header

سرآمد

home
list
archive
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

280741

تعداد نوشته ها :

880

تعداد نظرات :

55

برنامه‌ريزي حرفه‌اي روابط‌عمومي منجر به توسعه توليد ملي مي‌شود

روابط‌عمومي در واحدهاي صنعتي هم در سطح مديريتي و هم واسطه‌اي ميان مديريت با ساختار سازماني و مشتريان و مصرف‌كنندگان محصولات است.

پروفسور يحيي كمالي‌پور رئيس بخش ارتباطات دانشگاه پوردو كليومت آمريكا به مناسبت در پيش بودن كنفرانس روابط‌عمومي، صنعت و توليد ملي به بيان نقطه‌نظرات خويش در مورد اهميت روابط‌عمومي در بخش صنعت پرداخت.

وي در ابتداي اظهار نظر خود گفت: برگزاري كنفرانس روابط‌عمومي، صنعت و توليد ملي را به روابط عمومي‌‌هاي كشور تبريك مي‌گويم و اين اقدام را گامي مفيد در جهت نهادينه شدن اين حرفه مهم مي‌دانم. وي با تأكيد بر اينكه نقش روابط‌عمومي‌هاي واحدهاي صنعتي در ترغيب مردم به استفاده از توليدات ملي، فوق‌العاده مهم و اساساً يكي از كاركردها يا وظايف اين روابط عمومي‌هاست كه به مرور، وجهه كارخانه‌هاي توليدي را تقويت و مشتري‌مداري را به يكي‌ از اولويت‌هاي اصلي‌ اين شركت‌ها تبديل خواهد كرد افزود: از طرف ديگر، اين روابط عمومي‌ها قادرند ارتباطات دروني و بروني واحدهاي صنعتي را با كارمندان و مشتريان به امري مطلوب، مستمر، و سازنده تبديل كنند.

(0) نظر

زمان و مكان برگزاري كنفرانس روابط‌عمومي، صنعت و توليد ملي

در پي برگزاري اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران و اعلام تعطيلي چند روزه از يك‌سو و همچنين ابهامات و پرسش‌هاي مطرح شده در مورد تاريخ و مكان دقيق برگزاري كنفرانس روابط‌عمومي، صنعت و توليد ملي از سوي ديگر، دبيركل اين كنفرانس توضيحاتي ارائه كرد.

سيد غلامرضا كاظمي دينان، دبيركل كنفرانس روابط‌عمومي، صنعت و توليد ملي در اين مورد گفت: با اعلام جزئيات تعطيلي شهر تهران در زمان برگزاري اجلاس سران جنبش عدم تعهد كه از سوي مسؤولان دولتي اعلام شد، دبيرخانه دائمي كنفرانس روابط‌عمومي، صنعت و توليد ملي تصميم گرفت اين كنفرانس را روز دوشنبه 20 شهريورماه در محل هتل المپيك تهران برگزار كند.

(0) نظر

نقش دانش روابط‌عمومي در ارتقاي توليد ملي بررسي شد

نقش دانش روابط‌عمومي در ارتقاي توليد ملي بررسي شد

 

دانش > دانش- اولين كنفرانس «روابط‌عمومي، صنعت و توليد ملي» با حضور بيش از 300نفر از استادان، مديران و كارشناسان روابط‌عمومي و با هدف بررسي نقش و تأثيرگذاري بيشتر روابط‌عمومي‌ها در فرايند افزايش كمي و كيفي توليدات صنعتي در هتل المپيك تهران برگزار شد.

به گزارش همشهري ، بررسي«نقش روابط‌عمومي‌ در ارتقاي كمي و كيفي توليد ملي»، «روابط‌عمومي و نقش آن در بازارسازي توليدات داخلي»، «روابط‌عمومي، صنعت و فرهنگسازي مصرف توليدات داخلي»، «روابط‌عمومي، صنعت و تعاملات حرفه‌اي با رسانه‌هاي عمومي»، «روابط‌عمومي، صنعت و تبليغات» و «روابط‌عمومي، صنعت و نظام دريافت و پرداخت» محور اصلي موضوعات اين كنفرانس بود.
سيد غلامرضا كاظمي دينان، دبيركل كنفرانس با تبيين چالش‌هاي موجود بر سر راه نقش‌آفريني مؤثرتر روابط‌عمومي‌ها گفت: در سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني، روابط‌عمومي‌ها مي‌توانند نقش بسيار مهمي در پيشبرد اين هدف ايفا كنند.

(0) نظر

استقبال كم‌نظير شهروندان از جشنواره زنان وتوليد ملي

مدير ستاد توانمندسازي زنان سرپرست خانوار شهرداري تهران با بيان اينكه جشنواره زنان و توليد ملي تاكنون با استقبال بي‌نظير شهروندان مواجه شده و توليدات اين نمايشگاه 20تا 30درصد تخفيف دارد، گفت: از 28شهريور‌ماه مصادف با ولادت حضرت معصومه(س) تا 30شهريور‌ماه نمايشگاه زنان و توليد ملي ويژه بانوان است.

(0) نظر

ساخت مترو در پايتخت، نمادي از توليد ملي

صنعت ساخت خطوط قطار شهري تحولي چشمگير را نويد مي‌دهد. نمايش غرور ملي در اين صنعت وقتي بروز و ظهور مي‌يابد كه قطاري در ايستگاهي از مترو، مسافران را سوار و به سرعت منتقل مي‌كند.

در اين ميان اما مسئولان ماه‌ها و سال‌ها براي چنين دستاوردي تلاش مي‌كنند تا جاني دوباره به پيكر ترافيك‌زده شهر ببخشند. يكي از مسرت‌بخش‌ترين خبرها در خودكفايي ملي نقش 100درصدي مهندسان ايراني در صنعتي است كه نتيجه و فايده آن هر روز به سه ميليون تهراني مي‌رسد. عبور از تونل‌هاي بي‌شمار متروي تهران علاوه بر سرعت و امنيت، نمادي از افتخار ملي محسوب مي‌شود كه تلاشگران كشورمان در آن نقش مستقيم و بي‌واسطه‌اي ايفا مي‌كنند.

(0) نظر

خسارت مردم از گرانفروشي كالاهاي وارداتي با ارز مرجع چگونه جبران مي‌شود؟

پس از طرح شايعه سوءاستفاده برخي واردكنندگان كالا از ارز مرجع و تأييد آن از سوي وزير صنعت، نهادهاي نظارتي و بازرسي از پيگيري ماجرا و تشكيل پرونده تخلف مذكور خبر داده‌اند اما آيا اين پيگيري و احتمالا جريمه و مجازات مي‌تواند خسارت اقتصاد ملي و مهم‌تر‌از آن مردمي كه اقدام به خريد كالا با قيمت بالا كرده‌اند را جبران نمايد؟

به راستي چگونه اين خسارت كه دست‌كمي از اخلال در بازار ارز ندارد، جبران مي‌شود؟ گراني روزبه‌روز كالاهاي اساسي، مواد مصرفي و محصولات صنعتي در حالي به واقعيت انكار‌ناپذير بازار تبديل شده كه دستگاه‌هاي نظارتي در مواجهه با اين گراني‌ها همواره از برخورد با متخلفين خبر داده‌اند اما هيچ نهاد يا مرجعي براي استيفاي حقوق از دست رفته مردم به‌دليل گرانفروشي( ناشي از سوءاستفاده وارد‌كنندگان يا افزايش بي‌رويه قيمت كالاهاي اساسي) نيست.

هفته گذشته رئيس سازمان حمايت در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبني بر افزايش بي‌رويه قيمت خودروهاي وارداتي، مواد لبني و كالاهاي اساسي به‌دليل سوءاستفاده وارد‌كنندگان يا توزيع‌كنندگان كالا و چگونگي تأمين زيان مصرف‌كنندگان تنها بر تشديد برخورد با متخلفين و اعلام شكايات مردمي از طريق تلفن گوياي اين سازمان اشاره كرد.

فداحسين ملكي، رئيس ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز نيز به دو پرسش خبرنگار ما در اين زمينه اينگونه پاسخ داد.

  • چه ساز‌و‌‌كاري براي جبران زيان مصرف‌كنندگان در فاصله زماني پنج ماهه گرانفروشي تا افزايش رسمي قيمت لبنيات، خودرو و بسياري از كالاهاي ديگر درنظر گرفته شده است؟

- استيفاي حقوق مصرف‌كنندگان وظيفه ذاتي اين سازمان است اما بايد كساني كه حقوق آنها تضييع‌شده براي اسيتفاي اين حقوق، پيگيري و شكايت كنند.

  • يعني با گرانفروشي لبنيات بايد 70ميليون نفر به‌طور رسمي به دستگاه‌هاي نظارتي شكايت و موضوع را پيگيري كنند با اين روند وظيفه دستگاه‌هاي تعزيراتي به‌عنوان نماينده مدعي العموم چيست؟

- هر مصرف‌كننده‌اي كه حقوق آن با افزايش بي‌رويه‌ قيمت‌ها تضييع شده مي‌تواند به دستگاه‌هاي نظارتي شكايت كند و پيش از اين در مورد گرانفروشي خودرو نيز مبالغ اضافه دريافتي از مشتريان برگردانده شده است.

به گزارش همشهري،از سوي ديگر پس از چند روز چانه‌زني دستگاه‌هاي مختلف اجرايي در مورد چگونگي سوءاستفاده برخي وارد‌كنندگان از ارز مرجع هنوز هيچ نهادي مسئوليت اين تخلف را نپذيرفته و هر يك از دستگاه‌هاي اجرايي ديدگاه‌هاي متفاوتي در مورد كم و كيف واردات كالاهاي لوكس با ارز مرجع دولتي مطرح مي‌كنند و از تشكيل پرونده تخلف 153ميليارد توماني وارد‌كنندگاني كه به‌رغم دريافت ارز مرجع كالاهاي وارداتي را با نرخ ارز آزاد در بازار به مصرف‌كنندگان عرضه‌كرده‌اندخبر مي‌دهند.

(0) نظر

توليد ملي مبناي رويكرد‌هاي توسعه‌محور است

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بويين زهرا:
توليد ملي مبناي رويكرد‌هاي توسعه‌محور است

خبرگزاري فارس: سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان بويين زهرا گفت: توليد ملي مبناي رويكرد‌هاي توسعه‌محور بوده و تعامل مديران براي تحقق آن ضروري است.

به گزارش خبرگزاري فارس از بويين زهرا استان قزوين، علي زارعي پيش از ظهر امروز در همايش تبيين شعار سال كه در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگي هنري ولايت شهرستان بويين زهرا برگزار شد، با بيان اينكه برگزاري چنين همايش‌هايي مي‌تواند در آشنايي هرچه بيشتر با مقوله توليد ملي مؤثر باشد، اظهار كرد: حضور مسئولان و مديران در اين همايش موجب ايجاد هم‌فكري مشترك و آشنايي با عرصه‌هاي توليدي مي‌شود.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان بويين زهرا اضافه كرد: حمايت از كار و سرمايه ايراني وظيفه‌اي است كه در سال جاري به عنوان رويكردي مهم بر عهده تمام مسئولان و مردم كشور قرار دارد.

وي با بيان اينكه پرداختن به مسائل فرهنگي از وظايف شوراي فرهنگ عمومي است، تصريح كرد: طبق مصوبه‌اي كه در جلسه شوراي فرهنگي عمومي اين شهرستان به تصويب رسيد، تصميم بر اين شد كه در راستاي آشنايي با موانع و كمك به رشد و توسعه كشاورزي شهرستان بويين زهرا مسئولان به طور مستمر از واحد‌هاي كشاورزي و توليدي بازديد كنند.

(0) نظر

طرح دو فوريتي مجلس بعد از سه جلسه به نشست بعدي موكول شد

گزارش كامل فارس از متن و حاشيه جلسه علني ديروز مجلس
طرح دو فوريتي مجلس بعد از سه جلسه به نشست بعدي موكول شد

خبرگزاري فارس: طرح دو فوريتي حمايت از سرمايه گذاري‌هاي عمراني و توليد ملي و اصلاح قانون بودجه سال 1391 براي سومين بار در دستور كار بهارستان‌نشينان قرار گرفت كه پس از 2 ساعت چكش‌كاري باز هم به جلسه بعد موكول شد.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس جلسه علني مجلس شوراي اسلامي صبح امروز(چهارشنبه) 26 مهرماه ساعت 8 و 12 دقيقه با حضور 197 نماينده و به رياست علي لاريجاني آغاز شد.

علي لاريجاني پس از اتمام تلاوت قرآن كريم بلافاصله از سبحاني‌نيا خواست تا دستور اول را قرائت كند و به همين ترتيب نمايندگان به بررسي طرح دو فوريتي حمايت از سرمايه گذاري‌هاي عمراني و توليد ملي و اصلاح قانون بودجه سال 1391 كل كشور  پرداختند.

در جريان بررسي اين طرح، ايرج نديمي نماينده لاهيجان پيشنهاد حذف جزء در ماده واحده طرح مذكور را ارائه داد كه با مخالفت نمايندگان مواجه شد.

نديمي در سخناني به توضيح پيشنهادش پرداخت و اظهار داشت:‌ما هم اكنون در اقتصاد مقاومتي هستيم و بايد تاكتيك خود را تغيير دهيم.

وي افزود: موضوع ارز يك مسئله اقتصادي نيست بلكه يك جنگ سياسي است.

نديمي همچنين يادآور شد:‌ ما در حال مديريت اقتصاد مقاومتي هستيم و چرا اصرار مي‌كنيم فقط به يك روش عمل كنيم؟ اگر مي‌خواهيم از توليد حمايت كنيم بايد اجازه دهيم مديريت انعطاف ناپذير داشته باشيم.

نماينده لاهيجان در خانه ملت در بخش ديگري از سخنانش تصريح كرد: ما هر سدي را بايد در راستاي حمايت از كار و سرمايه ايراني بشكنيم و مديريت بايد باز كننده گره‌ها باشد.

(0) نظر

بررسي طرح دو فوريتي باز هم به جلسه بعد موكول شد

پس از 2 ساعت رسيدگي در صحن علني
بررسي طرح دو فوريتي باز هم به جلسه بعد موكول شد

خبرگزاري فارس: نمايندگان مجلس پس از دو ساعت بررسي طرح حمايت از سرمايه‌گذاري‌هاي عمراني و توليد ملي، مجددا ادامه رسيدگي به اين طرح را براي دومين بار به جلسه آتي پارلمان موكول كردند.

 

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي از صبح امروز (چهارشنبه) بررسي طرح حمايت از سرمايه‌گذاري‌هاي عمراني و توليد ملي و اصلاح قانون بودجه سال 1391 كل كشور را آغاز كردند و پس از بررسي چند پيشنهاد در ماده واحده طرح مذكور، مجددا ادامه رسيدگي به اين طرح را براي دومين بار به جلسه آتي خانه ملت موكول كردند.

بهارستان‌نشينان روز يكشنبه نيز حدود دو ساعت اين طرح را مورد رسيدگي قرار داده بودند اما به دليل عدم اتمام بررسي پيشنهادات در ماده واحده آن، ادامه رسيدگي به آن را به جلسه علني امروز خانه ملت موكول كرده بودند.

در صورت تصويب نهايي اين طرح تمام منابع حاصل از فروش ارز ناشي از صادرات نفت خام و ميعانات گازي سهم دولت، بخشي از منابع عمومي دولت محسوب مي‌شود و دولت حق هزينه كردن از اين منبع را براي موارد خاص مانند پرداخت يارانه نقدي نخواهد داشت.

اين طرح همچنين با تصويب نهايي، بانك مركزي را مكلف مي‌كند منابع مذكور را روزانه به حساب درآمد عمومي نزد خزانه داري كل كشور واريز كند.

(0) نظر

انتقاد مصباحي‌مقدم از بي‌نظمي در بررسي بندهاي يك طرح

در صحن علني مجلس صورت گرفت
انتقاد مصباحي‌مقدم از بي‌نظمي در بررسي بندهاي يك طرح

خبرگزاري فارس: نماينده مردم تهران از آنچه بي‌نظمي در بررسي بندهاي طرح حمايت از توليد ملي خواند، از هيئت رئيسه انتقاد كرد.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحي‌مقدم نماينده مردم تهران در جلسه علني روز چهارشنبه مجلس طي تذكري بررسي ابهام بند "ب" طرح حمايت از سرمايه گذاري عمراني و توليد ملي را در زمان بررسي بند "پ" اين طرح موجب بي‌نظمي خواند.

وي افزود: ما بند "ب" را بررسي كرديم بنابراين دليلي ندارد هنگام بررسي بند "پ"، مجددا بند "ب" را بررسي كنيم.

مصباحي مقدم خطاب به علي لاريجاني گفت: شما براي نظم مجلس به نمايندگان تذكر مي‌دهيد اما تعجب مي‌كنم از اينكه چگونه براي بررسي ابهام آقاي عبدالهي به بند "ب" كه از آن عبور كرده بوديد، بازگشتيد.

لاريجاني در پاسخ به اين سؤال مصباحي مقدم گفت: آقاي عبدالهي در مورد بند "ب" ابهام داشتند و ما بايد براي رفع ابهام ايشان، موضوع را بررسي مي‌كرديم.

(0) نظر

تبليغ برندهاي خارجي و تضعيف توليد ملي

تبيين بيانات رهبر انقلاب در جمع مردم خراسان شمالي
تبليغ برندهاي خارجي و تضعيف توليد ملي

خبرگزاري فارس: با جذب بخش وسيعي از توده‌ها در كشور، خصوصاً جوانان كه عمده‌ي مخاطبان اين بيماري مدرن هستند، به نظر مي‌رسد كه در صورت غفلت از اين آسيب اقتصادي‌ـ‌اجتماعي، تبعات نگران‌كننده‌اي در انتظار كشور، دستگاه و سيستم‌هاي مولد كار و سرمايه در كشور و در يك كلام اقتصاد ايراني خواهد بود.

مقام معظم رهبري با رهنمود حكيمانه‌ي خود، سال 1391 را عرصه‌ي تلاش همه‌جانبه براي حمايت از توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه‌ي ايراني ناميدند.همچنين ايشان در سخنان اخير خود در جمع مردم خراسان شمالي مجدداً به موضوع توجه به توليد داخلي تأكيد فرمودند واستفاده و تبليغ برند و مارك‌ خارجي را موجب تضعيف توليد داخل دانستند.

با صرف نظر از تشويش‌هاي فرهنگي مربوط به اين تهاجم گسترده، كه در بلندمدت استحاله‌ي نسل جوان كشور را نسبت به ارزش‌هاي نظام و انقلاب در پي خواهد داشت، تأكيدات فعلي بيشتر بر مقوله‌ي نابودي اجتناب‌ناپذير انواع توليدات ايراني در برابر اسامي معروف و رقيب خارجي متمركز گشته است.با اندكي تسامح مي‌توان حضور برندها و فرهنگ مصرف‌گرايي را در كشور به پايان جنگ تحميلي و ظهور طبقه‌ي جديد سرمايه‌سالار نسبت داد. اين طبقه‌ي اقتصادي، كه اتفاقاً چندان دغدغه‌ي پرداختن به مسائل انقلاب را در ذهن نداشت، مطلوبيت را در راستاي تشابه فرهنگي و فكري با غرب (آن هم تنها از نظر هيبت ظاهري) جست‌وجو مي‌نمود.

(0) نظر
X