header

سرآمد

home
list
archive
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

264790

تعداد نوشته ها :

880

تعداد نظرات :

55

دانشگاه آزاد اسلامي واحد صوفيان ظرفيت بين‌المللي شدن را دارد

فرهيختگان: نماينده مردم شهرستان شبستر در مجلس شوراي اسلامي به مناسبت شروع سال تحصيلي جديد و هفته دفاع مقدس از دانشگاه آزاد اسلامي واحد صوفيان بازديد كرد.

(0) نظر

همكاري شركت ملي فرآورده هاي نفتي ايران و دانشگاه آزاد اسلامي

فرهيختگان: تفاهمنامه همكاري بين شركت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي ايران و دانشگاه آزاد اسلامي واحد علي‌آبادكتول منعقد شد.

 اين تفاهمنامه به‌منظور تقويت و توسعه همكاري مشترك و همه‌جانبه در اجراي طرح‌هاي پژوهشي، مطالعاتي و كاربردي و همچنين به‌كارگيري دانش فني و فناوري روزآمد منعقد شده است. 
درنشست مشترك بررسي ظرفيت‌هاي پژوهش شركت ملي فرآورده‌هاي نفتي ايران كه با حضور ايرج كلهري، رئيس پژوهش، توسعه و فناوري شركت ملي فرآورده‌هاي نفتي ايران مهندس بني‌كريمي، مدير شركت منطقه گلستان و هيات همراه برگزار شد، قائم‌مقام واحد علي‌آبادكتول ضمن تبيين نقش دانشگاه آزاد اسلامي در توسعه و پيشرفت علمي كشور، رسالت اصلي آن را خدمت به جامعه اعلام كرد و گفت: با برنامه‌ريزي و كوشش در راستاي ايجاد و توسعه نظام آموزشي پرتوان و كارآمد گام برمي‌دارد. 

(1) نظر

دولت هيچ برنجي وارد كشور نكرده است

دولت هيچ برنجي وارد كشور نكرده است

خبرگزاري فارس: وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام كرد: هيچگونه برنجي توسط شركت بازرگاني دولتي تا كنون به كشور وارد نشده و برنجهاي وارداتي خريداري شده در حال حاضر در مرحله گشايش اعتبار است.

 

خبرگزاري فارس 31 شهريور مطلبي با عنوان «آمار ضد و نقيض وزارت صنعت از واردات و خريد تضميني برنج» در مصاحبه با دبير انجمن برنج منتشر كرد، وزارت صنعت، معدن و تجارت توضيحاتي به شرح زير ارسال كرده است:

در توضيح وزارت صنعت آمده است: همانگونه كه قبلاً نيز به كرات اعلام شده است، هيچگونه برنجي توسط شركت بازرگاني دولتي تا كنون به كشور وارد نشده و برنجهاي وارداتي خريداري شده توسط اين شركت در حال حاضر در مرحله گشايش اعتبار بوده و از نوع هندي نمي‌باشد.

در ادامه تصريح شده است: نرخ تضميني محصولات كشاورزي از جمله برنج به استناد مفاد قانون تضمين خريد محصولات كشاورزي مصوب شهريورماه 1368 توسط وزارت محترم جهاد كشاورزي به هيأت محترم دولت پيشنهاد مي‌شود كه اختيار هيأت دولت در خصوص تعيين قيمتها و خريد محصولات كشاورزي به كار گروهي مركب از معاون اول محترم رئيس‌جمهور، معاون محترم برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس‌جمهور، وزير محترم جهاد كشاورزي و وزير محترم صنعت، معدن و تجارت تفويض شده است.

در اين توضيح تاكيد شده است: وزارت صنعت، معدن و تجارت صرفاً به عنوان يك عضو و مجري مصوبات كارگروه ياد شده است.

 همچنين تصريح شده است: نرخهاي تضميني خريد برنج در سال جاري نسبت به سال گذشته با افزايش 16.1 درصدي تصويب و اعلام شده است.

در توضيح وزارت صنعت آمده است: همانگونه كه از مفهوم خريد تضميني استنباط مي‌شود، چنانچه كشاورزان عزيز بتوانند محصول توليدي خود را با نرخهاي بيش از قيمت تضميني در بازار به فروش برسانند از نظر اين شركت اهداف خريد تضميني تحقق يافته است و اين شركت به عنوان حامي، آن بخش از محصول برنج كشاورزان را كه در بازار به فروش نرسيده است، خريداري خواهد كرد.

(0) نظر

ثبت‌نام ۳۰۰هزار نفر براي ماليات ارزش افزوده/ شرايط بخشودگي جريمه‌ها

ثبت‌نام ۳۰۰هزار نفر براي ماليات ارزش افزوده/ شرايط بخشودگي جريمه‌ها

خبرگزاري فارس: معاون سازمان امور مالياتي كشور از ثبت نام ۳۰۰ هزار نفر براي پرداخت ماليات ارزش افزوده تاكنون خبر داد و شرايط بخشودگي جريمه‌هاي مالياتي را اعلام كرد.

 

 

عليرضا طاري‌بخش در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در خصوص تكاليف مؤديان ماليات بر ارزش افزوده در دوره تابستان سال 1391 گفت: مؤديان نظام ماليات بر ارزش افزوده مكلف هستند ماليات بر ارزش افزوده را با نرخ 5 درصد در زنجيره مبادلات وصول و مطابق ماده 21 قانون حداكثر تا 15 مهرماه 1391 نسبت به تكميل و تسليم اظهارنامه مالياتي دوره مذكور و پرداخت ماليات اقدام نمايند.

معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور در مورد اينكه تاكنون چه تعداد از مشمولان ماليات بر ارزش افزوده در شمول اجراي اين قانون قرار گرفته‌اند، گفت: تاكنون حدود 300 هزار مؤدي ثبت‌نام شده و آنچه مسلم است، تعدادي از مشمولان هنوز اقدام به ثبت‌نام ننموده‌اند و ادارات امور مالياتي براي مؤدياني كه ثبت‌نام نشده اند پرونده مالياتي تشكيل داده يا مي‌دهد و در چارچوب مقررات نسبت به رسيدگي و تشخيص ماليات آنان اقدام مي‌نمايد.

معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور در مورد نحوه رسيدگي به اظهارنامه‌هاي تسليمي افزود: فعلاً اظهارنامه‌هاي مؤديان پرريسك مورد رسيدگي قرار مي‌‌گيرد، با اين حال عده‌اي هستند كه ثبت‌نام نكرده‌اند و عده‌اي هم عليرغم ثبت‌نام، قانون را به طور كامل اجرا نمي‌كنند و نسبت به تسليم اظهارنامه و پرداخت ماليات اقدام نمي‌نمايند. بنابر اين بديهي است كه سازمان امور مالياتي تكليف دارد، مؤدياني كه پس از فراخوان ثبت‌نام ننموده‌اند و همچنين مؤدياني كه اظهارنامه تسليم ننموده‌اند، را در كوتاه‌ترين زمان ممكن رسيدگي و حقوق دولت را وصول نمايد.

طاري بخش در مورد فراخوان جديد مؤديان ماليات بر ارزش افزوده گفت: عده‌اي از مؤديان اعم از اشخاص حقوقي و حقيقي در آينده نزديك براي آموزش ماليات بر ارزش افزوده فراخوان خواهند شد، اما اينكه چه زماني افراد فراخوان شده جديد مشمول ثبت‌نام و اجراي قانون شوند، هنوز نهايي نشده و در دست بررسي قرار دارد.

معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور تأكيد كرد: ‌ظرف چند ماه آينده مشمولان جديد فراخوان ماليات بر ارزش افزوده مشخص مي‌شوند.

وي تاكيد كرد: به طور كلي مي‌توان گفت، قسمتي از اشخاص حقوقي كه هنوز فراخوان نشده‌اند، فارغ از حد آستانه و نيز باقيمانده اصناف مشمول بندهاي الف و ب ماده 96 قانون مالياتهاي مستقيم و همچنين تعدادي از مشاغل بند (ج) كه از نظر حجم عمليات خريد و فروش مهم هستند، مشمول فراخوان آموزش خواهند بود.

معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور در مورد نصب و استفاده صندوق فروش صاحبان مشاغل گفت: آگهي لزوم نصب صندوق فروش در روزنامه‌ رسمي و روزنامه‌هاي كثيرالانتشار منتشر شده و 10 صنف به عنوان اولويت سازمان امور مالياتي براي نصب صندوق مكانيزه فروش و استفاده از آن فراخوان شده‌اند كه اين اصناف شامل سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، فروشندگان آهن‌آلات، فروشندگان لوازم صوتي و تصويري، فروشندگان انواع رايانه و قطعات سخت‌افزاري، فروشندگان ماشين‌هاي اداري و لوازم، قطعات و تجهيزات مربوط، فروشندگان لوزام خانگي شامل برقي، نفتي و گازي، تالارهاي پذيرايي، رستورانها، چلوكبابي‌ها و اغذيه فروشي‌ها، هتل‌ها و هتل آپارتمانها، مشاوران املاك و مستغلات و داروخانه‌ها از ابتداي سال 1392 ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش (POS مكانيزه فروشگاهي) يا رايانه‌ داراي سيستم نرم‌افزار فروشگاهي و صدور الكترونيكي صورتحساب فروش يا فاكتور مطابق نمونه فاكتور فروش موضوع دستورالعمل مواد 19 قانون ماليات بر ارزش افزوده و 169 قانون مالياتهاي مستقيم خواهند بود.

طاري‌بخش گفت: در اطلاعيه از مؤديان مالياتي كه ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش شده‌اند، خواسته شده نسبت به تهيه نصب و استفاده از صندوق مكانيزه فروشگاهي از ابتداي سال 1392 اقدام نمايند، تا ضمن استفاده از معافيت مالياتي مقرر در قانون براي سال مربوط، هزينه انجام شده براي خريد، نصب و راه اندازي سامانه صندوق فروش و يا رايانه توسط صاحبان مشاغل از درآمد مشمول مؤديان در اولين سال استفاده آنان كسر شود. در غير اين صورت براساس حكم صريح قانون از معافيت مالياتي سالانه محروم خواهند شد.

وي تأكيد كرد:‌ معيار شناسايي صاحبان مشاغل در مشاغل 10 گانه ياد شده براساس جواز كسب فعاليت صادره از مراجع ذيربط است و در صورت نداشتن جواز كسب نوع فعاليت مندرج در پرونده مالياتي آنان ملاك خواهد بود.

طاري‌بخش افزود: مؤديان براي جلوگيري از تعلق جريمه و نيز جلوگيري از احتساب كالاي عرضه شده به عنوان كالاي قاچاق لازم است نسبت به اجراي كامل ماليات بر ارزش افزوده‌ اقدام نمايند و گرنه مطابق تبصره ماده 19 قانون ماليات بر ارزش افزوده كساني كه قانون را اجرا ننمايند و ماليات نپردازند، هم مشمول پرداخت جريمه خواهند شد و هم كالاي آنها به عنوان قاچاق محسوب مي‌شود.

وي با اشاره به تصميم سازمان امور مالياتي كشور در خصوص هدفمند شدن بخشودگي جرائم گفت: بخشودگي جرائم مؤديان مالياتي تابعي از ميزان تكمين آنان نسبت به تكاليف قانوني به ويژه انجام تكاليف مقرر، راجع به اجراي قانون، تسليم اظهارنامه و پرداخت ماليات خواهد بود و جرائم كساني كه ماليات بر ارزش افزوده را دريافت نمايند، ولي از پرداخت آن طفره بروند و يا با تأخير پرداخت كنند، بخشوده نخواهند شد.

معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور با عنايت به درخواست استمهال برخي از مؤديان عنان كرد: در برخي از كشورهاي دنيا ماليات بر ارزش افزوده به صورت روزانه و يا هفتگي دريافت مي‌شود، اما در ايران هر سه ماه يكبار در پايان فصل ماليات دريافت شده از مردم توسط مؤديان مالياتي ابراز و پرداخت مي‌شود.

طاري‌بخش در مورد برنامه‌هاي آتي معاونت ماليات بر ارزش افزوده در راستاي كاستن از مشكلات مؤديان و ارائه خدمات بهتر به آنان گفت: درصدد راه‌اندازي سامانه پرداخت الكترونيكي ماليات بر ارزش افزوده و همچنين امكان ايجاد امضاي الكترونيكي براي مؤديان هستيم، تا مؤديان بتوانند بدون مراجعه به واحدهاي مالياتي نسبت به تسليم اظهارنامه و پرداخت ماليات از طريق سامانه الكترونيكي اقدام نمايند.

(0) نظر

تلاش بغداد براي جذب 500 ميليارد دلار سرمايه‌ در بخش انرژي تا ۲۰۳۰

تلاش بغداد براي جذب 500 ميليارد دلار سرمايه‌ در بخش انرژي تا ۲۰۳۰

خبرگزاري فارس: معاون نخست وزير عراق تاكيد كرد اين كشور قصد دارد تا سال 2030 ميلادي بيش از 500 ميليارد دلار در بخش انرژي و صنايع مربوط به آن سرمايه گذاري كند.

 

 

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اينترنتي رويترز ، حسين شهرستاني تصريح كرد دولت عراق قصد دارد با مشاركت و كمك بخش خصوصي بيش از 500 ميليارد دلار سرمايه گذاري در بخش انرژي تا سال 2030 ميلادي انجام دهد .

بر اساس اين گزارش وي افزود با انجام سرمايه گذاري در بخش انرژي بيش از 250 هزار فرصت شغلي جديد در اقتصاد عراق ايجاد خواهد شد . عراق كه در دهه هاي گذشته با جنگ، تحريم و اشغال روبرو بوده است اكنون قصد دارد با تكيه بر درآمد هاي نفتي ، سرمايه گذاري هاي زيادي را در زير ساختهاي بخش انرژي انجام دهد .

شهرستاني گفت در خصوص فرصتهاي سرمايه گذاري در عراق بايد گفت از الان تا سال 2030 ميلادي قصد داريم 500 ميليارد دلار در بخش انرژي و صنايع مربوط انجام دهيم كه از اين رقم 80 ميليارد دلار مربوط به بخش خصوصي خواهد بود . وي افزود انجام اين سرمايه گذاري بيش از 6 تريليون دلار درآمد براي دولت عراق در پي خواهد داشت كه بخش مهمي از اين درآمد حاصل از صادرات نفت خواهد بود .

عراق به سرمايه گذاري در كليه بخشهاي انرژي نياز دارد . در حالي كه 9 سال از اشغال اين كشور از سوي نيروهاي آمريكايي مي گذرد اين كشور هنوز با كمبود برق روبرو است . عراق چهارمين ذخاير بزرگ نفت جهان را در اختيار دارد و هم اكنون روزانه 3 ميليون بشكه نفت توليد مي كند . اين براي نخستين بار در سه دهه اخير است كه توليد نفت عراق به بيش از 3 ميليون بشكه در روز رسيده است .

وي در خصوص وضعيت توليد برق در عراق نيز گفت ميزان توليد برق عراق تا سال 2016 ميلادي بايد به 22 گيگاوات برسد تا تقاضاي داخلي را تامين كند . عراق قصد دارد با توسعه زير ساختهاي صنعت برق ميزان توليد برق خود را تا ده سال آينده به بيش از 30 گيگاوات برساند.

(0) نظر

مديرعامل بيمه دي به ابهامات يك قرارداد پاسخ داد

مديرعامل بيمه دي به ابهامات يك قرارداد پاسخ داد

خبرگزاري فارس:در پي توقف نماد معاملاتي بيمه دي به دليل ابهام در اطلاعات ارايه شده ،مديرعامل اين شركت فرابورسي شفاف‌سازي كرد.

 

 

به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس،شركت بيمه دي درحالي از 29 آبان 88 با كشف قيمت 150 توماني هر سهم به جمع شركت‌هاي فرابورسي پيوسته كه بازدهي 7 ماه اخير آن با 13 درصد زيان همراه شده است،اما قيمت سهام آن از 205 به 274 تومان افزايش يافت. در عين حال در ادامه به دليل وجود ابهام در اطلاعات ارائه شده توسط ناشر و لزوم بررسي بيشتر، نماد بيمه دي از اول مهر متوقف شد.

(0) نظر

رشد 2برابري حق بيمه‌هاي توليدي و 10.5 درصدي خسارات پرداختي

رشد 2برابري حق بيمه‌هاي توليدي و 10.5 درصدي خسارات پرداختي

خبرگزاري فارس: بر اساس گزارش سه‌ماهه اول امسال حق بيمه‌هاي توليدي نسبت به مدت مشابه سال گذشته 100.5 درصد افزايش نشان مي‌دهد و خسارات پرداختي 10.5 رشد داشته است.

 

 

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» عملكرد سه‌ماهه اول سال جاري صنعت بيمه توسط بيمه مركزي منتشر شد.

بر اساس اين گزارش، حق بيمه‌هاي توليدي غير زندگي با رقم حدود 27 هزار ميليارد ريال،‌ 100.8 درصد رشد و حق بيمه‌هاي توليدي بيمه‌هاي زندگي با رقم بيش از 2 هزار ميليارد ريال، 97.5 درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان مي‌دهد. 

همچنين در اين مدت ميزان خسارت بيمه‌هاي غير زندگي 8.2 درصد و بيمه‌هاي زندگي 60.8 درصد رشد داشته است.

به اعتقاد كارشناسان رشد 60 درصدي ميزان خسارت‌ها در بيمه‌هاي زندگي به دليل پرداخت خسارت‌هاي فوت در اين بخش و همچنين سررسيد شدن زمان خريد بيمه‌هاي عمر و پرداخت مستمري به بيمه‌گذاران است كه به عنوان خسارت تلقي مي‌شود و در واقع اين رشد ثبت و مؤيد افزايش عملكرد اين نوع بيمه‌ها در كشور است.

به گزارش فارس در سه‌ماهه اول سال 91 بيشترين تعداد خسارت مربوط به رشته درمان و كمترين تعداد مربوط به نفت و انرژي است.

همچنين اين آمار نشان دهنده رشد منفي در خسارت پرداختي رشته‌هاي باربري، شخص ثالث، كشتي، هواپيما، مهندسي و پول در سه ماهه اول امسال است.

در مجموع در مدت مذكور 8 ميليون و 748 هزار و 697 فقره بيمه‌نامه به مبلغ بيش از 29 هزار ميليارد ريال صادر شده و 1 ميليون و 888 هزار و 547 فقره خسارت به مبلغ حدود 11 هزار ميليارد ريال واقع شده كه خسارت‌هاي پرداختي 10.5 درصد رشد نشان مي‌دهد.

(0) نظر

صادرات محصولات كشاورزي ايران به 4 كشور عربي ازسر گرفته شد

صادرات محصولات كشاورزي ايران به 4 كشور عربي ازسر گرفته شد

خبرگزاري فارس: رئيس اتحاديه ملي محصولات كشاورزي گفت: پس از قطع 6 ماهه، باتفاهم‌نامه سازمان توسعه تجارت با يك شركت خارجي كشتيراني كانتينربر، صادرات محصولات كشاورزي از بندر بوشهر به 4 كشور منطقه از سر گرفته مي‌شود.

 

سيد رضا نوراني در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهار داشت: در پي تعطيلي سفرهاي 6 ماهه كشتيراني والفجر به كشورهاي حوزه خليج فارس كويت، بحرين، قطر و عربستان سعودي صادرات محصولات كشاورزي از بوشهر به اين كشور ها تعطيل و موجب از دست رفتن بازارهاي چندين ساله شده بود.

 رئيس اتحاديه ملي محصولات كشاورزي افزود:  معاونت كمك‌هاي تجاري سازمان توسعه تجارت ايران براي رفع اين مشكل به اتحاديه ملي محصولات كشاورزي مأموريت داد يك شركت كشتيراني خصوصي را به سازمان توسعه تجارت ايران براي صادرات مجدد از بوشهر به كشورهاي حوزه خليج فارس شامل كويت، بحرين، قطر و عربستان سعودي معرفي كند و اتحاديه در مدت يك هفته يك كشتيراني كانتينربر را به سازمان توسعه تجارت ايران معرفي كرد.

نوراني گفت: سازمان توسعه تجارت ايران روز گذشته يك تفاهم‌نامه با اتحاديه و شركت خارجي كشتيراني كانتينربر منعقد كرد و مقرر شد قبل از روز ملي صادرات اولين حركت از بوشهر به كويت راه‌اندازي شود و بعد از آن به كشور قطر برنامه‌ريزي شود.

وي تصريح كرد: سازمان توسعه تجارت ايران در اين تفاهم‌نامه متعهد شد تمام مشكلات سر راه صادرات محصولات كشاورزي را براي اين شركت كشتيراني در بندر بوشهر برطرف كند.

رئيس اتحاديه ملي محصولات كشاورزي تاكيد كرد: اين اقدام از سوي سازمان توسعه تجارت ايران در سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني يك گام جدي براي صادرات محصولات كشاورزي به كشورهاي حوزه خليج فارس محسوب مي‌شود.

(1) نظر

شاخص سهام آسيا كاهش يافت

شاخص سهام آسيا كاهش يافت

 خبرگزاري فارس: به دنبال ادامه نگراني هاي بين المللي نسبت به وضعيت اقتصادي و مالي اسپانيا و كاهش توليدات صنعتي چين، شاخص سهام در بازارهاي آسيا كاهش يافت.

 

 

 

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اينترنتي وال استريت ژورنال ، بازارهاي مالي كره جنوبي ، چين و هنگ كنگ امروز به علت تعطيلات رسمي ، بسته بوده است .

بر اساس اين گزارش موسسه مالي اچ اس بي سي در تازه ترين گزارش خود از كاهش شاخص مديريت خريد در اقتصاد چين براي يازدهمين ماه متوالي در ماه سپتامبر خبر داده است . بر اين اساس شاخص مديريت خريد در اقتصاد چين از 47.8 واحد در ماه اوت به 47.9 واحد در ماه سپتامبر رسيده است كه اين رقم نشانگر ادامه ركود در بخش صنعت چين است .

(1) نظر

1400 تومان، حداكثر نرخ دلار در بودجه 92/ گران‌فروشي كالاهاي انباري

1400 تومان، حداكثر نرخ دلار در بودجه 92/ گران‌فروشي كالاهاي انباري

خبرگزاري فارس: عضو كميسيون اقتصادي مجلس با اعلام اينكه كالاهاي انبار شده كه ماه‌هاي پيش با ارز ارزان وارد كشور شدند، در حال حاضر به قيمت گران‌تر به فروش مي رسند، گفت: حداكثر نرخ دلار در بودجه 92 بايد 1400 تومان باشد.

 

سيد‌ناصر موسوي لارگاني در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در مورد راه‌اندازي اتاق مبادلات ارزي و عرضه ارز دو سه درصد زير قيمت بازار اما در عين حال افزايش نرخ ارز در بازار تا مرز 3 هزار تومان گفت: تقاضايي كه در حال حاضر در بازار براي خريد دلار وجود دارد، واقعي نيست و خيلي از اين تقاضاها براي افزايش قيمت دلار، سودجويي و سفته‌بازي انجام مي‌شود.

وي افزود: اتاق مبادلات ارزي براي كاهش قيمت و حذف نوسان ارزي طراحي شده است، اما متأسفانه با وجود اينكه ظرف دو سه روز گذشته حدود 40 ميليون دلار ارز در اين اتاق ارائه شده، اما با توجه به اينكه خريد و فروش ارز براي رفع نياز نيست، بلكه براي سفته‌بازي و سود‌جويي است قيمت ارز كاهش پيدا نكرده است.

(1) نظر

شفاف سازي فولاد خوزستان درباره نرخ فروش تابستاني محصولات

شفاف سازي فولاد خوزستان درباره نرخ فروش تابستاني محصولات

خبرگزاري فارس: به فاصله كمتر از يك روز مانده به عرضه بلوك 50.5درصدي فولاد خوزستان، اين شركت در مورد نرخ فروش محصولات طي سه ماهه دوم سال شفاف سازي كرد.

 

 

به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، سازمان خصوصي سازي در حالي بعد از عرضه بلوك 53 درصدي ذوب آهن در روز جاري،بلوك 50.5 درصدي فولاد خوزستان را فردا روي ميز مي گذارد كه اين شركت مشمول اصل 44 به فاصله كمتر از يك روز مانده به اين عرضه مهم در مورد نرخ فروش تابستاني محصولات شفاف سازي كرد.

اين شركت كه در 4 شهريور 91 ميانگين نرخ فروش هر تن از محصولات توليدي را 934 هزار و 262 تومان اعلام كرده بود، متوسط نرخ فروش واقعي محصولات در سه ماهه دوم سال مالي منتهي به 30 اسفند جاري را 994 هزار و 867 تومان اعلام كرده است.

پيش از اين هم پيش‌بيني سود هرسهم سال مالي جاري فولاد خوزستان از 1.576 به 3.016 ريال افزايش يافته بود.

براساس اين گزارش ، بعد از چند بار كش و قوس در مورد قيمت گذاري بلوك 50.5 درصدي اين شركت و بدهي سنگين 250 ميليون دلاري،فردا يك ميليارد و 106 ميليون و 960 هزار سهم فولاد خوزستان به قيمت تابلوي بورس در روز عرضه به اضافه 50 درصد به شرط آنكه از 23 هزار و 223 ريال كمتر نباشد و به صورت 30 درصد نقد و باقي اقساط 3 ساله با مهلت پرداخت 30 روزه وجه نقد روي ميز فروش گذاشته مي شود.

مبلغ سپرده اين عرضه هم بيش از 77 ميليارد تومان تعيين شده است.

(0) نظر
X