينشي كمك يك ميليون توماني
نماينده مردم ورزقان و خاروانا در گفتوگو با فارس خبر داد
۱۲ هزار خانوار زلزله زده سرگردانند/پرداخت گزينشي كمك يك ميليون توماني
خبرگزاري فارس: نماينده ورزقان در مجلس با بيان اينكه ميراث فرهنگي در روستاها اجازه ساختوساز منازل مخروبه را نميدهد، گفت: پيشرفت فيزيكي ساختوساز به ۱۵ درصد ميرسد.
اللهوردي دهقاني در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، با اشاره به كندي روند ساختوساز و نوسازي واحدهاي مسكوني مناطق زلزلهزده آذربايجان شرقي اظهار داشت: سازمان گردشگري و ميراث فرهنگي به صاحبان املاك روستاهاي كاسين، حماملو و قره بُلاغ اجازه ساخت و ساز و نوسازي نميدهد، درحاليكه جادهها و مراكز عمومي نوسازي نشدهاند.
وي ادامه داد: بسياري از روستاهايي كه مورد هدف سازمان گردشگري هستند، تخريب شدهاند و بسياري از ديوارهاي خانههاي مناطق گردشگري تركخورده هستند.
افت شديد توليدات بخش صنعت و خدمات منطقه يورو
افت شديد توليدات بخش صنعت و خدمات منطقه يورو
خبرگزاري فارس: توليدات بخش صنعت و خدمات اروپا طي دسامبر، بيش از پيشبينيهاي اوليه با كاهش همراه بود تا نشانههاي گسترش ركود اقتصادي منطقه يورو در سال 2013 افزايش يابد.
به گزارش گروه اقتصاد بينالملل خبرگزاري فارس به نقل از بلومبرگ، موسسه ماركيت اكونوميكس اعلام كرد شاخص تركيبي كه در نتيجه بررسي و تحقيق از مديران خريد در هر دو بخش صنعت و خدمات بدست آمدهاست، به كمتر از 47.2 واحد رسيده است.
اين رقم در پيش بيني اوليهاي كه 14 دسامبر انجام شده بود 47.3 واحد اعلام شده بود.
اين شاخص در ماه نوامبر به 46.5 واحد رسيد.
كاهش اين شاخص به كمتر از 50 واحد نشانگر ركود است.
منطقه يورو براي خروج از دومين ركود اقتصادياش طي چهار سال اخير، با چالش روبرو شده است.
دولتهاي اروپايي اجراي سياستهاي رياضتي را به عنوان راهكار مقابله با بحران بدهي برگزيدهاند كه موجب كاهش هزينه هاي مصرفي در اقتصاد اروپا شده است.
كارشناسان اقتصادي بر اين باورند كه رشد اقتصادي منطقه يورو در سه ماه پاياني 2012 ميلادي بار ديگر كاهش يافته است. بانك مركزي اروپا نيز افت 0.3 درصدي رشد را براي اقتصاد منطقه يورو در سال 2013 پيش بيني ميكند.
كريس ويليامسون كارشناس ارشد اقتصادي موسسه ماركيت در اين باره گفت: بهبود وضعيت در ماه دسامبر نمي تواند اقتصاد منطقه يورو را از كاهش رشد اقتصادي در سه ماهه پاياني 2012 دور سازد.
هدفمندي يك گام برداشت ۵ گام به عقب برگشت/۲۰۰هزارميليارد تومان يارانه انرژي
رئيس كميسيون انرژي مجلس در گفتوگوي تفصيلي با فارس:
هدفمندي يك گام برداشت ۵ گام به عقب برگشت/۲۰۰هزارميليارد تومان يارانه انرژي
خبرگزاري فارس: رئيس كميسيون انرژي مجلس ميگويد يك گام در اجراي هدفمندي يارانه ها برداشتيم و ۵ گام به عقب برگشتهايم؛ اگر قرار است در گام دوم هم اينگونه باشد، بهتر است اساساً اجرا نشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس سيدمسعود ميركاظمي كه در دولت محمود احمدينژاد پستهايي چون وزير بازرگاني و وزير نفت تجربه كرده است بيش از هفت ماه است به عنوان رئيس كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي مشغول به فعاليت است. در ديداري كه اخيرا با وي داشتيم سعي كرديم فرصت را مغتنم شمرده و برخي از موضوعات روز اقتصاد را در گفتوگوي تفصيلي با وي به گفتوگو بنشينيم.
در گفتوگوي با فارس ميركاظمي به نكتههايي كليدي و جالب اشاره ميكند، از جمله اينكه اثرات اجراي مرحله اول هدفمندي يارانهها در تلاطمات ارزي از بين رفته و اگر دولت ميخواهد هدفمندي يارانهها را اجرا كند بايد از نقطه صفر شروع كند.
متن كامل گفت و گوي خبرنگار فارس با سيدمسعود ميركاظمي بدين شرح است:
عليرضا عسگري ماراني/ افزايش نرخ ارز فرصت يا تهديد براي شركتهاي بورسي؟
عليرضا عسگري ماراني/ افزايش نرخ ارز فرصت يا تهديد براي شركتهاي بورسي؟
آيا رونق بورس به معني رشد ثروت عمومي است؟
چرا بورس رونق گرفت، آن هم درست پس از تورمي كه در بازار سكه و ارز پيش آمد؟ آيا اين رونق واقعي است؟ ورود نقدينگي جديد به بورس چگونه قابل توجيه است؛ ماجراي پولي كه گفته ميشود از مسيري نامشخص به تالار شيشهاي وارد شده است چيست؟ اينها و دهها سؤال ديگر ابهاماتي است كه با قوت گرفتن رشد شاخص بورس تهران مطرح شدهاند.
گروه اقتصادي برهان/ عليرضا عسگري ماراني، چرا بورس رونق گرفت، آن هم درست پس از تورمي كه در بازار سكه و ارز پيش آمد؟ آيا اين رونق واقعي است يا حبابي كه از آن صحبت ميكنند درست است؟ ورود نقدينگي جديد به بورس چگونه قابل توجيه است؛ ماجراي پولي كه گفته ميشود از مسيري نامشخص به تالار شيشهاي وارد شده است چيست؟ اينها و دهها سؤال ديگر ابهاماتي است كه با قوت گرفتن رشد شاخص بورس تهران مطرح شدهاند. به زعم برخي فعالان بورس، در شرايطي كه سرمايهگذاران غيرحرفهاي به بورس وارد شدهاند، احتمال شكلگيري حباب و در نتيجهي بروز تقاضاي كاذب در صفهاي خريد سهام وجود دارد.
ساخت ۴۰ بندر چند منظوره با كاربرد پدافند غيرعامل در جنوب تا پايان ۹۱
معاون وزير راه در گفتوگو با فارس خبر داد
ساخت ۴۰ بندر چند منظوره با كاربرد پدافند غيرعامل در جنوب تا پايان ۹۱
خبرگزاري فارس: مديرعامل سازمان بنادر با بيان اينكه در سال جاري ۱۰۰ ميليارد تومان براي تكميل بنادر چند منظوره اختصاص يافته است، گفت: تا پايان سال جاري ۴۰ بندر از ۶۰ بندر برنامهريزي شده، با نگاهي به پدافند غيرعامل، آماده ميشود.
سيد عطاءالله صدر در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص ايجاد بنادر كوچك و خشك چند منظوره در كشور، اظهار داشت: سازمان بنادر و دريانوردي در راستاي توسعه سواحل جنوبي كشور، ساخت بنادر كوچك چندمنظوره را در دست اجرا دارد كه اين امر كمك بسزايي براي توسعه ساحلي كشور است.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي با بيان اينكه ايران با داشتن 5 هزار و 800 كيلومتر ساحل، كشوري دريايي محسوب مي شود، اضافه كرد: در تمام دنيا ساحل دريا و شهرهاي ساحلي زيباترين، پيشرفتهترين و توسعهيافتهترين مناطق هر كشور است؛ در ايران هم 30 درصد مرزهاي كشور، مرز آبي است كه بايد مورد توجه باشد.
وي توسعه ساحلي كشور را از اقدامات سازمان بنادر و دريانوردي برشمرد و تصريح كرد: در ايران نيز براي بازگشت رونق اقتصادي به سواحل و توسعه حاشيه دريا، طرحي را در دست اجرا داريم كه از دو سال پيش آغاز شده است بدين ترتيب كه بنادر كوچك چندمنظوره در سواحل جنوبي كشور ساخته ميشوند.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي تصريح كرد: مردم ساكن بنادر بايد از خدمات مطلوبتري برخوردار شوند و بويژه بايد براي صيادان و ملوانان بهترين و باكيفيتترين نوع خدمات موجود را ارائه كنيم.
معاون وزير راه و شهرسازي اظهار داشت: در گام اول 300 نقطه را مدنظر قرار دادهايم تا در طول ساحل بندرسازي انجام شود، البته معمولاً جاهايي كه جمعيت در آنجا استقرار دارد و مردم زندگي ميكنند، جزو اولويتهاي اصلي براي اجراي اين پروژه است.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي با اشاره به مزاياي توسعه بنادر چند منظوره در جنوب كشور، اضافه كرد: حدود 60 بندر كوچك چندمنظوره توسط سازمان بنادر دريانوردي در سواحل جنوبي كشور در دست اجرا است كه تا پايان سال جاري 40 بندر مورد بهرهبرداري نهايي قرار ميگيرد؛ همگي از محل وجوه اداره شده سازمان بنادر و دريانوردي ساخته شده و گام ارزشمندي در روند توسعه جنوب كشور است.
معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينكه اين بنادر در استانهايي نظير بوشهر، هرمزگان، خوزستان و سيستان و بلوچستان به تناسب ايجاد ميشود، گفت: طبق برآورد اوليه، هزينه به صورت سطحي و اجمالي براي هر بندر حدود 2 ميليارد تومان در نظر گرفته شد اما پس از آنكه وارد عمليات اجرايي شديم، به اين موضوع پي برديم كه نميتوان تنها به موجشكن اكتفا كرد، زيرا وقتي موجشكن ساخته شد قطعاً به پهلوگير نيز نياز داريم، همچنين بايد لايروبي نيز انجام شود و به مقداري محوطه و پسكرانه نيز نياز داريم تا اگر كسي خواست در آن بندر ترمينالي بسازد، عمليات تعمير و نگهداري انجام دهد و يا پمپبنزين بزند، به راحتي اين عمل انجام پذير باشد.
معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه براي چندمنظورهشدن بندر بايد موقعيت مناسب باشد، اضافه كرد: موارد مذكور موجب شد ايجاد هر بندر به طور متوسط حدود 4 ميليارد تومان براي سازمان بنادر و دريانوردي بار مالي داشته باشد.
صدر درباره اعتبار اجراي اين پروژه تصريح كرد: طبق قانون رقمي كه سال گذشته به اين پروژه اختصاص يافت، 80 ميليارد تومان بود و امسال مجموع بنادر كوچك و بنادر چندمنظوره و راههاي منتهي به بنادر 100 ميليارد تومان اختصاص يافت.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي تصريح كرد: اين رقم يا از محل فروش اوراق مشاركت و يا از درآمدهاي خود سازمان (وجوه اداره شده) تأمين خواهد شد.
وي با تأكيد بر اينكه اين بنادر براي مردم ساخته ميشود، درباره احتمال كاربرد نظامي بنادر چند منظوره، گفت: قطعاً اگر هر بندري مورد حمله دشمن قرار گيرد، كاربرد نظامي هم پيدا ميكند اما در كل سازمان بنادر و دريانوردي، براي مردمي كه در تمام ساحل به صورت غيرمتمركز زندگي ميكردند و جايگاهي نداشتند تا شناورهاي آنها كنارهگيري كند، جايگاهي در نظر گرفت تا شناورهاي آنها آسيب نبيند و فعاليت آنها با مشكل مواجه نشود.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي اضافه كرد: در اين راستا سازمان بنادر و دريانوردي اين مناطق را شناسايي كرده است؛ البته قطعاً در تمامي مسائل توسعهاي، گزينه پدافند غيرعامل را حتماً مورد توجه قرار ميدهيم.
معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه سازمان بنادر و دريانوردي براي توسعه زيرساختهاي بندري 2 ميليارد دلار در قالب 165 پروژه سرمايهگذاري كرده است، گفت: بخش خصوص نيز مبلغي در همين حدود، براي توسعه پس كرانهها سرمايهگذاري كرده است.
افشاي تباني 6 شركت سازنده LCD براي گرانفروشي در چين
دنياي موبايل و كامپيوتر
افشاي تباني 6 شركت سازنده LCD براي گرانفروشي در چين
خبرگزاري فارس: شش شركت سازنده انواع نمايشگرهاي LCD توسط دولت چين به تباني و همدستي براي گرانفروشي متهم شدهاند.
به گزارش فارس به نقل از اپل اينسايدر، دولت چين مي گويد اين شركت ها با برگزاري 53 نشست مخفيانه در تايوان و كره جنوبي بر سر عدم كاهش قيمت نمايشگرهاي ال سي دي توافق كردند.
تاكنون دو شركت به نام هاي Chunghwa Picture Tubes Ltd. وHannStar Display Corp. به همين اتهامات جريمه شده اند و رسيدگي به اتهامات چند شركت ديگر شامل سامسونگ، ال جي، اي يو اپترونيكس، ايننولوكس به همين علت ادامه دارد.
شش شركت ياد شده در كنار تباني براي گرانفروشي اطلاعات محرمانه كاري خود را نيز با يكديگر مبادله مي كردند. به دنبال بررسي ها و پيگيريهاي دولت چين تعدادي از اين شركت ها به جرائم خود اعتراف كرده اند.
به گفته مديران سامسونگ اين شركت در پايان سال 2005 در تباني هاي ياد شده دست داشته است.
ال جي نيز پذيرفته كه بين سال هاي 2001 تا 2006 در چنين اقدامات غيرقانوني مشاركت داشته است. پيش از اين شركت هاي ياد شده به همين دليل در مجموع به پرداخت 1.12 ميليارد دلار جريمه محكوم شدند.
پالايش و پخش هفته آينده درباره قيمت وكيوم باتوم تصميم ميگيرد
مدير روابط عمومي پالايشگاه بندرعباس به فارس خبر داد
پالايش و پخش هفته آينده درباره قيمت وكيوم باتوم تصميم ميگيرد
خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي پالايشگاه بندرعباس با بيان اينكه تصميمگيري نهايي درباره نرخ خوراك قير علت توقف عرضه در بورس كالا بود، گفت: شركتهاي «پالايش و پخش» و «پخش» طي هفته آينده درباره نرخ نهايي وكيومباتوم تصميمگيري ميكنند.
سيدمحمدعلي مجتهدزاده در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سوال كه علت توقف عرضه 7 هزار تن وكيوم باتوم در تالار صادراتي بورس كالا چه بود، اظهار داشت: بايد درباره نرخ خوراك قير توسط شركت پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي تصميمگيري شود.
وي ادامه داد: تا هفته آينده طي جلسهاي درباره نرخ خوراك قير تصميمگيري خواهد شد و قيمت نهايي آن نيز اعلام ميشود.
يك شركت غذايي حاضر در بورس 100 درصد افزايش سرمايه ميدهد
يك شركت غذايي حاضر در بورس 100 درصد افزايش سرمايه ميدهد
خبرگزاري فارس: شركت بهنوش ايران 100 درصد به سرمايه بيش از 8.2 ميليارد توماني خود اضافه ميكند
به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، شركت بهنوش ايران كه با سرمايه بيش از 8.2 ميليارد توماني درصنعت محصولات غذايي و آشاميدني حاضر در بورس حضور دارد ، در صدد اعمال افزايش سرمايه 100 درصدي برامده است.
اين افزايش سرمايه با انتشار 82 ميليون و 304 هزار سهم 100 توماني و از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدي و با هدف جبران مخارج سرماي هاي انجام شده در سالهاي اخير و اصلاح ساختار مالي انجام مي شود .
فولادگر مطرح كرد طرح حمايت از توليد ملي بر سر سهراهي
فولادگر در گفتوگو با فارس مطرح كرد
طرح حمايت از توليد ملي بر سر سهراهي
خبرگزاري فارس: عضو كميسيون حمايت از توليد ملي مجلس گفت: طرح حمايت از توليد ملي براي بررسي به يكي از كميسيونهاي صنايع و معادن، اقتصادي يا حمايت از توليد ملي فرستاده ميشود
حميدرضا فولادگر در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس گفت: طرح حمايت از توليد ملي براي بررسي به كميسيون تخصصي آن ارجاع ميشود اما تا كنون مشخص نيست كه طرح براي بررسي به كدام يك از كميسيونهاي اقتصادي، صنايع و معادن و حمايت از توليد ملي ميرود.
وي افزود: در خلال آمادهسازي طرح، مواد آن از 32 به بيش از 40 ماده افزايش يافت و طبيعي است كه كار بررسي آن در كميسيون طولاني بكشد اما تلاش ما بر آن است تا اين طرح پيش از پايان سال جاري در مجلس تصويب و ابلاغ شود.
عضو كميسيون حمايت از توليد ملي مجلس خاطرنشان كرد: ما سعي ميكنيم تا براي بررسي سريعتر طرح حمايت از توليد ملي در مجلس از تمام ظرفيتهاي آييننامهاي مجلس استفاده كنيم و پس از پايان بررسي آن در كميسيون با جمع كردن امضاء از نمايندگان بررسي اين طرح را در صحن در اولويت كاري مجلس قرار ميدهيم.
نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: اين طرح رويكردي كوتاهمدت و ميانمدت دارد و در حمايت از توليدكنندگان در شرايط فعلي كشور و تحريمهاي خارجي است در بلندمدت نيز اجراي سياستهاي اصل 44 براي كشور راهگشاست.