گزارش (272)
اخبار اقتصادي (254)
راه كارها (195)
راه هاي حمايت از توليد ملي (193)
اسيب شناسي توليد ملي (192)
نقد و پيشنهادات (187)
اخبار و تازه ها (181)
كار حرفه اي (171)
بازاريابي (104)
بيانات بزرگان (90)
اقتصاد انرژي و اقتصاد كلان (84)
عمران و صنعت و معدن (66)
بانك و بيمه (50)
خودرو و بورس (49)
توليد ملي از نگاه قران و اسلام (48)
معرفي كالاي ايراني (27)
معرفي توليد كنندگان ايراني (6)
اخبار وبلاگ (5)
گزيده ي اخبار روز (4)
صفحات ثابت (1)
نوا و نما (0)
گاهنامه (0)
بدون موضوع (3)
ازتاریخ 1391/11/1 تا تاریخ 1391/11/7
ازتاریخ 1391/10/22 تا تاریخ 1391/10/28
ازتاریخ 1391/10/15 تا تاریخ 1391/10/21
ازتاریخ 1391/10/8 تا تاریخ 1391/10/14
ازتاریخ 1391/10/1 تا تاریخ 1391/10/7
ازتاریخ 1391/09/22 تا تاریخ 1391/09/28
ازتاریخ 1391/09/15 تا تاریخ 1391/09/21
ازتاریخ 1391/08/1 تا تاریخ 1391/08/7
ازتاریخ 1391/07/22 تا تاریخ 1391/07/28
ازتاریخ 1391/07/15 تا تاریخ 1391/07/21
ازتاریخ 1391/07/8 تا تاریخ 1391/07/14
ازتاریخ 1391/07/1 تا تاریخ 1391/07/7
ازتاریخ 1391/06/22 تا تاریخ 1391/06/28
ازتاریخ 1391/06/15 تا تاریخ 1391/06/21
استخدام شوم يا استارت ـ آپ راه بياندازم!؟
۶ روش براي پر كردن هر روز باك بنزين بدنتان!
۸ نكته براي انگيزش خود در كار و زندگي
اجازه ندهيد انتظاراتتان شما را فريب دهند
كاري را كه عاشقاش هستيد، انجام ندهيد
بانك توسعه صادراتمدل كسب و كار خود را تغيير ميدهد
شش چراغ قرمز در مسير خلاقيت
بهترين اطلاعات از پرسشهاي كوتاه بهدست ميآيند
تعداد بازدیدها :
تعداد نوشته ها :
تعداد نظرات :
كمتر از يك درصد واگذارى ها از طريق مذاكره
نهادهاى شبه دولتى نداريم،
كمتر از يك درصد واگذارى ها از طريق مذاكره
رئيس سازمان خصوصى سازى با اعلام اينكه بيش از ۷۵ درصد واگذارى ها از طريق بازار سرمايه بوده است، گفت: در واگذارى ها هم مالكيت و هم مديريت واگذار شده است، ضمن اينكه نهادهاى شبه دولتى نداريم.به گزارش مهر، محمدرحيم احمدوند افزود: از سال ۸۰ تا ابتداى دى سال ۹۱ معادل ۱۱۲ هزار ميليارد تومان در قالب سياست هاى اصل ۴۴ قانون اساسى واگذارى انجام شده است.وى گفت: از اين ميزان ۵۰ هزار ميليارد تومان به پيمانكاران، مشاوران و بخش خصوصى، ۳۴ هزار ميليارد تومان در قالب سهام عدالت و ۲۷ هزار ميليارد تومان به نهادهاى بخش عمومى واگذار شده است.احمدوند با بيان اينكه واگذارى ها در بازار سرمايه موجب شفاف شدن نقل و انتقالات بوده است، تاكيد كرد: نهادهاى شبه دولتى نداريم، ضمن اينكه در واگذارى ها همه مى توانستند شركت كنند و زمانى كه سهمى در بازار سرمايه واگذار مى شود، نمى توانيم براى گروهى اولويت قرار دهيم.رئيس سازمان خصوصى سازى با تاكيد بر اينكه ما مجرى قانون هستيم و قانون نحوه واگذارى ها را تعيين كرده است، اظهارداشت: كمتر از يك درصد واگذارى ها نيز از طريق مذاكره بوده است. در همين حال، در واگذارى ها هم مالكيت و هم مديريت واگذار شده است.
در كيفيت واگذارى ها حرف داريم
حميدرضا فولادگر،رئيس كميسيون ويژه پيگيرى و نظارت بر سياست هاى اصل ۴۴ مجلس شوراى اسلامى نيز گفت: دولت در بخش ساختارسازى، اجراى آئين نامه ها، ايجاد ساختارها و حجم سرعت واگذارى ها موفق بوده است اما در كيفيت واگذارى ها حرف داريم.وى افزود: در بخشهاى غيرواگذارى اصل ۴۴ قانون اساسى و بهبود فضاى كسب و كار و رفع موانع حضور مردم و بخش خصوصى و تعاونى ها موفقيت كمتر بوده است.وى درباره آنچه كه واگذارى شركتهاى دولتى به شركتهاى شبه دولتى خواند، گفت: بيش از ۸ هزار ميليارد تومان سهام شركت مخابرات از طريق بورس به مجموعه اى شامل بنياد تعاون سپاه و ستاد اجرايى فرمان امام واگذار شد.فولادگر افزود: سهام فولاد مباركه نيز به صندوق بسيجيان، شركت شستا وابسته به سازمان تامين اجتماعى و بخشى به عنوان سهام عدالت واگذار شد. وى گفت: اختيار سهام عدالت هنوز در اختيار مردم نيست و ما نمى توانيم آن را سهم بخش خصوصى بدانيم.
فولادگر عنوان كرد: شركت شستا بزرگترين شركت سرمايه گذارى سازمان تامين اجتماعى است و مديريت آن را دولت تعيين مى كند. وى با بيان اينكه در واگذارى ها بايد اولويت رعايت شود، اظهارداشت: در سال گذشته ۸۳ درصد واگذارى ها رد ديون بود كه نشان مى دهد اولويت رعايت نشده است.
فولادگر افزود: براساس سياست هاى اصل ۴۴ سهم دولت بايد در هزينه هاى عمومى كم مى شد اما امسال بودجه عمومى افزايش يافته است.
پيشبيني اخراج ۳ تا ۴ هزار كارمند در سيستم بانكي اسپانيا
پيشبيني اخراج ۳ تا ۴ هزار كارمند در سيستم بانكي اسپانيا
خبرگزاري فارس: اتحاديههاي بانكي اسپانيا انتظار دارند هزاران فرصت شغلي در سال ۲۰۱۳ از سيستم بانكي اين كشور كنار گذاشته شوند.
به گزارش گروه اقتصاد بينالملل خبرگزاري فارس به نقل از رويترز، اين كنار گذاريها با تعديل تعداد كارمندان بزرگترين بانك اسپانيا، سانتاندر، و در پي ادغام آن با شعبه فرعي بانستو، در سال جديد ميلادي آغاز خواهد شد.
بر اساس اين گزارش، اتحاديه هاي بانكي اسپانيا اعلام كردند در نتيجه اين ادغام، انتظار ميرود بيش از 3 تا 4 هزار نفر از كارمندان بانك شغل خود را از دست بدهند.
افزايش 800 درصدي صادرات طلاي تركيه
وزير اقتصاد تركيه خبر داد
افزايش 800 درصدي صادرات طلاي تركيه
خبرگزاري فارس: وزير اقتصاد تركيه گفت: صادرات طلاي تركيه در سال ۲۰۱۲، بر اثر افزايش صادرات به ايران، با رشدي 800 درصدي مواجه شده است.
به گزارش گروه اقتصاد بينالملل خبرگزاري فارس به نقل از رويترز، ظفر چاغلايان وزير اقتصاد تركيه گفت: به رغم تحريمهاي آمريكا عليه ايران، صادرات طلا از تركيه به تهران در سال گذشته ميلادي، ۱۲ درصد افزايش يافته است و اين تجارت ادامه خواهد يافت.
اين مقام ترك توضيح داد: صادرات طلاي تركيه در 11 ماه نخست سال 2012 به 12.7 ميليارد دلار رسيد كه در مقايسه با صادرات 1.47 ميليارد دلاري سال 2011، با افزايشي بيش از 11 ميليارد دلار همراه بودهاست.
بر اساس اين گزارش، حدود نيمي از اين صادرات، برابر با 6.5 ميليارد دلار، مستقيما به ايران و 4.2 ميليارد دلار ديگر به امارات ارسال شده است. آنكارا در سال 2011 تنها 54 ميليون دلار طلا به ايران صادر كرده است.
در حال حاضر، انتقال محمولهها با كشتي به ايران، تحريمهاي كنوني غرب را نقض نميكند.
چاغلايان تصريح كرد: ما به هر كشوري كه خواهان خريد طلا از ما باشد، اين فلز گرانبها را ميفروشيم. من به تمام توافقهاي بينالمللي كه امضا كردهام، وفادار هستم اما نسبت به تحريمهاي ديگر كشورها ملزم به پايبندي نخواهم بود.
تركيه به عنوان بزرگترين خريدار گاز ايران، بيش از 90 درصد صادرات گاز اين كشور را، برابر با سالانه حدود 10 ميليارد مترمكعب، بر اساس يك قرارداد 25 ساله با تهران به خود اختصاص داده است، اما تحريمهاي غرب مانع پرداخت پول گاز به دلار و يورو شده است. آنكارا اين پول را به ليره پرداخت ميكند و تهران از آن براي خريد طلا از تركيه استفاده ميكند.
رويترز به نقل از منابع آگاه مدعي شد ميليونها دلار شمش طلا از طريق پرواز هوايي از استانبول به دبي فرستاده و سپس از آنجا با كشتي به تهران ارسال ميشود.
آغاز مرحله سوم طرح شبنم از امروز + فهرست كالاها
مجري طرح شبنم در گفتوگو با فارس خبر داد
آغاز مرحله سوم طرح شبنم از امروز + فهرست كالاها
خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت انفورماتيك راهبر ايران از آغاز به كار مرحله سوم طرح شبنم از ابتداي امروز خبر داد و فهرست كالاهاي مشمول را اعلام كرد.
محمود علايي در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مرحله اول طرح شبنم(شبكه بازرسي و نظارت مردمي) اول آبانماه سال 90 ، مرحله دوم اول ارديبهشت ماه سال 91 و مرحله سوم از تاريخ 15 ديماه سال جاري آغاز شده است.
لزوم ثبت پيشنويس اظهارنامه واردات كالا از امروز
گمرك جمهوري اسلامي ايران اعلام كرد
لزوم ثبت پيشنويس اظهارنامه واردات كالا از امروز
خبرگزاري فارس: بر اساس اعلام گمرك، واردكنندگان و ترخيص كنندگان كالا از ۱۶ دي ماه قبل از اظهار كالا بايد نسبت به ثبت پيشنويس اظهارنامه وارداتي اقدام كنند.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از گمرك جمهوري اسلامي ايران، به اطلاع واردكنندگان و ترخيص كنندگان كالا ميرساند بر اساس هماهنگيهاي به عمل آمده با سازمان توسعه تجارت، از 16 دي ماه سال جاري همه وارد كنندگاني كه اقدام به ثبت سفارش كالاي وارداتي و درج اطلاعات آن در سامانه ثبتارش كردهاند، لازم است قبل از اظهار كالا به گمرك در خصوص مجوز ثبت سفارشهايي كه مجاز به «حمل به دفعات » نيستند، به سامانه ثبتارش مراجعه و نسبت به ثبت پيشنويس اظهارنامه وارداتي در سامانه مزبور در يك مرحله و بر اساس اطلاعات موجود در فرم ثبت سفارش اوليه اقدام كنند.
ايجاد شهركهاي كشاورزي براي كاهش قيمت فرآوري محصولات
رئيس كميسيون كشاورزي مجلس در گفتوگو با فارس خبر داد
ايجاد شهركهاي كشاورزي براي كاهش قيمت فرآوري محصولات
خبرگزاري فارس: رئيس كميسيون كشاورزي مجلس گفت:براي جلوگيري از پراكنش نامناسب صنايع تبديلي كشاورزي در كشور شهركهاي كشاورزي ايجاد ميشود.
عباس رجايي در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در پاسخ به اينكه براي پراكنش نامناسب صنايع تبديلي در كشور چه بايد كرد؟ گفت: بايد مراكز توليدي كشاورزي شكل بگيرد و شهركهاي صنعتي هم در كنار آنها ايجاد شود.
رئيس كميسيون كشاورزي مجلس افزود: بايد در كنار كشاورزي در مقياسهاي بزرگتر و همچنين كشت و صنعتها، صنايع تبديلي مرتبط با آن نيز ايجاد شود كه در اين صورت صنايع تبديلي توزيع مناسبي خواهد داشت.
افزايش قيمت 16.6 درصدي پودر دستي و 27 درصدي پودر ماشيني
دبير شوراي پودر شوينده در گفتوگو با فارس خبر داد
افزايش قيمت 16.6 درصدي پودر دستي و 27 درصدي پودر ماشيني
خبرگزاري فارس: دبير شوراي توليدكنندگان پودر شوينده از مصوبه سازمان حمايت براي افزايش 16.6 درصدي قيمت پودر شوينده دستي و رشد 27 درصدي قيمت پودر شوينده ماشيني خبر داد
جمشيد فروزش در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اين افزايش قيمت از حدود 4 روز پيش اعمال شده و از توليدكنندگان تعهد گرفته شده كه تا شب عيد افزايش قيمت ديگري در مورد پودر شوينده انجام نشود.
وي با بيان اينكه توليدكنندگان ساير مواد شوينده نيز درخواست خود را براي افزايش قيمت به سازمان حمايت ارائه كردهاند، تصريح كرد: پيشنهاد اين توليدكنندگان افزايش 20 تا 25 درصدي قيمتها است كه البته تاكنون مصوبهاي در اين مورد صادر نشده است.
فروزش، تغيير نرخ ارز را دليل اصلي تغيير قيمت مواد شوينده عنوان كرد.
ساخت ۴۰ بندر چند منظوره با كاربرد پدافند غيرعامل در جنوب تا پايان ۹۱
معاون وزير راه در گفتوگو با فارس خبر داد
ساخت ۴۰ بندر چند منظوره با كاربرد پدافند غيرعامل در جنوب تا پايان ۹۱
خبرگزاري فارس: مديرعامل سازمان بنادر با بيان اينكه در سال جاري ۱۰۰ ميليارد تومان براي تكميل بنادر چند منظوره اختصاص يافته است، گفت: تا پايان سال جاري ۴۰ بندر از ۶۰ بندر برنامهريزي شده، با نگاهي به پدافند غيرعامل، آماده ميشود.
سيد عطاءالله صدر در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص ايجاد بنادر كوچك و خشك چند منظوره در كشور، اظهار داشت: سازمان بنادر و دريانوردي در راستاي توسعه سواحل جنوبي كشور، ساخت بنادر كوچك چندمنظوره را در دست اجرا دارد كه اين امر كمك بسزايي براي توسعه ساحلي كشور است.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي با بيان اينكه ايران با داشتن 5 هزار و 800 كيلومتر ساحل، كشوري دريايي محسوب مي شود، اضافه كرد: در تمام دنيا ساحل دريا و شهرهاي ساحلي زيباترين، پيشرفتهترين و توسعهيافتهترين مناطق هر كشور است؛ در ايران هم 30 درصد مرزهاي كشور، مرز آبي است كه بايد مورد توجه باشد.
وي توسعه ساحلي كشور را از اقدامات سازمان بنادر و دريانوردي برشمرد و تصريح كرد: در ايران نيز براي بازگشت رونق اقتصادي به سواحل و توسعه حاشيه دريا، طرحي را در دست اجرا داريم كه از دو سال پيش آغاز شده است بدين ترتيب كه بنادر كوچك چندمنظوره در سواحل جنوبي كشور ساخته ميشوند.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي تصريح كرد: مردم ساكن بنادر بايد از خدمات مطلوبتري برخوردار شوند و بويژه بايد براي صيادان و ملوانان بهترين و باكيفيتترين نوع خدمات موجود را ارائه كنيم.
معاون وزير راه و شهرسازي اظهار داشت: در گام اول 300 نقطه را مدنظر قرار دادهايم تا در طول ساحل بندرسازي انجام شود، البته معمولاً جاهايي كه جمعيت در آنجا استقرار دارد و مردم زندگي ميكنند، جزو اولويتهاي اصلي براي اجراي اين پروژه است.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي با اشاره به مزاياي توسعه بنادر چند منظوره در جنوب كشور، اضافه كرد: حدود 60 بندر كوچك چندمنظوره توسط سازمان بنادر دريانوردي در سواحل جنوبي كشور در دست اجرا است كه تا پايان سال جاري 40 بندر مورد بهرهبرداري نهايي قرار ميگيرد؛ همگي از محل وجوه اداره شده سازمان بنادر و دريانوردي ساخته شده و گام ارزشمندي در روند توسعه جنوب كشور است.
معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينكه اين بنادر در استانهايي نظير بوشهر، هرمزگان، خوزستان و سيستان و بلوچستان به تناسب ايجاد ميشود، گفت: طبق برآورد اوليه، هزينه به صورت سطحي و اجمالي براي هر بندر حدود 2 ميليارد تومان در نظر گرفته شد اما پس از آنكه وارد عمليات اجرايي شديم، به اين موضوع پي برديم كه نميتوان تنها به موجشكن اكتفا كرد، زيرا وقتي موجشكن ساخته شد قطعاً به پهلوگير نيز نياز داريم، همچنين بايد لايروبي نيز انجام شود و به مقداري محوطه و پسكرانه نيز نياز داريم تا اگر كسي خواست در آن بندر ترمينالي بسازد، عمليات تعمير و نگهداري انجام دهد و يا پمپبنزين بزند، به راحتي اين عمل انجام پذير باشد.
معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه براي چندمنظورهشدن بندر بايد موقعيت مناسب باشد، اضافه كرد: موارد مذكور موجب شد ايجاد هر بندر به طور متوسط حدود 4 ميليارد تومان براي سازمان بنادر و دريانوردي بار مالي داشته باشد.
صدر درباره اعتبار اجراي اين پروژه تصريح كرد: طبق قانون رقمي كه سال گذشته به اين پروژه اختصاص يافت، 80 ميليارد تومان بود و امسال مجموع بنادر كوچك و بنادر چندمنظوره و راههاي منتهي به بنادر 100 ميليارد تومان اختصاص يافت.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي تصريح كرد: اين رقم يا از محل فروش اوراق مشاركت و يا از درآمدهاي خود سازمان (وجوه اداره شده) تأمين خواهد شد.
وي با تأكيد بر اينكه اين بنادر براي مردم ساخته ميشود، درباره احتمال كاربرد نظامي بنادر چند منظوره، گفت: قطعاً اگر هر بندري مورد حمله دشمن قرار گيرد، كاربرد نظامي هم پيدا ميكند اما در كل سازمان بنادر و دريانوردي، براي مردمي كه در تمام ساحل به صورت غيرمتمركز زندگي ميكردند و جايگاهي نداشتند تا شناورهاي آنها كنارهگيري كند، جايگاهي در نظر گرفت تا شناورهاي آنها آسيب نبيند و فعاليت آنها با مشكل مواجه نشود.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي اضافه كرد: در اين راستا سازمان بنادر و دريانوردي اين مناطق را شناسايي كرده است؛ البته قطعاً در تمامي مسائل توسعهاي، گزينه پدافند غيرعامل را حتماً مورد توجه قرار ميدهيم.
معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه سازمان بنادر و دريانوردي براي توسعه زيرساختهاي بندري 2 ميليارد دلار در قالب 165 پروژه سرمايهگذاري كرده است، گفت: بخش خصوص نيز مبلغي در همين حدود، براي توسعه پس كرانهها سرمايهگذاري كرده است.
توليد نفت اوپك به پايينترين حد خود در يك سال اخير رسيد
توليد نفت اوپك به پايينترين حد خود در يك سال اخير رسيد
خبرگزاري فارس: تازهترين بررسي رويترز نشان ميدهد ميزان توليد نفت اوپك طي ماه دسامبر به پايينترين حد خود در يك سال اخير رسيده است.
به گزارش گروه اقتصاد بينالملل خبرگزاري فارس به نقل از رويترز، كاهش صادرات نفت ايران به علت تحريمها تاثير زيادي بر كاهش توليد نفت اوپك در ماه دسامبر داشته است.
بر اساس اين گزارش، علاوه بر اين، كاهش توليد نفت عربستان و عراق نيز موجب افت توليد سازمان كشورهاي صادر كننده نفت شده است.
تحقيق رويترز نشان مي دهد ميزان توليد نفت اوپك طي ماه دسامبر به كمتر از 30.62 ميليون بشكه در روز رسيد. اين رقم در ماه نوامبر 2012 ميلادي به بيش از 30.71 ميليون بشكه در روز رسيده بود.
يادداشت اقتصادي /تاثير ناچيز انس در برابر دلار براي تعيين قيمت سكه
يادداشت اقتصادي
تاثير ناچيز انس در برابر دلار براي تعيين قيمت سكه
خبرگزاري فارس: كل طلاي دنيا به اندازه يك مكعب 20 در 20 در 20 متر است كه ارزشش به اندازه كل زمينهاي زراعي كشور امريكاست! حالا از آن زمينها چه حاصل ميشود، از اين فلز چه؟ اين تكه فلز هيچ خاصيتي ندارد جز اين كه ميدرخشد
جمله معروف به نقل از وارن بافت«سرمايهدار امريكايي» نقل است كه«كل طلاي دنيا به اندازه يك مكعب 20 در 20 در 20 متر است كه ارزشش به اندازه كل زمينهاي زراعي كشور امريكاست! حالا از آن زمينها چه حاصل ميشود، از اين فلز چه؟ اين تكه فلز هيچ خاصيتي ندارد جز اين كه مي درخشد»
كل مصرف صنعتي طلا 1 درصد است كه اگر بخواهند هم به راحتي جايگزين ميشود، يعني الزامي در استفادههاي صنعتي ندارد. طلا خيلي وقت است پشتوانه پولهاي كاغذي را از دست داده است (تنها كشور سوئيس بود كه پشتوانه پولياش طلا بود كه آن هم سال پيش به يورو تبديل كرد) اگر بانكهاي مركزي دنيا به دنبال خريد بودند، تنها از ترس چاپ ديوانه وار دلار و يورو است كه ارزش ذخايرشان كم نشود، مانند چين كه از 1990 تا كنون ارزش ذخاير دلاريش 13 درصد كاهش يافته! اما كمي بعد اكثرا پشيمان شدند چون با اين كار حجم تقاضا بسيار بالا مي رفت و قيمت ها بيش از كاهش ارزش ذخاير زياد مي شد.
چين سال پيش مس يا املاك و معادن كشورهاي ديگر را جايگزين كرد.
در هر حال طلا به مفهوم پشتوانه سرمايهگذاري كلان براي دولتها نقش خود را از دست داده و اكنون براي سرمايهگذاري خرد و بانكهاي خصوصي مورد استفاده است.
در مورد ميزان تاثيرگذاري انس بر سكه و يا دلار بر سكه، بسته به سطوح قيمتي دلار و انس دارد به عنوان مثال سال گذشته در سطح انس 1750 و دلار 1450، هر يك دلار انس قيمت سكه را 340 تومان جابه جا ميكرد و هر دلار در ايران قيمت سكه را 410 تومان جابه جا ميكرد. لذا تغييرات دلار اثر بيشتري بر روي سكه داشت تا تغييرات انس.
اما براي امسال و از نقطه نظر اصولي بايد اينطور گفت كه كه تغيير 100 دلاري اونس 23 دلار بر قيمت سكه اثر ميگذارد و تغيير 100 توماني دلار در برابر ريال تاثير 40 هزار توماني دارد.
مثلا" اگر اونس 100 دلار بريزد تقريبا 74000 تومان قيمت سكه افت ميكند و اگر دلار 100 تومان بالا برود، قيمت سكه 40 هزار تومان رشد ميكند و همانطور كه ميدانيد تاثير تغييرات اونس بر خلاف تصور همه بيشتر از تغييرات دلار است، اما در حالت بازار منطقي و با كارايي در سطح بالا اما بحث اين است كه اولا بازار ما داراي كارايي بالايي نيست و دوم روند تغيير قيمت دلار بيشتر است مثلا" اونس خودش را به آب و آتش زده در چند هفته از 1790 به 1690 آمد اما دلار در عرض چند روز چند صد تومان تغيير ميكند.
عموما تغييرات اونس 20-30 دلاري و تغييرات قيمت دلار در برابر ريال 100 يا 200 توماني است.
به بيان ديگر انس آنقدر دوره خودش چرخيده توي اين يكسال اخير كه بطور كلي تاثيرش در مقابل دلار ناچيز هست يعني تاثير رواني دلار بيشتر از انس است. چون دلار واقعا بالا و پايين هاي زيادي طي يكسال اخير داشته است و مثلا با افزايش دلار به 3100 همه فكر ميكنند مجدد 3800 ميشود ولي در مورد انس چنين تصوري نيست، اگر بالا برود خيلي رويش حساب باز نميكنيم و اگر پايين نيز بيايد نيز رويش حساب نخواهيم كرد، حتي عده اي از كارشناسان معتقد هستند، طلا اين مشكل را دارد كه اگر كشورها عربي و منطقه ايران را تحريم كنند در مقابل دلار بيارزش ميشود و اصولا اعتبار طلا و سكه به خروج آن براي خريد كالا است.
احسان غفوريان - مدير معاملات آتي كارگزاري مشاوران سهام
انتهاي پيام/م
فولادگر مطرح كرد طرح حمايت از توليد ملي بر سر سهراهي
فولادگر در گفتوگو با فارس مطرح كرد
طرح حمايت از توليد ملي بر سر سهراهي
خبرگزاري فارس: عضو كميسيون حمايت از توليد ملي مجلس گفت: طرح حمايت از توليد ملي براي بررسي به يكي از كميسيونهاي صنايع و معادن، اقتصادي يا حمايت از توليد ملي فرستاده ميشود
حميدرضا فولادگر در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس گفت: طرح حمايت از توليد ملي براي بررسي به كميسيون تخصصي آن ارجاع ميشود اما تا كنون مشخص نيست كه طرح براي بررسي به كدام يك از كميسيونهاي اقتصادي، صنايع و معادن و حمايت از توليد ملي ميرود.
وي افزود: در خلال آمادهسازي طرح، مواد آن از 32 به بيش از 40 ماده افزايش يافت و طبيعي است كه كار بررسي آن در كميسيون طولاني بكشد اما تلاش ما بر آن است تا اين طرح پيش از پايان سال جاري در مجلس تصويب و ابلاغ شود.
عضو كميسيون حمايت از توليد ملي مجلس خاطرنشان كرد: ما سعي ميكنيم تا براي بررسي سريعتر طرح حمايت از توليد ملي در مجلس از تمام ظرفيتهاي آييننامهاي مجلس استفاده كنيم و پس از پايان بررسي آن در كميسيون با جمع كردن امضاء از نمايندگان بررسي اين طرح را در صحن در اولويت كاري مجلس قرار ميدهيم.
نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: اين طرح رويكردي كوتاهمدت و ميانمدت دارد و در حمايت از توليدكنندگان در شرايط فعلي كشور و تحريمهاي خارجي است در بلندمدت نيز اجراي سياستهاي اصل 44 براي كشور راهگشاست.