header

سرآمد

home
list
archive
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

280719

تعداد نوشته ها :

880

تعداد نظرات :

55

الزام ۱۰ گروه اقتصادى براى نصب سامانه صندوق فروش از سال ۹۲

الزام ۱۰ گروه اقتصادى براى نصب سامانه صندوق فروش از سال ۹۲
رئيس كل سازمان امور مالياتى كشور از اجراى طرح نصب سامانه صندوق فروش در ۱۰ گروه مانند صرافى ها، طلافروشان و فروشندگان لوازم خانگى از ابتداى سال آينده به منظور شفافيت در مبادلات اقتصادى، تشخيص درآمدهاى موديان و ماليات بر ارزش افزوده خبر داد.على عسكرى در گفتگو با مهر از آخرين اقدامات صورت گرفته براى نصب صندوق فروش توسط برخى بخشها مانند فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر و نقره، فروشندگان لوازم خانگى و داروخانه ها، گفت: اين برنامه از ابتداى سال آينده اجرا خواهد شد.رئيس كل سازمان امور مالياتى كشور با تاكيد بر اينكه از ابتداى سال آينده گروه هايى موظف هستند كه طبق قانون صندوق فروش داشته باشند، اظهار داشت: در اين زمينه ۱۰ اولويت تعيين شده و به آنها نيز اعلام شده كه از سال آينده بايد از سامانه صندوق فروش استفاده كنند.عسكرى با اشاره به اينكه براى اين موضوع كار مطابق ماده ۱۲۱ قانون برنامه جلو مى رود، ادامه داد: همچنين طبق اولويت هايى كه سازمان مالياتى درباره آنها به تشخيص مى رسد، موارد را آگهى مى كند و به اطلاع واحدها و متوليان ذيربط مى رساند.وى عمده ترين گروه ها را شامل صرافى ها، طلا فروشان، لوزام خانگى، داروخانه ها و گروه هاى ديگر اعلام كرد و بيان داشت: اين گروه ها بايد نسبت به استفاده ازسامانه صندوق فروش يا رايانه داراى سيستم نرم افزار فروشگاهى و صدورالكترونيكى صورتحساب فروش؛ اقدام نمايند.از ابتداى سال آينده ۱۰ گروه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر و نقره، فروشندگان آهن آلات و ساير فلزات رنگى (فولاد، مس، روى، برنج، سرب و آلومينيوم)، فروشندگان لوازم صوتى و تصويرى، فروشندگان انواع رايانه و قطعات سخت افزارى، فروشندگان ماشين هاى ادارى و لوازم و قطعات و تجهيزات مربوط به آنها، فروشندگان لوازم خانگى، فروشندگان لوازم آرايشى و بهداشتى، داروخانه ها، چلوكبابى ها، رستوران ها، تهيه كنندگان غذاهاى آماده، اغذيه فروشى ها، كبابى ها، تالارهاى پذيرايى، ارائه دهندگان خدمات پذيرايى، هتل ها، متل ها، مهمانپذيرها، مسافرخانه ها و پانسيون ها؛ ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش هستند.اين اقدام مطابق ماده ۱۲۱ قانون برنامه پنجم توسعه است كه طى آن، آمده است: به منظور شفافيت در مبادلات اقتصادى و تشخيص درآمدهاى موديان مالياتى و ماليات بر ارزش افزوده، وزارت صنعت، معدن و تجارت مكلف است با هماهنگى سازمان امور مالياتى و شوراى اصناف تا پايان سال دوم برنامه؛ صاحبان مشاغل را بر اساس اولويت ملزم به استفاده از سامانه هاى صندوق فروش كند.

(0) نظر

بررسي رأي ديوان محاسبات براي استرداد اضافه دريافت‌هاي برق

يك مقام مسئول وزارت نيرو به فارس خبر داد
بررسي رأي ديوان محاسبات براي استرداد اضافه دريافت‌هاي برق

خبرگزاري فارس: مسئولان ارشد بخش برق وزارت نيرو بررسي‌هاي خود براي استرداد اضافه دريافت اين وزارتخانه از مشتركان برق برخي شهرها و روستاها را آغاز كردند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، هفته گذشته ديوان محاسبات به استرداد اضافه دريافت وزارت نيرو از مشتركان برق برخي از شهرها و روستاها رأي داد.

اين گزارش مي‌افزايد: براساس رأي هيئت عمومي ديوان محاسبات، دولت موظف به تامين برق ارزان قيمت براي مردم روستاها و شهرهايي است كه گازرساني به آنها توجيه اقتصادي ندارد لذا وزارت نيرو بايد بخشي از بهاي برق مصرفي دريافتي از مردم اين مناطق را به عنوان اضافه دريافت به مشتركان مربوطه بازگرداند.

براساس اين گزارش، بعد از ابلاغ اين رأي از سوي ديوان محاسبات بخش برق و انرژي وزارت نيرو به تكاپو افتاده و وارد بررسي اين مصوبه شد.

يك مقام مسوول در وزارت نيرو نيز در پاسخ به خبرنگار فارس گفت: در حال پيگيري مصوبه ديوان محاسبات هستيم تا ببينيم رأي صادر شده چيست.

اين مقام مسوول ادامه داد: پس از ورود به اين رأي مطمئناً وزارت نيرو ميزان استرداد و شهرها و روستاهايي كه بايد مبالغ اضافه دريافت به آنها استرداد شود اعلام مي كند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس ، بر اساس راي هيات عمومي ديوان محاسبات طبق بند(129) قانون بودجه سال 90، دولت موظف به تامين برق ارزان قيمت براي مردم روستاها و شهرهايي است كه گازرساني به آنها توجيه اقتصادي ندارد؛ لذا وزارت نيرو بايد بخشي از بهاي برق مصرفي دريافتي از مردم اين مناطق را به عنوان اضافه دريافت به مشتركين مربوطه بازگرداند.

اين گزارش مي افزايد: هيات عمومي ديوان محاسبات كه عالي ترين مرجع حقوقي ديوان است، اين راي را در هفته گذشته و در جريان تصويب تفريغ بودجه سال 1390 كل كشور صادر كرده است.

اين گزارش مي افزايد: بنا به راي صادره، تاخير در اجراي بند(129) قانون بودجه، نافي حق قانوني اشخاص حقيقي و حقوقي در شهرها و روستاهاي واجد شرايط جهت استفاده از برق ارزان قيمت نبوده و وجوه اضافه پرداختي اشخاص ياد شده طبق دستورالعمل هاي مربوطه به عنوان طلب از شركتهاي توزيع برق استاني مي بايست در سال 1391 محاسبه و تسويه شود.

انتهاي پيام/

(0) نظر

اولتيماتوم نيكزاد به پيمانكاران / كاهش ساخت مسكن ويژه تهران به نصف

يك پيمانكار مسكن ويژه در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
اولتيماتوم نيكزاد به پيمانكاران / كاهش ساخت مسكن ويژه تهران به نصف

خبرگزاري فارس: يك پيمانكار فعال در مسكن ويژه تهران (سايت تهرانسر) گفت:وزير راه و شهرسازي در برابر افزايش قيمت سازندگان از روش اولتيماتوم استفاده مي‌كند و به نظر مي رسد ميزان واحدهاي مسكوني در تهرانسر به نصف كاهش مي يابد.

مسعود فياض آذر در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سؤال كه ظاهرا با دستور وزير راه و شهرسازي قرار است سرعت ساخت و ساز مسكن ويژه تهرانسر افزايش يابد،اظهار داشت: اين طور نيست، چرا كه وزير راه و شهرسازي در برابر افزايش قيمت سازندگان از روش اولتيماتوم استفاده مي‌كند غافل از اينكه اين موضوع خيلي جوابگو نيست

(0) نظر

مافياي واردات اجازه اجراي برنامه‌هاي چاي را به دولت نداد

رئيس اتحاديه چايكاران در گفت‌وگوي تفصيلي با فارس:
مافياي واردات اجازه اجراي برنامه‌هاي چاي را به دولت نداد

خبرگزاري فارس:رئيس اتحاديه چايكاران كشور گفت: وارد كنندگان گردن كلفتي كه سالانه ميلياردها تومان از محل واردات چاي مي‌بردند نگذاشتند دولت برنامه‌هاي چاي را عملي كند، ناله ما به گوش‌ها رسيد اما هرگز به دل دولت نرسيد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، كشاورزان چايكار كشور سال‌هاست با مشكل كم بودن قيمت خريد تضميني برگ سبز چاي، كاهش سطح زير كشت و كاهش درآمد مواجه‌اند و به همان نسبت صنعت چاي سال به سال كم رمق شده، واردات چاي روبه فزوني گذاشته و قيمت‌ها در داخل به شدت افزايش يافته است، مهمتر از همه عدم پرداخت طلب چايكاران نيز به سريال تكراري طي سال‌هاي گذشته تبديل شده و به گفته رئيس اتحاديه چايكاران تاكنون 28 ميليارد تومان از طلب چايكاران پرداخت نشده است.

(0) نظر

واردات نفت تركيه از ايران بدون تغيير باقي ماند

در ماه دسامبر
واردات نفت تركيه از ايران بدون تغيير باقي ماند

خبرگزاري فارس: واردات نفت تركيه از ايران در ماه دسامبر نسبت به ماه نوامبر بدون تغيير، برابر با 100 هزار بشكه در روز، باقي ماند.

به گزارش گروه اقتصاد بين الملل خبرگزاري فارس به نقل از پرس تي‌وي، واردات نفت تركيه از ايران در ماه دسامبر 2012 نسبت به ماه نوامبر بدون تغيير، برابر با 100 هزار بشكه در روز، باقي مانده است.

بر اساس اين گزارش، در ماه دسامبر، «توپراس»، تنها پالايشگاه تركيه، 2 محموله نفتي را از ايران با حجم‌هاي 145 و 140 هزار تن در بندر «توتانسيفت‌ليك» دريافت كرده است.

به نوشته اين گزارش، در ماه نوامبر، يك محموله نفتي ايران در بندر «توتانسيفت‌ليك» و يك محوله در بندر «علي‌آقا» تخليه شده است. اين در حالي است كه در ماه اكتبر، 3 محموله نفتي ايران به بندر «توتانسيفت‌ليك» ارسال شده است.

تمامي 20 كشور بزرگ واردكننده نفت ايران از سوي آمريكا معافيت‌ از تحريم‌هاي اين كشور را دريافت كرده‌اند. در 7 دسامبر 2012، تركيه نيز معافيت 180 روزه‌اي دريافت كرد.

(0) نظر

ايجاد شهرك‌هاي كشاورزي براي كاهش قيمت فرآوري محصولات

رئيس كميسيون كشاورزي مجلس در گفت‌وگو با فارس خبر داد
ايجاد شهرك‌هاي كشاورزي براي كاهش قيمت فرآوري محصولات

خبرگزاري فارس: رئيس كميسيون كشاورزي مجلس گفت:براي جلوگيري از پراكنش نامناسب صنايع تبديلي كشاورزي در كشور شهرك‌هاي كشاورزي ايجاد مي‌شود.

عباس رجايي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در پاسخ به اينكه براي پراكنش نامناسب صنايع تبديلي در كشور چه بايد كرد؟ گفت: بايد مراكز توليدي كشاورزي شكل بگيرد و شهرك‌هاي صنعتي هم در كنار آنها ايجاد شود.

رئيس كميسيون كشاورزي مجلس افزود: بايد در كنار كشاورزي‌ در مقياس‌هاي بزرگتر و همچنين كشت و صنعت‌ها، صنايع تبديلي مرتبط با آن نيز ايجاد شود كه در اين صورت صنايع تبديلي توزيع مناسبي خواهد داشت.

(0) نظر

عليرضا عسگري ماراني/ ‫افزايش نرخ ارز فرصت يا تهديد براي شركت‌هاي بورسي؟

عليرضا عسگري ماراني/ ‫افزايش نرخ ارز فرصت يا تهديد براي شركت‌هاي بورسي؟ 
‫آيا رونق بورس به معني رشد ثروت عمومي است؟‬ 
چرا بورس رونق گرفت، آن هم درست پس از تورمي كه در بازار سكه و ارز پيش آمد؟ آيا اين رونق واقعي است؟ ورود نقدينگي جديد به بورس چگونه قابل توجيه است؛ ماجراي پولي كه گفته مي‌شود از مسيري نامشخص به تالار شيشه‌اي وارد شده است چيست؟ اين‌ها و ده‌ها سؤال ديگر ابهاماتي است كه با قوت گرفتن رشد شاخص بورس تهران مطرح شده‌اند. 

گروه اقتصادي برهان/ عليرضا عسگري ماراني، چرا بورس رونق گرفت، آن هم درست پس از تورمي كه در بازار سكه و ارز پيش آمد؟ آيا اين رونق واقعي است يا حبابي كه از آن صحبت مي‌كنند درست است؟ ورود نقدينگي جديد به بورس چگونه قابل توجيه است؛ ماجراي پولي كه گفته مي‌شود از مسيري نامشخص به تالار شيشه‌اي وارد شده است چيست؟ اين‌ها و ده‌ها سؤال ديگر ابهاماتي است كه با قوت گرفتن رشد شاخص بورس تهران مطرح شده‌اند. به زعم برخي فعالان بورس، در شرايطي كه سرمايه‌گذاران غيرحرفه‌اي به بورس وارد شده‌اند، احتمال شكل‌گيري حباب و در نتيجه‌ي بروز تقاضاي كاذب در صف‌هاي خريد سهام وجود دارد.

(0) نظر

افشاي تباني 6 شركت سازنده LCD براي گران‌فروشي در چين

دنياي موبايل و كامپيوتر
افشاي تباني 6 شركت سازنده LCD براي گران‌فروشي در چين

خبرگزاري فارس: شش شركت سازنده انواع نمايشگرهاي LCD توسط دولت چين به تباني و همدستي براي گران‌فروشي متهم شده‌اند.

به گزارش فارس به نقل از اپل اينسايدر، دولت چين مي گويد اين شركت ها با برگزاري 53 نشست مخفيانه در تايوان و كره جنوبي بر سر عدم كاهش قيمت نمايشگرهاي ال سي دي توافق كردند.

تاكنون دو شركت به نام هاي Chunghwa Picture Tubes Ltd. وHannStar Display Corp. به همين اتهامات جريمه شده اند و رسيدگي به اتهامات چند شركت ديگر شامل سامسونگ، ال جي، اي يو اپترونيكس، ايننولوكس به همين علت ادامه دارد.

شش شركت ياد شده در كنار تباني براي گرانفروشي اطلاعات محرمانه كاري خود را نيز با يكديگر مبادله مي كردند. به دنبال بررسي ها و پيگيريهاي دولت چين تعدادي از اين شركت ها به جرائم خود اعتراف كرده اند.

به گفته مديران سامسونگ اين شركت در پايان سال 2005 در تباني هاي ياد شده دست داشته است.

ال جي نيز پذيرفته كه بين سال هاي 2001 تا 2006 در چنين اقدامات غيرقانوني مشاركت داشته است. پيش از اين شركت هاي ياد شده به همين دليل در مجموع به پرداخت 1.12 ميليارد دلار جريمه محكوم شدند.

(0) نظر

پالايش و پخش هفته آينده درباره قيمت وكيوم باتوم تصميم مي‌گيرد

مدير روابط عمومي پالايشگاه بندرعباس به فارس خبر داد
پالايش و پخش هفته آينده درباره قيمت وكيوم باتوم تصميم مي‌گيرد

خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي پالايشگاه بندرعباس با بيان اينكه تصميم‌گيري نهايي درباره نرخ خوراك قير علت توقف عرضه در بورس كالا بود، گفت: شركت‌هاي «پالايش و پخش» و «پخش» طي هفته آينده درباره نرخ نهايي وكيوم‌باتوم تصميم‌گيري مي‌كنند.

سيدمحمدعلي مجتهدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سوال كه علت توقف عرضه 7 هزار تن وكيوم باتوم در تالار صادراتي بورس كالا چه بود، اظهار داشت: بايد درباره نرخ خوراك قير توسط شركت پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي تصميم‌گيري شود.

وي ادامه داد: تا هفته آينده طي جلسه‌اي درباره نرخ خوراك قير تصميم‌گيري خواهد شد و قيمت نهايي آن نيز اعلام مي‌شود.

(0) نظر

تشديد فروش دارايي‌ شركت‌هاي آي‌تي در سال ۲۰۱۳

به علت بحران اقتصادي رخ مي‌دهد
تشديد فروش دارايي‌ شركت‌هاي آي‌تي در سال ۲۰۱۳

خبرگزاري فارس: نشانه‌هاي موجود در دنياي فناوري از افزايش فروش اموال و دارايي‌هاي شركت‌هاي آي‌تي به علت بحران اقتصادي و برخي دلايل استراتژيك خبر مي‌دهد.

به گزارش فارس به نقل از كامپيوترورلد، برخي از شركت ها كه در شرايط ركود اقتصادي با كاهش جدي درآمدها و نزول اعتبارشان مواجه شده اند، قصد دارند برخي اموال و دارايي هايشان را بفروشند تا به طور موقت از وضعيت دشوار فعلي رهايي يابند.

يافته هاي موسسه مشاوره اي PricewaterhouseCoopers نشان مي دهد از 1000 شركت برتر جهان 750 شركت ظرف 12 ماه آينده به چنين كاري دست خواهند زد.

كاهش دامنه جغرافيايي فعاليت ها، اولويت بندي دقيق تر پروژه ها و تغيير حوزه فعاليت از جمله ديگر عوامل چنين اقدامي است. به عنوان مثال بسياري از شركت هاي فناوري با ارائه خدمات مبتني بر كلود يا مهاجرت به چنين سرويس هايي اصولا به بسياري از دارايي هاي خود نياز ندارند و نيازهاي فيزيكي آنان نيز كاهش مي يابد.

PricewaterhouseCoopers معتقد است به دلايلي از اين دست سال 2013 از نظر تغيير و تحول در شرايط مالي و كاري شركت هاي فناوري سال مهمي است و شايد شاهد خريدها، ادغام ها و انحلال هاي بي سابقه اي در اين زمينه باشيم.

(0) نظر
X