header

سرآمد

home
list
archive
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

264876

تعداد نوشته ها :

880

تعداد نظرات :

55

دسترنج يك سال كشاورز در جيب دلالان/ افزايش ۴ برابري قيمت از باغ تا مغازه

فارس گزارش مي‌دهد
دسترنج يك سال كشاورز در جيب دلالان/ افزايش ۴ برابري قيمت از باغ تا مغازه

خبرگزاري فارس: دلالاني كه سال‌ها در كشاورزي ريشه دوانيده‌اند، دسترنج چندين ساله باغدار را به ثمن بخس مي‌خرند و در مغازه‌ها به ۴ برابر قيمت مي‌فروشند، كشاورز به نان شب محتاج مي‌ماند و دلال، مدل ماشين‌هاي لوكسش را بالا مي‌برد

به گزارش فارس از آنجايي كه بخش زيادي از كشاورزي در كشور به روش سنتي انجام مي‌شود درآمد كشاورزان تنها انگيزه‌ براي ادامه فعاليت كار سخت كشاورزي است كه متأسفانه طي سال‌هاي گذشته ورود دلالان و واسطه‌ها به اين بخش دسترنج آنان را به جيب مي‌زنند و مقايسه اينكه روز به روز دلالان ميوه به مدل ماشين‌هاي لوكسشان اضافه كنند و آنها نيز به نان شب محتاجند براي آنها غير قابل تحمل شده و انگيزه توليد را كمتر كرده است.

(0) نظر

پيش‌بيني اخراج ۳ تا ۴ هزار كارمند در سيستم بانكي اسپانيا

پيش‌بيني اخراج ۳ تا ۴ هزار كارمند در سيستم بانكي اسپانيا

خبرگزاري فارس: اتحاديه‌هاي بانكي اسپانيا انتظار دارند هزاران فرصت شغلي در سال ۲۰۱۳ از سيستم بانكي اين كشور كنار گذاشته شوند.

به گزارش گروه اقتصاد بين‌الملل خبرگزاري فارس به نقل از رويترز، اين كنار گذاري‌ها با تعديل تعداد كارمندان بزرگترين بانك اسپانيا، سانتاندر، و در پي ادغام آن با شعبه فرعي بانستو، در سال جديد ميلادي آغاز خواهد شد.

بر اساس اين گزارش، اتحاديه هاي بانكي اسپانيا اعلام كردند در نتيجه اين ادغام، انتظار مي‌رود بيش از 3 تا 4 هزار نفر از كارمندان بانك شغل خود را از دست بدهند.

(0) نظر

بررسي رأي ديوان محاسبات براي استرداد اضافه دريافت‌هاي برق

يك مقام مسئول وزارت نيرو به فارس خبر داد
بررسي رأي ديوان محاسبات براي استرداد اضافه دريافت‌هاي برق

خبرگزاري فارس: مسئولان ارشد بخش برق وزارت نيرو بررسي‌هاي خود براي استرداد اضافه دريافت اين وزارتخانه از مشتركان برق برخي شهرها و روستاها را آغاز كردند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، هفته گذشته ديوان محاسبات به استرداد اضافه دريافت وزارت نيرو از مشتركان برق برخي از شهرها و روستاها رأي داد.

اين گزارش مي‌افزايد: براساس رأي هيئت عمومي ديوان محاسبات، دولت موظف به تامين برق ارزان قيمت براي مردم روستاها و شهرهايي است كه گازرساني به آنها توجيه اقتصادي ندارد لذا وزارت نيرو بايد بخشي از بهاي برق مصرفي دريافتي از مردم اين مناطق را به عنوان اضافه دريافت به مشتركان مربوطه بازگرداند.

براساس اين گزارش، بعد از ابلاغ اين رأي از سوي ديوان محاسبات بخش برق و انرژي وزارت نيرو به تكاپو افتاده و وارد بررسي اين مصوبه شد.

يك مقام مسوول در وزارت نيرو نيز در پاسخ به خبرنگار فارس گفت: در حال پيگيري مصوبه ديوان محاسبات هستيم تا ببينيم رأي صادر شده چيست.

اين مقام مسوول ادامه داد: پس از ورود به اين رأي مطمئناً وزارت نيرو ميزان استرداد و شهرها و روستاهايي كه بايد مبالغ اضافه دريافت به آنها استرداد شود اعلام مي كند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس ، بر اساس راي هيات عمومي ديوان محاسبات طبق بند(129) قانون بودجه سال 90، دولت موظف به تامين برق ارزان قيمت براي مردم روستاها و شهرهايي است كه گازرساني به آنها توجيه اقتصادي ندارد؛ لذا وزارت نيرو بايد بخشي از بهاي برق مصرفي دريافتي از مردم اين مناطق را به عنوان اضافه دريافت به مشتركين مربوطه بازگرداند.

اين گزارش مي افزايد: هيات عمومي ديوان محاسبات كه عالي ترين مرجع حقوقي ديوان است، اين راي را در هفته گذشته و در جريان تصويب تفريغ بودجه سال 1390 كل كشور صادر كرده است.

اين گزارش مي افزايد: بنا به راي صادره، تاخير در اجراي بند(129) قانون بودجه، نافي حق قانوني اشخاص حقيقي و حقوقي در شهرها و روستاهاي واجد شرايط جهت استفاده از برق ارزان قيمت نبوده و وجوه اضافه پرداختي اشخاص ياد شده طبق دستورالعمل هاي مربوطه به عنوان طلب از شركتهاي توزيع برق استاني مي بايست در سال 1391 محاسبه و تسويه شود.

انتهاي پيام/

(0) نظر

آغاز مرحله سوم طرح شبنم از امروز + فهرست كالاها

مجري طرح شبنم در گفت‌وگو با فارس خبر داد
آغاز مرحله سوم طرح شبنم از امروز + فهرست كالاها

خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت انفورماتيك راهبر ايران از آغاز به كار مرحله سوم طرح شبنم از ابتداي امروز خبر داد و فهرست كالاهاي مشمول را اعلام كرد.

محمود علايي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، اظهار داشت:‌ مرحله اول طرح شبنم(شبكه بازرسي و نظارت مردمي) اول آبانماه سال 90 ، مرحله دوم اول ارديبهشت ماه سال 91 و مرحله سوم از تاريخ 15 ديماه سال جاري آغاز شده است.

(0) نظر

اولتيماتوم نيكزاد به پيمانكاران / كاهش ساخت مسكن ويژه تهران به نصف

يك پيمانكار مسكن ويژه در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
اولتيماتوم نيكزاد به پيمانكاران / كاهش ساخت مسكن ويژه تهران به نصف

خبرگزاري فارس: يك پيمانكار فعال در مسكن ويژه تهران (سايت تهرانسر) گفت:وزير راه و شهرسازي در برابر افزايش قيمت سازندگان از روش اولتيماتوم استفاده مي‌كند و به نظر مي رسد ميزان واحدهاي مسكوني در تهرانسر به نصف كاهش مي يابد.

مسعود فياض آذر در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سؤال كه ظاهرا با دستور وزير راه و شهرسازي قرار است سرعت ساخت و ساز مسكن ويژه تهرانسر افزايش يابد،اظهار داشت: اين طور نيست، چرا كه وزير راه و شهرسازي در برابر افزايش قيمت سازندگان از روش اولتيماتوم استفاده مي‌كند غافل از اينكه اين موضوع خيلي جوابگو نيست

(0) نظر

واردات نفت تركيه از ايران بدون تغيير باقي ماند

در ماه دسامبر
واردات نفت تركيه از ايران بدون تغيير باقي ماند

خبرگزاري فارس: واردات نفت تركيه از ايران در ماه دسامبر نسبت به ماه نوامبر بدون تغيير، برابر با 100 هزار بشكه در روز، باقي ماند.

به گزارش گروه اقتصاد بين الملل خبرگزاري فارس به نقل از پرس تي‌وي، واردات نفت تركيه از ايران در ماه دسامبر 2012 نسبت به ماه نوامبر بدون تغيير، برابر با 100 هزار بشكه در روز، باقي مانده است.

بر اساس اين گزارش، در ماه دسامبر، «توپراس»، تنها پالايشگاه تركيه، 2 محموله نفتي را از ايران با حجم‌هاي 145 و 140 هزار تن در بندر «توتانسيفت‌ليك» دريافت كرده است.

به نوشته اين گزارش، در ماه نوامبر، يك محموله نفتي ايران در بندر «توتانسيفت‌ليك» و يك محوله در بندر «علي‌آقا» تخليه شده است. اين در حالي است كه در ماه اكتبر، 3 محموله نفتي ايران به بندر «توتانسيفت‌ليك» ارسال شده است.

تمامي 20 كشور بزرگ واردكننده نفت ايران از سوي آمريكا معافيت‌ از تحريم‌هاي اين كشور را دريافت كرده‌اند. در 7 دسامبر 2012، تركيه نيز معافيت 180 روزه‌اي دريافت كرد.

(0) نظر

لزوم ثبت پيش‌نويس اظهارنامه واردات كالا از امروز


گمرك جمهوري اسلامي ايران اعلام كرد
لزوم ثبت پيش‌نويس اظهارنامه واردات كالا از امروز

خبرگزاري فارس: بر اساس اعلام گمرك، واردكنندگان و ترخيص كنندگان كالا از ۱۶ دي ماه قبل از اظهار كالا بايد نسبت به ثبت پيش‌نويس اظهارنامه وارداتي اقدام كنند.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از گمرك جمهوري اسلامي ايران، به اطلاع واردكنندگان و ترخيص كنندگان كالا مي‌رساند بر اساس هماهنگي‌هاي به عمل آمده با سازمان توسعه تجارت، از 16 دي ماه سال جاري همه وارد كنندگاني كه اقدام به ثبت سفارش كالاي وارداتي و درج اطلاعات آن در سامانه ثبتارش كرده‌اند، لازم است قبل از اظهار كالا به گمرك در خصوص مجوز ثبت سفارش‌هايي كه مجاز به «حمل به دفعات » نيستند، به سامانه ثبتارش مراجعه و نسبت به ثبت پيش‌نويس اظهارنامه وارداتي در سامانه مزبور در يك مرحله و بر اساس اطلاعات موجود در فرم ثبت سفارش اوليه اقدام كنند.

(0) نظر

ايجاد شهرك‌هاي كشاورزي براي كاهش قيمت فرآوري محصولات

رئيس كميسيون كشاورزي مجلس در گفت‌وگو با فارس خبر داد
ايجاد شهرك‌هاي كشاورزي براي كاهش قيمت فرآوري محصولات

خبرگزاري فارس: رئيس كميسيون كشاورزي مجلس گفت:براي جلوگيري از پراكنش نامناسب صنايع تبديلي كشاورزي در كشور شهرك‌هاي كشاورزي ايجاد مي‌شود.

عباس رجايي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در پاسخ به اينكه براي پراكنش نامناسب صنايع تبديلي در كشور چه بايد كرد؟ گفت: بايد مراكز توليدي كشاورزي شكل بگيرد و شهرك‌هاي صنعتي هم در كنار آنها ايجاد شود.

رئيس كميسيون كشاورزي مجلس افزود: بايد در كنار كشاورزي‌ در مقياس‌هاي بزرگتر و همچنين كشت و صنعت‌ها، صنايع تبديلي مرتبط با آن نيز ايجاد شود كه در اين صورت صنايع تبديلي توزيع مناسبي خواهد داشت.

(0) نظر

وزير امور خارجه هند: ايران و هند درباره خط لوله «صلح» گفت‌وگو خواهند كرد

وزير امور خارجه هند:
ايران و هند درباره خط لوله «صلح» گفت‌وگو خواهند كرد

خبرگزاري فارس: وزير امور خارجه هند از برگزاري نشستي مشترك بين ايران و كشورش در مورد احداث خط لوله «صلح» در ۳ماه نخست سال ۲۰۱۳ خبر داد

به گزارش گروه اقتصاد بين‌الملل فارس به نقل از تراست آو اينديا، سلمان خورشيد وزير امور خارجه هند گفت: ايران و هند در 3 ماهه نخست سال جاري ميلادي در مورد خط ‌لوله انتقال گاز ايران، پاكستان و هند در كميسيون مشتركي به گفت و گو خواهند پرداخت.

وي افزود: هنوز برخي مسائل در مورد هزينه‌ها بايد حل شود. ما در اوايل سال جاري، يك كميسيون مشترك خواهيم داشت و در مورد اين مسئله بحث خواهيم كرد.

هند در سال 2007، مذاكرات رسمي را در مورد احداث اين خط لوله به علت نگراني‌هاي امنيتي متوقف كرد. ايران و پاكستان پيشتر، قراردادهاي اجراي اين پروژه را به امضا رسانده‌اند.

دهلي‌نو خواستار تامين امنيت اين خط لوله 1،035 كيلومتري در پاكستان از سوي ايران است و اعلام كرده تنها پس از دريافت گاز انتقالي در مرز پاكستان و هند، هزينه آن را مي‌پردازد.

از سوي ديگر، ايران يك مكانيزم 3 جانبه را براي تامين امنيت گاز ارسالي به هند در بندهاي قرارداد ميان 3 كشور پيشنهاد كرده است. بر اساس اين مكانيزم، دهلي‌نو پول سهم گاز خود را حتي در صورت بروز اختلال در تامين گاز در پاكستان مي‌پردازد.

خورشيد افزود: احداث اين خط لوله يكي از نكاتي است كه بايد مطرح و حل شود.

او گفت: اين نشست احتمالا در 3 ماهه نخست سال جاري ميلادي برگزار خواهد شد.

(0) نظر

بررسي اجراي بيمه تكافل و تغيير مبناي نرخ ديه در شوراي فقهي بيمه

در گفت‌وگوي دبير شورا با فارس اعلام شد
بررسي اجراي بيمه تكافل و تغيير مبناي نرخ ديه در شوراي فقهي بيمه

خبرگزاري فارس: دبير شوراي فقهي صنعت بيمه با اشاره به بررسي بيمه تكافل و موضوعاتي نظير ديه در جلسات اين شورا گفت: بررسي امكان تغيير مبناي تعيين نرخ ديه نيز در دستور كار اين شورا قرار دارد

حجت‌الاسلام نصوري، عضو شوراي فقهي صنعت بيمه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» در مورد تشكيل شوراي فقهي در بيمه اظهار داشت: ايده تشكيل اين شورا كار جديدي بود كه در دوران اخير مديريت بيمه مركزي ارائه شد و با توجه به اينكه برخي نظرات شرعي و فقهي بايد در اين موضوع لحاظ مي‌شد، گرفتن نظرات علما در اين زمينه بسيار مفيد است.

(0) نظر

۱۲ هزار خانوار زلزله زده سرگردانند/پرداخت گزينشي كمك يك ميليون توماني

نماينده مردم ورزقان و خاروانا در گفت‌وگو با فارس خبر داد
۱۲ هزار خانوار زلزله زده سرگردانند/پرداخت گزينشي كمك يك ميليون توماني

خبرگزاري فارس: نماينده ورزقان در مجلس با بيان اينكه ميراث فرهنگي در روستاها اجازه ساخت‌وساز منازل مخروبه را نمي‌دهد، گفت: پيشرفت فيزيكي ساخت‌وساز به ۱۵ درصد مي‌رسد.

الله‌وردي دهقاني در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، با اشاره به كندي روند ساخت‌وساز و نوسازي واحدهاي مسكوني مناطق زلزله‌زده آذربايجان شرقي اظهار داشت: سازمان گردشگري و ميراث فرهنگي به صاحبان املاك روستاهاي كاسين، حمام‌لو و قره بُلاغ اجازه ساخت و ساز و نوسازي نمي‌دهد، درحالي‌كه جاده‌ها و مراكز عمومي نوسازي نشده‌اند.

وي ادامه داد: بسياري از روستاهايي كه مورد هدف سازمان گردشگري هستند، تخريب شده‌اند و بسياري از ديوارهاي خانه‌هاي مناطق گردشگري ترك‌خورده هستند.

(0) نظر
X