گزارش (272)
اخبار اقتصادي (254)
راه كارها (195)
راه هاي حمايت از توليد ملي (193)
اسيب شناسي توليد ملي (192)
نقد و پيشنهادات (187)
اخبار و تازه ها (181)
كار حرفه اي (171)
بازاريابي (104)
بيانات بزرگان (90)
اقتصاد انرژي و اقتصاد كلان (84)
عمران و صنعت و معدن (66)
بانك و بيمه (50)
خودرو و بورس (49)
توليد ملي از نگاه قران و اسلام (48)
معرفي كالاي ايراني (27)
معرفي توليد كنندگان ايراني (6)
اخبار وبلاگ (5)
گزيده ي اخبار روز (4)
صفحات ثابت (1)
نوا و نما (0)
گاهنامه (0)
بدون موضوع (3)
ازتاریخ 1391/11/1 تا تاریخ 1391/11/7
ازتاریخ 1391/10/22 تا تاریخ 1391/10/28
ازتاریخ 1391/10/15 تا تاریخ 1391/10/21
ازتاریخ 1391/10/8 تا تاریخ 1391/10/14
ازتاریخ 1391/10/1 تا تاریخ 1391/10/7
ازتاریخ 1391/09/22 تا تاریخ 1391/09/28
ازتاریخ 1391/09/15 تا تاریخ 1391/09/21
ازتاریخ 1391/08/1 تا تاریخ 1391/08/7
ازتاریخ 1391/07/22 تا تاریخ 1391/07/28
ازتاریخ 1391/07/15 تا تاریخ 1391/07/21
ازتاریخ 1391/07/8 تا تاریخ 1391/07/14
ازتاریخ 1391/07/1 تا تاریخ 1391/07/7
ازتاریخ 1391/06/22 تا تاریخ 1391/06/28
ازتاریخ 1391/06/15 تا تاریخ 1391/06/21
استخدام شوم يا استارت ـ آپ راه بياندازم!؟
۶ روش براي پر كردن هر روز باك بنزين بدنتان!
۸ نكته براي انگيزش خود در كار و زندگي
اجازه ندهيد انتظاراتتان شما را فريب دهند
كاري را كه عاشقاش هستيد، انجام ندهيد
بانك توسعه صادراتمدل كسب و كار خود را تغيير ميدهد
شش چراغ قرمز در مسير خلاقيت
بهترين اطلاعات از پرسشهاي كوتاه بهدست ميآيند
تعداد بازدیدها :
تعداد نوشته ها :
تعداد نظرات :
تشديد فروش دارايي شركتهاي آيتي در سال ۲۰۱۳
به علت بحران اقتصادي رخ ميدهد
تشديد فروش دارايي شركتهاي آيتي در سال ۲۰۱۳
خبرگزاري فارس: نشانههاي موجود در دنياي فناوري از افزايش فروش اموال و داراييهاي شركتهاي آيتي به علت بحران اقتصادي و برخي دلايل استراتژيك خبر ميدهد.
به گزارش فارس به نقل از كامپيوترورلد، برخي از شركت ها كه در شرايط ركود اقتصادي با كاهش جدي درآمدها و نزول اعتبارشان مواجه شده اند، قصد دارند برخي اموال و دارايي هايشان را بفروشند تا به طور موقت از وضعيت دشوار فعلي رهايي يابند.
يافته هاي موسسه مشاوره اي PricewaterhouseCoopers نشان مي دهد از 1000 شركت برتر جهان 750 شركت ظرف 12 ماه آينده به چنين كاري دست خواهند زد.
كاهش دامنه جغرافيايي فعاليت ها، اولويت بندي دقيق تر پروژه ها و تغيير حوزه فعاليت از جمله ديگر عوامل چنين اقدامي است. به عنوان مثال بسياري از شركت هاي فناوري با ارائه خدمات مبتني بر كلود يا مهاجرت به چنين سرويس هايي اصولا به بسياري از دارايي هاي خود نياز ندارند و نيازهاي فيزيكي آنان نيز كاهش مي يابد.
PricewaterhouseCoopers معتقد است به دلايلي از اين دست سال 2013 از نظر تغيير و تحول در شرايط مالي و كاري شركت هاي فناوري سال مهمي است و شايد شاهد خريدها، ادغام ها و انحلال هاي بي سابقه اي در اين زمينه باشيم.
بوميسازي سيستم ثبت اطلاعات لولهگذاري چاه
بوميسازي سيستم ثبت اطلاعات لولهگذاري چاه
توليد ايراني: به همت متخصصين داخلي و با همكاري شركتهاي دانش بنيان و مراكز دانشگاهي، بمنظور رفع نيازهاي شركت ملي حفاري ايران، دستگاه سيستم ثبت اطلاعات لولهگذاري چاه در كشور ساخته شد.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني توليد ايراني به نقل از روابط عمومي شركت ملي حفاري ايران،مهندس رضا مطهران رئيس اداره لوله گذاري چاه و نصب آويزه اظهار كرد : دستگاه سيستم ثبت اطلاعات لوله گذاري چاه يكي از سيستم هاي پيشرفته تكنولوژي جهت ثبت،كنترل و تحليل داده هاي عملياتي از جمله ميزان گشتاور اعمال شده براي هر اتصال در هنگام راندن لوله هاي جداري با توانايي بازبيني بالاست.
وي ادامه داد : استفاده از اين دستگاه در عملياتهاي راندن لوله هاي جداري باعث كاهش خطاي انساني و افزايش ضريب ايمني مي شود.
صرفهجويي 23 ميليارد دلاري مصرف بنزين در كشور
معاون وزير نفت خبر داد:
صرفهجويي 23 ميليارد دلاري مصرف بنزين در كشور
توليد ايراني: معاون وزير نفت گفت: از ابتداي طرح سي.ان.جي تاكنون از ناحيه كاهش مصرف بنزين 23 ميليارد دلار صرفهجويي ارزي در كشور صورت گرفته است.
به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاعرساني توليد ايراني، ضيغمي در مراسم افتتاحيه پنجمين كنفرانس بينالمللي صنعت سي.ان.جي، اظهار كرد: تاكنون هزار و 960 جايگاه سوخت گاز با ظرفيت دو ميليون متر مكعب در ساعت راهاندازي شده است.
وي با بيان اينكه در حال حاضر 17 تا 20 ميليون متر مكعب گاز در جايگاههاي سوخت مصرف ميشود، خاطرنشان كرد: البته ظرفيت ايجاد شده در اين زمينه تا 48 ميليون متر مكعب است.
فشار دامداران براي دريافت مجوز فروش شير فلهاي/سازمان استاندارد: مخالفيم
فشار دامداران براي دريافت مجوز فروش شير فلهاي/سازمان استاندارد: مخالفيم
توليد ايراني: در حالي اتحاديه مركزي دامداران خواستار صدور مجوز فروش شيرخام در بازار شده كه پيشتر سازمان ملي استاندارد مخالف صريح خود را با اين كار اعلام كرده بود.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني توليد ايراني، نخستين بار انجمن گاوداران استان تهران از تشكيل كميتهاي براي خريد تضميني شيرخام خبر داد و اعلام كرد كه با توجه به اينكه شيرخام مازاد مصرف روي دست دامداران مانده، طبق مجوز وزارت بهداشت و وزارت تجارت از اين پس شير توليدي دامدارايها به صورت باز در مراكز سطح شهر فروخته ميشود. اين اظهارات در حالي مطرح شد كه طبق قانون استاندارد، عرضه شير و ديگر فرآوردههاي لبني به صورت فلهاي در بازار غيرقانوني است.
به تازگي نيز اتحاديه مركزي دامداران صدور مجوز براي عرضه شيرخام در بازار مصرف را از سازمان دامپزشكي خواستار شده است. سيروس روستا، رييس اين اتحاديه گفته است كه در بسياري از كشورهاي اروپايي و آمريكايي شيرخام به صورت مستقيم از دامداريها با شرايط مشخصي عرضه ميشود و هيچگونه مغايرتي با بهداشت جامعه ندارد.
نگذاريم همهي سرمايهگذاران «دلال دلار» شوند!
نگذاريم همهي سرمايهگذاران «دلال دلار» شوند!
در شرايط فعلي و در اوضاعي كه هيچ تخميني از چشمانداز قيمت دلار در شش ماه آينده وجود ندارد، مشاهده ميشود كه با تأسف فراوان، حتي بسياري از سرمايهگذاراني كه سرمايهگذاريهايي بلندمدت در زمينه كسب و كارهايي مولد و داراي اشتغالزايي بالا انجام دادهاند، به تدريج به دنبال خارج ساختن بخشي از سرمايه خود از كسب و كار فعلي، و روانه ساختن آن به سمت خريد و فروش ارز هستند.
فولاد كاوه نماد اقتدار ملي/ ايران در مسير احداث مجتمع هاي عظيم فولاد
به گزارش خبرنگار مهر، قطب توليد فولاد، قطب حمل و نقل ريلي و قطب توليد آلومينيوم القاب و توصيف هايي است كه رئيس جمهور و وزاري دولت نهم و دهم، استانداران استان هرمزگان و نمايندگان مردم هرمزگان در مجلس در سالهاي اخير آن را همراه با نام هرمزگان عنوان مي كنند. هرمزگان با دارا بودن ظرفيتهاي زيرساختي مناسب از جمله اسكله هاي بزرگ صادرات و واردات مواد معدني، مناطق ويژه اقتصادي با مزيتهاي مناسب سرمايه گذاري و همجواري با دريا به واقع در سالهاي اخير با افتتاح مجتمع هاي بزرگ صنعتي و معدني از جايگاه خوبي در توليد فولاد و آلومينيوم بدست آورده است.
مسعود هنديان درگفتگو با خبرنگار مهر در تشريح برنامه هاي در دست اجراي سال 1391 در منطقه ويژه اقتصادي صنايع معدني و فلزي خليج فارس اظهار داشت: بهره برداري از فاز اول احياي مستقيم فولاد كاوه جنوب با ظرفيت يك ميليون و 850 هزار تن آهن اسفنجي در سال با سرمايه گذاري سه هزار ميليارد ريال از جمله برنامه هاي در دست اقدام منطقه ويژه اقتصادي خليج فارس در سال توليد ملي و در جهت احياي صنعت فولاد هرمزگان بود.
حمايت از توليد ملي و سرمايه ايراني تنها راه حل مشكلات كشور است
نهاوند - خبرگزاري مهر: سرپرست فرمانداري نهاوند گفت: با توجه به فرامين مقام معظم رهبري راه اصلي و بنيادي حل مشكلات اقتصادي كشور حمايت از توليد ملي، كار و سرمايه ايراني است. | |
خدايار ظفري در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: براي عملياتي شدن شعار مقام معظم رهبري سه ضلع مهم و اساسي مثلث اقتصادي جامعه يعني مردم، توليد كنندگان و دارندگان سرمايه و دولت بايد نقش و مسئوليت خود را به نحو مطلوب انجام دهند و در تمام مراحل، توسعه، خودكفايي و پيشرفت ايران اسلامي را هدف قرار دهند. وي وظيفه دولت را پشتيباني و حمايت از توليدي داخلي دانست و افزود: دولت بايد موانع و مشكلات بخش توليد ملي را به پائين ترين سطح كاهش دهد و با ارائه تسهيلات، كم كردن ماليات و عوارض، كوتاه كردن زمان دريافت مجوز، سرمايه گذاران را به سوي توليد ملي تشويق كند. ظفري افزود: توليد كنندگان و سرمايه داران نيز بايد با تقويت چرخه توليد كشور در تمام زمينه ها، بالا بردن كيفيت و كميت، استفاده از فن آوري و تكنولوژي روز دنيا و اصلاح قيمت ها وظيفه خود را در اجراي فرامين مقام معظم رهبري با دقت و انجسام انجام دهند.
|
زنجيره توليد فولاد نيازمند شفاف سازي قيمتهاست
به گزارش پايگاه اطلاعرساني توليد ايراني به نقل از روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران، مهدي غضنفري در مراسم افتتاحيه كارخانه 2 ميليون تني كنسانتره سنگ آهن زرند كرمان كه با حضور معاون اول رييس جمهوري برگزار شد، اظهار داشت: شفاف سازي در فرايندهاي اقتصادي يكي از ملزومات اصل 44 قانون اساسي است و اين موضوع بايد در زنجيره توليد فولاد نيز در نظر گرفته شود.
كاهش قيمت موبايل در راه است/ اختصاص ارز مبادلهاي به واردات تلفن همراه
به گزارش پايگاه اطلاعرساني توليد ايراني به نقل از فارس، "ابراهيم درستي" اظهار داشت: با پيشنهادات و جلساتي كه داشتيم، 5 شنبه هفته گذشته وزير صنعت، معدن و تجارت دستور داد اولويتهاي كالائي 9 و 10 نيز ميتوانند ارز مرجع بگيرند.
رئيس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري افزود: گوشي تلفن همراه، جزو اولويت 9 و 10 تخصيص ارز مرجع نبود اما هماكنون جزو اولويت 9 شده است.
وي ادامه داد: در صورت عملي شدن اين گفته، قيمتها كاهش مييابد و وضعيت بسيار بهتر خواهد شد.
درستي تاكيد كرد: با توجه به اينكه بسياري از تجار دلار 1226 را دريافت نكردهاند، تثبيت قيمت دلار نقش مهمي در ثبات قيمتهاي اين كالا خواهد داشت.
رئيس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري خاطر نشان كرد: طي روزهاي اخير با كمي كاهش قيمت دلار، قيمت گوشي تلفن همراه نيز كاهش نسبي را تجربه كرد.
اقتصاد مقاومتي به روايت برنامهريزان رئيس جمهور
به گزارش خبرنگار ايگاه اطلاع رساني توليد ايراني، داود منظور در همايش بزرگداشت روز ملي آمار و برنامه ريزي كه صبح امروز برگزار شد با بيان اينكه در شرايط كنوني تدوين سياستهاي متفاوت ارزي و مالي در شرايط تحريم از ضروريات است،از ارائه بسته اقتصاد مقاومتي خبر داد و گفت: برنامه ريزي فرصتي براي ارائه تصويري روشن از آينده كشور ارائه مي كند، برهمين اساس، برنامه ريزي توسعه بر مبناي الگوي وارداتي مي تواند در راستاي تامين منافع استعمار حركت نمايد.
بازخواني كلام حضرت امام خميني عليه الرحمه
بازخواني كلام حضرت امام خميني عليه الرحمه
در باب توليد ملي و خودكفايي اقتصادي
با توجه به نامگذاري سال1391بنام "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" و در آستانه سالگرد ارتحال ملكوتي بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي حضرت امام روح الله (اعلي الله مقامه الشريف) بر آن شديم تا انديشه ها و كلام آسماني آن پير حكيم را در باب اين شعار پرمغز و غني مورد بازخواني گذرا قرار دهيم كه خوانندگان عزيز را به مطالعه و انتشار آن توصيه مي نماييم.
****************
الف) صحيفه امام:
اعتماد به نفس و توجه به توليد داخلي
"آنها كه اين صنعت هاي بزرگ را درست كردند، آنها هم انسانهاي يك سر و دو گوشي هستند كه مثل ساير انسانهايند؛ منتها قبل از ما بيدار شدند و ما را خواب كردند، قبل از اينكه ما بيدار شويم آنها بيدار شدند و هم خوشان را صرف اين كردند كه با ايادي خودشان مستقيماً يا به طور غير مستقيم ما را غافل كنند، ما را خواب كنند و به ما تزريق كنند به اينكه شما نمي توانيد".
وابستگي اقتصادي:
"شما مي دانيد كه اگر يك مملكت در اقتصاد، خصوصا اين رشته اقتصاد كه نان مردم است؛ در اين، احتياج به خارج پيدا بكند و يك احتياج مبرمي كه نتواند خودش را اداره كند خودش را و بايد ديگران او را اداره كنند. اين وابستگي اقتصادي آن هم در اين رشته، موجب اين مي شود كه ملت ايران، مملكت ايران، تسليم بشود به ديگران".
قبح واردات:
"چقدر براي يك مملكت عيب است و سرشكستگي كه دستش را دراز كند طرف آمريكا كه گندم بده، كشكول گدائيش را باز كند پيش دشمنش و از او بخواهد كه رزقش را بدهد. چقدر براي ما سرشكستگي دارد، تا اين ملت بنايش را بر اين نگذارد كه كشاورزيش را تقويت كند و بسازد به آنكه خودش به دست مي آورد، نمي توانيم استقلال پيدا كنيم".
القائات دشمن:
"با القاي تفكرات و تحقيقات خودساخته به توده هاي محروم باورانده اند كه بايد تحت نفوذ ما زندگي كرده و الا راهي براي ادامه حيات پا برهنه ها جز تن دادن به فقر باقي نمانده است".
بركت محاصره اقتصادي:
"اين محاصره ي اقتصادي را كه خيلي از آن مي ترسند، من يك هديه مي دانم براي كشور خودمان؛ براي اينكه محاصره اقتصادي معنايش اين است كه مايحتاج ما را به ما نمي دهند.وقتي مايحتاج را به ما ندادند خودمان مي رويم دنبالش، مهم اين است كه ما بفهميم كه ديگران به ما چيزي نمي دهند، ما خودمان بايد تهيه كنيم".